Şimdi Ara

Windows 8.1'de memnunum ama hatalarda var 10 geçmem lazım ama sistem işlemciden perf kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam açıklamam gerekirsi konuya bakın Windows 8.1 kodladım olmadığı kadar iyi performansım var ets 2 mesela boş alanda 120 fps alabiliyorum ayarlar düşük ama alabiliyorum fakat kodlamada yaptığımdan ve programlar destek çektiğinden kullanamıyorum hatalar fazlalaştı performans süper ama hatasız kullanılmıyo sürekli birşeyin eski sürümünü indirmek zorunda değilim indirip de hata alıyorum hataların çözümü olmuyo artık o kadar bide biraz sıkıldım 10 geçmem lazım artık mecbur kaldık gibi ama işlemciden dolayı sanırım 8.1 7 den fps düşük ssd var ondan dolayı hızı iyi hatta 10 kursam daha hızlı olur eski sürüm kursam hızı daha iyi olur fakat performans düşük denedim kurup bi lite sürüm iyi performans verdi oda o kadar oynanmışki driver kurulmuyodu hatta performansı iyidi 8.1 7 den iyi değildi 22h2 falan zaten tartmaz ama en azından 2004 falan yeinden kursam nasıl performans verir onları hdd den denedim. UZUN KUSURA BAKMAYIN AMA OKUYUN LÜTFEN BANA KALICI ÇÖZÜM OLSUN

-PNY CS 900 240 GB , HDD 465 GB

-İntel Pentium B960 2.20 GHZ

-Nvidia Geforce 610M 1 Gb

-tirx 8gb Ram 1600 Mhz

• .

• cevap??

• Harddisk ile windows 10 kullanmanız çok zor. SSD alın takın Windows 8 ile aynı performansı verecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melih Albayrak kullanıcısına yanıt

ssd var zaten şuan 21h1 sürümü kurdum. Fakat yine performans düşük çok değil ama bi 8.1 7 performansı yok ama çok hızlı gerçekten 8.1 mesela daha hafif olmasına rahmen cpu bunda 90 ları görünce rahatken biraz 8.1de zorlanırdım hemde kodlamıştım sorunumda bu. Hızı iyi 8 gb ramde var 8.1 de iyiken hızı iyi pek değildi 10 un hızı ssd ram takınca süper oldu fakat performansı kötü

• TheHubs kullanıcısına yanıt

İşlemcin 2 çekirdek pek bir şey bekleme zaten. Windows 10 için minimum 4 çekirdek 8 gb ram ve ssd şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ne kurayim bi diğer bundan sonra açtığım konuda 7 pro kullanmamı tavsiye ettiler. Sizcede kurmalımıyım işlemci ona uyumlu olduğu için sanırım eski ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.