Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wertasd

Merhaba,
    Tavsiyeye ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

-Bütçe: 75 TL
    -Her çeşit müzik dinlerim,
    -Dengeli ses tercih ediyorum, aşırı bas sevmiyorum.
    -Genelde masaüstü bilgisayarda, bazen cep telefonu olabilir.
    -Ofis ortamında dış seslerden soyutlanarak çalışmak, dinlediğim müziklede diğer arkadaşları rahatsız etmek istemiyorum.
    -Kulak üstü model olmasını istiyorum.

Sony ZX300 modelinin fiyatını uygun gördüm. Yorumlarda fena değil ama, bass ağırlıklı bir modelmiş gibi anladım.

Teşekkürler.

Merhaba,
    Ben fazla bekleyemedim. Sony ZX300 modelinin siparişini verdim. Biraz öncede ürün elime ulaştı. Kargo dahil 56,50 TL ödedim.

İlk 1-2 saatlik tecrübelerimi paylaşmak istedim.

---1,2 metrelik kablo az geldi. Yeterli gelir diye düşünmüştüm...
    ---Altın uçlu sanırım.
    ---Dışarı ses epey veriyor. Rahatsız edici diyebilirim.
    ---Ses kalitesi fena değil. Fiyatına göre sanırım...

Okuduğum kadarıyla aletin oturması için biraz zamana ihtiyacı var.

Selamlar.

• Arkadaşlar bende kulaklık tavsiyesi istiyorum 6 senelik sennheiser cx300 bozulmadı pek bozulcak gibide durmuyor artık sesi çok sıktı bana sahnesi daha geniş bir kulaklık lazım yani müzik dinlerken çok geniş bir alandan geliyormuş gibi hissetirmeli varmı bu fiyat aralığında böyle bir kulaklık.? 200liraya kadar yolu var + - olur yeterki tatmin etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 11 Nisan 2013; 19:31:09 >
  • koss ksc 9 nasıldır spor yaparken kullanma amaçlı olaraktan. yoksa paraya kıyıp sony nwz w273 alınır mı?
  • bende bir kulaklık almayı düşünüyorum kulaklığımın teki bozuldu

bütçem 100-125 e kadar
    genelde pop dinlerim ama rock dinlediğim de olur hiphop tarzı sevmem
    bass severim ama çok değil dengeli ses tercihimdir
    telefon ile dinliyorum samsung galaxy s3
    sesin kaliteli çıkması benim için önemli veri depolama sıkıntısı yok kulaklık sesi kaliteli veriyorsa flac tercih ederim
    kulak içi olması tercihimdir. malum ülkemizde ne taksak alıcı gözüyle bakarlar
    mikrofonu da olmalı
    ve birde kablo yuvarlak olmalı dikdörtgen şeklinde değil
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfr+10 -- 12 Nisan 2013; 16:36:07 >

• arkadaşlar banada öneride bulunurmusun_? aşağıdaki kulaklıklardan hangisini alayım. genelde pop dinlerim. bass ları severim ama ses kalitesi benim için daha önemli .
    http://www.vatanbilgisayar.com/sennheiser-9111-sennheiser-cx-150-kulakici-kulaklik-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=57340
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Audio-Technica-ATH-CKF303-FashionFidelity-BIJOU-Kulakici-Kulaklik-Kristal-Beyaz-//Ev-Elektronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000393690

tabi başka önerisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

bende bir kulaklık almayı düşünüyorum kulaklığımın teki bozuldu

bütçem 100-125 e kadar
    genelde pop dinlerim ama rock dinlediğim de olur hiphop tarzı sevmem
    bass severim ama çok değil dengeli ses tercihimdir
    telefon ile dinliyorum samsung galaxy s3
    sesin kaliteli çıkması benim için önemli veri depolama sıkıntısı yok kulaklık sesi kaliteli veriyorsa flac tercih ederim
    kulak içi olması tercihimdir. malum ülkemizde ne taksak alıcı gözüyle bakarlar
    mikrofonu da olmalı
    ve birde kablo yuvarlak olmalı dikdörtgen şeklinde değil
    şimdiden teşekkürler

Güncel yapmak alacağınız cevapta size bir + sağlamaz.

Yurtdışından Gr06 size uyacaktır. Veya forumda bile satılan mh650c.

