Selam eski konulardansa anlicanız gene 10 a ihtiyacım oldu özet geçeyim bu kullandığım 8.1 kendim kodladım ve performansı çok iyi fazlasıyla iyi ama artık kullandığım baya uygulama desteği çekti spotify çekmiş haberim yok discord hiç stabil değil edge stabil değil steam özellikle hem destek kesilecek hem 8.1'de yavaşlatılmış gibi çok yavaş arayüz buda oyunu oynamamı engel oluyo sürekli bi hata bir sürü program indirmem lazım okicağim okul biraz teknik bi okul fazla teknik kaliteli 10 lazım olacak gibi ama oyunda oynarım oyun oynamadan yapabilcek pek insan maalesef değilim bu 10 işini napayım. 1 hafta içinde bi anda ihtiyacım neden oldu anlamadım artık lazım hangi sürüm olursa olsun sorun yok en perf ltsb 1607 oda kullana kullana sıkıldım eskidi çok bide ltsc tüm sürüleri indirdim çok çöp gerisini size bırakıyorum. 7 geç diyenler 7 geçmem lazım fakat 7 kullanamam performansı çökmüş eskisi gibi perf vermiyor. -İntel Pentium B960 2.20Ghz -Pny Cs 900 Ssd 240 gb, Hdd 5400 Rpm 465 Gb -8 Gb Ram 1600 Mhz -Nvidia Geforce 610M, İntel HD Graphics family |
Windows 10 kurmam gerek ama işlemci yetersiz
-
-
W10 home kur dene ki, kisisel düsüncem kasma yapmaz,
Kasma yaparsa uuptan son sürüm indir, msmg ile modlayarak kullan..
Ram ve ekran k. kısmında sıkıntı yok, sadece işlemci düsündürür..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kasma yok zaten hızı süper ama bi twich açayim cpu 90 larda sorun şu windows 10 home kurmuştum onunda fps düşüktü nasıl çözüm buluruz ssd ram ekledim hızlandı çok hemde okey bu ama performans düşük.
-
Yapılacak şey işlemciyi değiştirmek. Bunun dışında win7 lite-win10 lite ya da linux'un casual oyunları destekleyen hafif bir sürümü. Ben olsam o pc ye w7 lite yüklerdim
Bu işlerden anlıyorsanız MSMG toolkit ile kendi lite sisteminizi de yapabilirsiniz ama o bilgisayar ile uzun sürer.
-
tamam işte işlemci değiştirmeye deymez bu bilgisayarda düşünmüştüm fakat çok kısıtlı ekleyebilceğim işlemci.
-
AtlasOS'e bakın direkt.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakmıştım kurmuştum son sürüm inanılmaz stabildi fakat driver ne program kurabildi ne ben elle .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap?
-
nt lite ile ne farkı var öyle formatlamaile böyle formatlama fpsmi arttırıyo napıyo
-
selam fazla yazdım biliyorum ama gerçekten güzel anı zamanda benle aynı işlemciye sahip olup indiren kullanıcı buldum memnun olup dahada fazla fps verdiğini yani düşüş olmayıp azda olsa yükseliş olduğunu söyledi. İndirmeli miyim kullanıcı yapmış sağlam gibide gözüküyor link bırakırdım ama os adı Windows 10 Pro (x64) LITE Edition - AncOS v1 tech... sitesinden buldum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X