Şimdi Ara

0.12 li siralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkbdaslar kilavuzda 68 bin yazan sinif ögrt. bu 0.12 yle en son kacla alir ben 54 binim acaba buraya yerlesememe gibi bir risk var mi . kafayi yemek üzereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internetteki araştırmalarım sonucu ÖSYM klavuzundaki 0,15 lik başarı sırasına göre tercih yapmamız gerekiyormuş

rehberlik hocaları da hep yükselir diyor

benim okulumun uzman rehberlik hocası da yükselir dedi adam yıllardır bu işte açıkcası bende korkmaya başladım umarım en fazla 7000-8000 yükselir yükselirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 5 Ağustos 2012; 10:22:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzademeke

internetteki araştırmalarım sonucu ÖSYM klavuzundaki 0,15 lik başarı sırasına göre tercih yapmamız gerekiyormuş

benim okulumun uzman rehberlik hocası da yükselir dedi adam yıllardır bu işte açıkcası bende korkmaya başladım umarım en fazla 7000-8000 yükselir yükselirse

Peki hocan kac bin yükselir dedi arkadasim

• quote:

Orijinalden alıntı: burser.

quote:

internetteki araştırmalarım sonucu ÖSYM klavuzundaki 0,15 lik başarı sırasına göre tercih yapmamız gerekiyormuş

onu söylemedi ama forumdaki arkadaşlardan bazıları 10-15k bazıları 2-3k yükselir diyo benimde kafam karıştı
  • yükselir derken mesela 50 binlik adam 42 binlik yere mi girer yoksa 58 binlik yeremi girer çoğu kişi yükselir kelimesini farklı kullanıyor anlamadım ben
  • ben yükselir derken 50k dan 45 k ya demek istedim ama sanırım yanlış kelime kullandım düşer olcaktı
  • quote:

ben yükselir derken 50k dan 45 k ya demek istedim ama sanırım yanlış kelime kullandım düşer olcaktı

herkes farklı kelime kullanıyoda ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    integral 1/(x^4+1) @trnkttc
    11 yıl önce açıldı
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burser.

quote:

onu söylemedi ama forumdaki arkadaşlardan bazıları 10-15k bazıları 2-3k yükselir diyo benimde kafam karıştı

10k cok degil mi ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.