Şimdi Ara

0-100 Lira arası Klasik Gitar Önerileriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gitar kursuna başlayacağım aklımda oluşan gitar fiyatı 100 lira gibi bir şey gerekirse 150-160'a kadar da çıkarım. Kendimi idare edebileceğim bir gitar öneriniz var mı? Bu öğrenci gitarları iyi falan diyorlar ama normal gitar kadar yararlı olmadığını düşünüyorum.

İstanbul/Kartal yakınlarında olması daha uygun olur bana. İkinci el uygun olursa da belirtebilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum

• Hocam öğrenci gitarı dedikleri de normal gitar zaten de ucuz olanlara o şekilde hitap ediyorlar genelde.Bana Valencia cg160 önerilmişti giriş için uygun deniyordu nakit varsa 130'a falan bulunuyor nette de 160-170 falan.Ben 2. el cort acc11me tercih etmiştim 200 liraya.Az çok anlayan biriyle gidip 2. el tercih ederseniz daha iyi bir gitarınız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 29 Haziran 2014; 10:07:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-gurcan-muzik-aletleri-kartal-165205286/detay Bunun siyahını aldım. Yarın kursla da konuşacağız. Gitara iyi deniliyor işe kendimi alıştırabilirsem daha iyisini alırım zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutustun

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-gurcan-muzik-aletleri-kartal-165205286/detay Bunun siyahını aldım. Yarın kursla da konuşacağız. Gitara iyi deniliyor işe kendimi alıştırabilirsem daha iyisini alırım zaten :)

Hayırlı olsun hocam alıştırırsınız ben de daha yeniyim 3-4 aydır çalıyorum.Kulaktan çıkardığın çok basit sololarda bile basitliğine bakmayıp mutlu oluyorsun güzel bir şey yani bence aldın mı bırakılacak bir alet değil.Tabi ilk az çok birkaç şey çalabilene kadar parmak açma egzersizlerinde çok sıkılacağınızı da söyleyebilirim ama sabredin çok küçük bir şey bile tıngırdatabildiğinizi görünce motive olursunuz.

• Ben şu akort etme programı indirdim. Deniyorum falan bir şey anlamıyorum. Arkadaş notaları bilmediğinden dedi. Ama gösteriyordu telleri. Yani o anki halimi görseler bu mu gitar çalacak derler ve gülerlerdi :D Bunu bilgisizliğime vuruyorum öğrenmekte kararlıyım bütün aile öğrenemez diyor inanmıyorlar daha da hırslanıyorum. Öğrenicez artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutustun

Ben şu akort etme programı indirdim. Deniyorum falan bir şey anlamıyorum. Arkadaş notaları bilmediğinden dedi. Ama gösteriyordu telleri. Yani o anki halimi görseler bu mu gitar çalacak derler ve gülerlerdi :D Bunu bilgisizliğime vuruyorum öğrenmekte kararlıyım bütün aile öğrenemez diyor inanmıyorlar daha da hırslanıyorum. Öğrenicez artık..

Olur hocam sıkıntı yapmayın yavaş yavaş öğreniliyor benle de ooo akdeniz akşamları falan diye de çok dalga geçildi de şimdi oturup 3-5 solo çalınca dinliyorlar güzelce
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.