Şimdi Ara

0-100 denemem sonuç 6 sn fena degil gibi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cok sevdiğim bir laf vardır. 0-100 araba sattırır, motorun ne mal olduğu 100 km'den sonra ortaya çıkar gibi birşeydi. Yani diyeceğim o ki 6 saniye olsa nolur 16 saniye olsa ne olur? Onemli olan o hızlarda ne kadar sağlıklı gidebildiğidir bence.

Edit: Aracı kötülemiyorum, sadece bunlara takılmanın gereksiz olduğunu belirtiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imisoglu -- 8 Kasım 2013; 15:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu video da benim son hız, ama kimse inanmaz diye baştan yazdım yokuş aşşağı diye

http://www.youtube.com/watch?v=X1cnKiRQWf0
  • Yeni videoyu cektim arkadaslar yol duz su terazisi istemezsiniz umarim bu videodaki yolun yeri g.antep cevre yolu sehir merkezine gelirken kervan han pastahanesi yanindaki isiklar marasli olan arkadaslar duzlugunu dogrulayabilir yolun muzikte acmadim videoyla oynanmis diyenler icin aracin ses senkronizasyonundan anlasilir benim baktigim kadari ile 4.sn gaz 11.sn 100km 7sn videonun aslini isteyene atarim oyle gidiyor iste ben napayim beyler :)
    http://youtu.be/Xst9b8dDlJQ

Videoyu pcye bile atmadan dogrudan telden attim telde oldugum icin uzun uzun cvp yazamiyorum ilk video ise hastahanenin ustundeki camligin yanindaki yeni yapilan parktan basliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 8 Kasım 2013; 18:46:36 >
  • Vay anasını artık youtube video suresındendemı 0-100 olculuyor
  • Aracının son videodaki 0-100 hızlanması 7.7 sn gibi gorunuyo yolda düz videoda göründüğü kadarıyla araçta 177 hp ise bence mükemmel bi performansı var aracının kimseye kulak asma kardeşim Allah kaza bela vermesin güle güle kullan..

• konu tatava geldı bana,0-100 6sn fena degıl gıbı :) oldu..kardes galıba gundelık hayatta 2.9sn veya 3.5sn rocket launcher varı araclar kullanıyor kı 6sn'e fena degıl demıs,272hp tts 306hp 335ci 5.5sn'e kalkıyor sen on cekıs 177hp alet'i nasıl oldu da 6sn de 0-100'e ulastırdın? Ruyanda ıse o olabılır bak

• SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    Bayir assagi 6 duzyolda 7 gormek icin ruyani bekleme videoya bak.

• kenoman kullanıcısına yanıt
    Eyv dostum iyi dileklern icin saol sadece beklemedigim bi sonuc olunca paylasm dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinbas1903

Cok sevdiğim bir laf vardır. 0-100 araba sattırır, motorun ne mal olduğu 100 km'den sonra ortaya çıkar gibi birşeydi.

0-100'de şanzıman konuşur, motorun ne mal olduğu 100'den sonra belli olur.

olacak o.
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.

• Düz yolda yapacağı nerdeyse 9 saniye olur. Cihaz olmadan da ölçüm yapılmaz, ayrıca aracınız güzelmiş hocam.
  • eyw dostum dedigin gibi olsun.
  • E oto dergi test yapiyordu ozel cihazlarla hemde video falan cekiyorlardi onlarda varsa ayni arac iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.