Şimdi Ara

Eski pc deki hdd'yi yeni pc ye format atmadan takmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi. Yeni bir pc aldım. İşletim sistemini SSD ye kurdum. Şimdi eski pc deki işletim sistemi yüklü hdd yi yeni pc ye veri kaybı olmadan kullanmak istiyorum.

Yani içindeki veriler silinmesin istiyorum. Direk yeni makinaya taksam içindekileri görürmüyüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabiki görürsün açılır, sadece programların çalışmasında sıkıntı yaşarsın
  • Hocam zaten progamlar önemli değil belgerimdeki dosyalar önemli. Takıcam silincek diye korkuyorumda sorun olmaz değilmi?

• Maff kullanıcısına yanıt
    Eski HDD'yi takıp hdd'deki işletim sisteminin içinden alacaklarını hdd'de bir klasöre çıkartıp eski işletim sistemini ve programları silersen daha geniş disk alanı kazanırsın.
  • Peki eski pc de ki hdd yi yenis pc yekapalıykenmi takıcam. Kapalıyken takarsam, tekrar yeni pc yi çalıştırdığımda eski pc nin hdd'sindeki işletim sistemini görüpte çakışma olmaz değilmi? Bu konularda pek bilgim yok o yüzden soruyorum

• Maff kullanıcısına yanıt
    boot seçeneklerinden yeni pcdeki hddyi seçeceksin 1. olarak ki ondaki işletim sistemi açılsın. akabinde eski hddki verilerini alıp ondaki partitionu tamamen silip yeniden oluştur ki eski sistemle ilgili bir şey kalmasın.
  • Teşekkürler arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.