Şimdi Ara

8.1'den 10'a geçişten sonra fps sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam olmadı geçecem fakat oda belirttiğim gibi sıkıldım ve sorunlarla artık baş edemiyodum artık. 10 tekrar deneyim dedim bakın denediğim sürümleri söyleyeyim ssd ve yeni ram'le ltsb 1607,Ltsc 2019,22h2,atlasos,revios hdd eski ram ile tüm sürümleri denemiştim 22h2 dışında o zamanlar çıkmamıştı.

• mavigurt M kullanıcısına yanıt

Orda bi durun hocam bir config yapmışım truckersmpde duisburg makasçısıyım o kadar yani 30 fps dropsuz duisburgta düşünün oynuyorum makas no.1. şaka bi yana mükemmel config yaptım ets 2 sorununu çözdüm ama şuan ets 2 den yazarsak o config şuan çöp oldu 8.1 perf vermiyor maalesef sanırım ben hiçbir zaman 10 kullanamicağım doğrumu düşünüyorum olmadı o modladığım 8.1'e mi geçeyim yoksa 7 mi.

• TheHubs kullanıcısına yanıt

win 7 en mantıklısı sizin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 mi hocam yine yavaşlarsa 8.1 yüklesem dahamı iyi olur sizce? bide bişey sorucam bu işlemci nedne bu kadar kötü diye söylenip celerondan bile iyi olup en azından ets 2 açabiliyo celeron işlemci ile düzgün oynayabilen görmedim bu işlemcinin eksiği nedir ki herkes bu işlemci için 7 tavsiye ediliyor?

Herhangi bir sürüm öneriniz varmı? home premium çok iyi performans veriyor onu kurayimmi bu bilgisayar ilk geldiğinde 7 pro ile gelmişti muhtemelen lisanslı vardır gömülüdür onumu kurayım?

pro kurun

• Hocam windows 10 ltsb 2016 denesem ben 2015 denemişim oda virüslü isoymuş o yüzden kasmış. İndirdiğim siteye baktım.

Ltsb den yazıyorum gerçekten süper stabilliği tabi bundada fps düşük 8.1 7 ye göre ama hiç drop yok yani 30 fps lerde bazen iniyo lobide drop girmiyo ama 8.1 olsaydı yüksek ihtimal sn başı drop girerdi

• Şimdi ise 7 den yazıyorum malum tabii çok iyi hızı tabikide yapacak bişey yok düştük 7 ye gene ben şunu anlamadım hdd 4 gb ramlede 7 de kaldım 8 gb ram hızlı ssd sata 3 yine 7 8.1 de iyi bu sefer ama oda droplu baya.

Selam hocam sürekli yazıyorum kusura bakmayın ama 7 çökmüş bildiğin eskisi gibi hiç değil edgeyi bi açıyoum işlemci 90 lara çıkıyo hocam nolacak bu pc kafayı yicem zaten kötü bari en iyi alabilceğim fps i versin ya bak windows lar şöyle 10 drop hiç yok hiç hemde amma fps düşük 8.1 ayarsız artık 7 yide tokatlıyor fpste en iyisi fakat fazla drop yiyorum 7 de eskisi gibi hiç değil drop az var fps de 10 kadar düşük değil 8.1'den 40 50 fps daha düşük 10 da ise 100 fps kadar şakasız fark vardı evet son kez kesin bişey diyelim bak artık tamam görünüşüde geçtim xp en iyi fps i vercekse ona bile okeyim artık dicek bişey kalmadı.

dostum sen sistemini bi tık üste çekmeye bak bilgisayarın kötü hangi windows a da geçsen sıkıntı ya da aklına ne yatıyosa onda kal.

• Valla hocam nolacak bilmem yapacak bişey yok alıcam olmadı bi ara ssd ram ile en azından artık edgeye rahatça girip twich izliyorum hdd 4 gb ramle artık delirmiştim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.