• quote:

Orijinalden alıntı: piton23

arkadaşlar banada öneride bulunurmusun_? aşağıdaki kulaklıklardan hangisini alayım. genelde pop dinlerim. bass ları severim ama ses kalitesi benim için daha önemli .
    http://www.vatanbilgisayar.com/sennheiser-9111-sennheiser-cx-150-kulakici-kulaklik-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=57340
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Audio-Technica-ATH-CKF303-FashionFidelity-BIJOU-Kulakici-Kulaklik-Kristal-Beyaz-//Ev-Elektronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000393690

tabi başka önerisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Kanımca Sennheiser olan daha iyi idare eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: niyetsizadam

koss ksc 9 nasıldır spor yaparken kullanma amaçlı olaraktan. yoksa paraya kıyıp sony nwz w273 alınır mı?

quote:

koss ksc 9

Oyum Koss'tan yana ;) Sony için her zaman daha çok para dökmeye gerek yok.
  • valla artık nwz w273 ü almış bulundum. ama inanılmaz ergonomik. incelemesinide yapıcam zaten.
  • headphone tarzında - Türkçesini bilmiyorum- kulaklık alacağım.AlmIşken iyisini alayım diyorum önerileriniz? Hangi Marka daha iyidir,fiyatla kaç TI civarında vb. hakkında bilgi verebilirmisiniz ?? daha çok Rock dinliyorum Ve dengeli ve net sesler olursa Sevinirim.. Cızırtılı sesler değil cidden kaliteli bir şey olsun lütfen Çünkü birkaç yıl kulla­nacağım ayrıca too H civar'de olursa olur fakat Üç yüze kadar da çıkabilir ..:D ÇOK teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sthelse -- 15 Nisan 2013; 22:45:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliwwtdd

headphone tarzında - Türkçesini bilmiyorum- kulaklık alacağım.AlmIşken iyisini alayım diyorum önerileriniz? Hangi Marka daha iyidir,fiyatla kaç TI civarında vb. hakkında bilgi verebilirmisiniz ?? daha çok Rock dinliyorum Ve dengeli ve net sesler olursa Sevinirim.. Cızırtılı sesler değil cidden kaliteli bir şey olsun lütfen Çünkü birkaç yıl kulla­nacağım ayrıca too H civar'de olursa olur fakat Üç yüze kadar da çıkabilir ..:D ÇOK teşekkürler!

Headphone deyince kafaüstü anladım doğru mudur?
    Eğer öyleyse kafaüstü başlığına sorarsanız daha net yanıtlar alırsınız.
  • Herkese selamlar öncelikle, kulakiçi olmayan yani kulağın içine tam girmeyen modellerden önerebilirmisiniz arkadaşlar bu kulağın içine girmeyen modellerde kulakiçi olarak adlandırıldığından nasıl denir bilmiyorum kusura bakmayın örn. earpods mx375 tarzı yani. eski tip işte bildiğimiz kulaklıklardan. dışarıda kullanabileceğimiz dışarı ses vermemesi üzerine en iyi izolasyonu sağlayanlardan bi kaç tane önerirseniz değerlendirmek isterim. max bütçem 80 100 TL arası bişey. izolasyonu güçlü dışarı ses vermemesi üzerine sıralayabilirseniz sevinirim. çoğunluk olarak House,Progressive ve Pop tarzı dinliyorum. Bass seslerin tokluğu benim için önemli önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden yardımcı olacak dostlara tşkler.
  • Merhaba bas agirlikli yuksek seslerde basi patlamayan spor esnasinda kulagmda kalacak bir kulaklik onerisi bakiyorum. Ipod 4g ile kullanacagm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hisoundaudio paa-1 veya pro modeli. Bulabilirseniz çok seversiniz.
  • Bütçem:150-200 TL
    Dinlediğim tarzlar:Trance, Club, R&B, Songs with heavy bass
    Aradıklarım:Bozulmayan ve yoğun bass, temiz mid ve sert tiz
    Kullanacağım Kaynaklar:Ses çıkışını çok beğendiğim laptopum, E72 telefon ve bazen de Sony mp3 çalar
    Şu anda Sony mdr-ex50 kullanıyorum ve kulaklık yükseltme düşüncesindeyim.
    Düşündüğüm kulaklıklar:Sennheiser CX300-II, CX200, bulabilirsem AKG 324P ya da muadili
    Teşekkürler :)
  • Madem CX300 düşünüyorsunuz, hiç karıştırmayın aklınızı ve devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Madem CX300 düşünüyorsunuz, hiç karıştırmayın aklınızı ve devam edin.

Mair Hocam, bu doğru bir geçiş olacak mı sizce? Hayal kırıklığına uğramayacağımı düşünüyorum. Sennheiser çok methediliyor.
  • Siz onunla başlayın, gerisi - gelecekse - gelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Siz onunla başlayın, gerisi - gelecekse - gelir :)

Hocam çok teşekkür ederim düşünceliliğiniz için :) Sennheiser diyeceğim o zaman :)
  • Eh yani. Yeni başlayanlar için bilinen markalardan şaşmamak tavsiyemdir. Hayırlı olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.