Şimdi Ara

KYK VE NEVRESİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurdun verdiğini kullanmak zorunda mıyız yıkansa bile kim bilir kaç kişi kullandı
    Evden getirsek olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

KYK Yurtlarında Neler Vardır?

Üniversite öğrencileri için barınma desteği sunan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), yurtlarında öğrencilerin konaklaması için temel ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu ihtiyaçlar arasında nevresim takımları da yer almaktadır.

KYK Nevresim Takımı Özellikleri

KYK yurtlarında sağlanan nevresim takımları, genellikle pamuklu kumaştan üretilir ve standart ölçülere sahiptir. Takımlar genellikle bir adet çarşaf, bir adet yastık kılıfı ve bir adet yorgan kılıfından oluşur. Nevresim takımlarının rengi ve deseni yurtlara göre değişiklik gösterebilir.

KYK Nevresim Değiştirme

KYK yurtlarında nevresim takımlarının düzenli olarak değiştirilmesi gerekmektedir. Değiştirme işlemi genellikle haftalık veya iki haftada bir yapılmaktadır. Yurt yönetimleri, öğrencilere nevresim değiştirme günlerini ve saatlerini bildirir.

KYK Yatak Örtüsü

KYK yurtlarında yatak örtüsü de sağlanmaktadır. Yatak örtüleri, genellikle polar veya kadife kumaştan üretilir ve nevresim takımının üzerine serilir. Yatak örtülerinin rengi ve deseni de yurtlara göre değişebilir.

KYK Nevresim Yasakları

KYK yurtlarında kendi nevresim takımlarını kullanmak genellikle yasaktır. Ancak bazı yurtlar, öğrencilerin kendi nevresimlerini kullanmalarına izin verebilir. Bu konuda bilgi almak için yurt yönetimine başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Olur hocam, sorun olmaz diye tahmin ediyorum.
  • Üniversitemin kendi yurdunda kalıyorum. Bizde çarşaf nevresim vs 2 haftada bir değiştirilir. Kendi eşyasını kullanan da var ama onları yıkamaz çalışanlar kendin yıkarsın.
  • Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflarda hep tek tip hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: nightingale789

Fotoğraflarda hep tek tip hocam

Bilemiyorum hocam, ille de bizim çarşafları kullanacaksın diye diretmezler diye düşünüyorum.
  • Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Umarım ya zaten hiç istemiyorum kyk aile zoruyla başvuru yaptım

• Kullanabilirsiniz,yurdun nevresimi dolabinizda durur,sene sonu teslim edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: infundibulum

Kullanabilirsiniz,yurdun nevresimi dolabinizda durur,sene sonu teslim edersiniz

Teşekkürler hocam

• nevresim hersene modeli değişiyor galiba 0 paket veriyolar sonra kendin yıkarsın sürekli

• karma yurt iken istanbul fsm yurdunda kaldım ve nevresim izni yoktu kız bloğunda gizli soktum kullandım sonra odada gördüler yatağımda ama karışmadılar bazen işgüzar güvenlikler işi daha çok zorlaştırabiliyor bazıları görmezden geliyor tavsiyem çıkan yurdu ara önceden bilgi al neler yasak tedbirini alırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.