Şimdi Ara

windows 10 kurulu SSD yi başka pc den açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bozulan notebookta ki windows 10 kurulu ssd yi formatlamadan başka notebookta açma imkanım var mı

• Ssdyi çıkarıp sata ile başka bir bilgisayara bağlayıp dosyalara ulaşırsın, eğer bozulan parça ssd değilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notebook açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor..yeniden windows kurmaya gerek kalmadan pc yi açmanın bi yolu yok mu hiç güvenli modda açık pc nin driverlerini silme gibi şeyler duydum ama tam bi bilgim yok windows 10 için farklı olabilir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

notebook açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor..yeniden windows kurmaya gerek kalmadan pc yi açmanın bi yolu yok mu hiç güvenli modda açık pc nin driverlerini silme gibi şeyler duydum ama tam bi bilgim yok windows 10 için farklı olabilir belki
    Görüntü gelmemesinin bir çok sebebi olur, hatayı daha net anlatın bios ekranına girebiliyor musunuz, yazılar filan çıkıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

Görüntü gelmemesinin bir çok sebebi olur, hatayı daha net anlatın bios ekranına girebiliyor musunuz, yazılar filan çıkıyor mu?

Alıntıları Göster
    pc arkadaşım da.. anlattığına göre bi kaç gün önceden ekran çizikler görmeye başlamış sonra hiç açılmamış pc fan sesi vs.. geliyormuş.. ekrana görüntü gitmiyor sanırım ekran kartıyla alakalı bişi olabilir
  • quote:

pc arkadaşım da.. anlattığına göre bi kaç gün önceden ekran çizikler görmeye başlamış sonra hiç açılmamış pc fan sesi vs.. geliyormuş.. ekrana görüntü gitmiyor sanırım ekran kartıyla alakalı bişi olabilir

Alıntıları Göster
    Ekran kartı yanmış olabilir, bir hdmi kablosu ile tvye bağlayın bakalım görüntü gelecek mi.

• masaüstünden ayar yapmaya gerek yok mu peki başka ekran seçmek için otomatik olarak açar mı yoksa kabloyu takınca...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

masaüstünden ayar yapmaya gerek yok mu peki başka ekran seçmek için otomatik olarak açar mı yoksa kabloyu takınca...
    Otomatik vga yada hdmi kabloyu algılar monitörden görüntü verir, tabi başka bir sorun yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 12 Mayıs 2018; 23:51:18 >
  • ok hocam sağolun deneyelim bi
  • Ben hddyi başka bir Windows 10 lu pcye taktigimda başlatma kısmında ufak birşeyler düzenledikten sonra Windows açmıştı sorunsuz

Bu arada takılacak harddisk ide ise ide ahci ise ahci yapılmalı takılan bilgisayarın biosundan boot etmez yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1231243 -- 13 Mayıs 2018; 2:27:21 >
  • Masaüstünde takılı win10 kurulu ssd yi grundig laptoba taktım açılırken donanımlar hazır hale getiriliyor gibi bir yazı çıktıktan sonra açıldı sorunsuz hala öyle kullanıyorum bi sıkıntı yok

• Diğer laptopun ekran kartı sürücüleri kurulu olduğu için ssd de açmıyor olabilir güvenli modda acilirsa duvarları temizle tekrar dene yada f8 ile başlangıç sorun gidermeyi başlat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.