Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mair

Eh yani. Yeni başlayanlar için bilinen markalardan şaşmamak tavsiyemdir. Hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim hocam. Esasında yeni başlamıyorum. Ufak tefek ben de çeşitli kulaklıkları kullandım. Ama ilk kez sennheiser deneyeceğim. Şu anki kulaklığım olan mdr-ex50'yi elden çıkaracağım. Aslında mdr'ın bası olsun, midi olsun güzeldi. Ama ugrade düşüncesindeyim ve cx300-II çok övüldü. Umuyorum kalite bakımından ex-50'den daha fazlasını alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreakySound

quote:

Eh yani. Yeni başlayanlar için bilinen markalardan şaşmamak tavsiyemdir. Hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim hocam. Esasında yeni başlamıyorum. Ufak tefek ben de çeşitli kulaklıkları kullandım. Ama ilk kez sennheiser deneyeceğim. Şu anki kulaklığım olan mdr-ex50'yi elden çıkaracağım. Aslında mdr'ın bası olsun, midi olsun güzeldi. Ama ugrade düşüncesindeyim ve cx300-II çok övüldü. Umuyorum kalite bakımından ex-50'den daha fazlasını alabilirim.

Daha güçlü ve derin baslı bir ses alacaksınız o halde. Netlik olarak 1-2 tık önde olur ancak. Ama açıkçası ondan ona geçmeye değer mi bilemedim.

Az önce bizim kulaklık tavsiyeleri başlığında bir kısım öneri yaptım; onlardan ckm500 işte tam upgrade ilerleme olacaktır. Madem geçmişiniz varmış :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,
    Ağırlıklı yabancı pop ve rock olmak üzere kulağıma hoş gelen tüm müzikleri dinlerim.
    Format olarak flac parçalar dinleyeceğim.
    Detay, doğallık önemli ama cırtlak ses de sevmem.
    iphone 4 ile sürülecek.
    150 TL'ye kadar bir bütçem var. Mikrofon olması tercih sebebim.

Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

Daha güçlü ve derin baslı bir ses alacaksınız o halde. Netlik olarak 1-2 tık önde olur ancak. Ama açıkçası ondan ona geçmeye değer mi bilemedim.

Az önce bizim kulaklık tavsiyeleri başlığında bir kısım öneri yaptım; onlardan ckm500 işte tam upgrade ilerleme olacaktır. Madem geçmişiniz varmış :)

Audio Technica da şimdi ilgi radarıma girdi hocam. Araştırma yaptım, özellikle o ck, ckm, cks serisi oldukça iyi gibi. Sizin de tavsiyenize dayanarak, bu sefer AT'ye geçtim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Audio Technica da şimdi ilgi radarıma girdi hocam. Araştırma yaptım, özellikle o ck, ckm, cks serisi oldukça iyi gibi. Sizin de tavsiyenize dayanarak, bu sefer AT'ye geçtim :)

Aman dikkat ama! Klasik araştırma döngüsüne girmek üzeresiniz. :) birşeye karar vermişlen başka bişey görüp duyup aklınız ona kayacak ve tekrar tekrarlanacak..ya cx300'ü yada ckm500'ü alın gitsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aman dikkat ama! Klasik araştırma döngüsüne girmek üzeresiniz. :) birşeye karar vermişlen başka bişey görüp duyup aklınız ona kayacak ve tekrar tekrarlanacak..ya cx300'ü yada ckm500'ü alın gitsin.

Hocam hakkınız var Cx300 yerine 400'ü koydum teraziye. Bir yanda da Ckm ya da Cks 55i var. Zaten daha fazla da araştırmaya gerek yok. Bunlardan birini alırım olur biter

• Merhaba arkadaşlar.6 ay önce nwz-a 864 aldım ve işler gayet iyi gidiyordu, ta ki kulaklığın sol tarafı bozulana kadar.Ben de yeni bir kulaklık almayı düşünmemiştim.Çünkü mp3 ün yanında verilen mdr-ex300 pek de fena bi kulaklık değildi ve ben de metal müzik dinleyicisi olduğum için beni idare ediyordu.Ama bozulunca mecbur kaldık ve geçen hafta biraz araştırma yaptım. Sennheiser modellerine genel olarak baktım.İ serisi oldukça iyi gözüktü ama fiyatı da bir o kadar iyiydi.Ben de seçimimi en son cx-300 ve cx-200 street 2 modellerine indirdim. Sonrasında bu iki ürün hakkındaki yorumlara baktığımda cx200 ün ağır bastığını gördüm.Herkes cx-300 deki yapaylıktan ve mid olayından dem vuruyordu.Ben de cx-200 ü 3 gün evvel aldım ve o günden beri dinliyorum. Klasik müzikte veya Enya dinlerken ya da hafif müziklerde iyi ama metal müzikte aradığımı bulamadım. Sonradan açılır gibi söylemler var ama 3 gün oldu daha ne zaman açılcak bilmiyorum. Var mı sizin bir tavsiyeniz ? çünkü ürünü değiştirmeyi düşünüyorum en kötü mdr-ex 300 alırım yeniden. Sizin önerilerinizi de bekliyorum fiyat cx 200 ün biraz üstünde de olabilir,önemli değil çünkü kaliteli müzik dinlemek istiyorum.

• -Bütçenizi, MAX 150
    -Ağırlıklı olarak ne tür müzikler (rock, pop vs.) tercih ettiğinizi, HEAVY, THRASH METAL
    -Hangi karakterde (bass, dengeli vs.) ses tercih ettiğinizi, DENGELİ, RİFFLERİ KOLAYCA ANLAYABİLECEĞİM
    -Hangi kaynak (müzik çalar, telefon vs.) ile kullanacağınızı, SONY NWZ SERİSİ MP4 WALKMAN
  • Arkadaşlar CKS-90 gibi bass ve tizleri iyi verebilen fakat kulağıma taktığımda rahatsızlık vermeyecek bir kulaklık arıyorum. CKS-90 kulağımdayken bir süre sonra çok rahatsız ediyordu...
  • bütçem max 100tl diğer konu sayesinde headset aldım bir adet bir adette kulakiçi alıyım dedim
    -Telefon ve bilgisayarımda kullanıcam . bilgisayarımda (bence) çok güzel bir ses kartı var 5.1 destekliyor telefonumda HTC beats destekli yani amp. sıkıntısı olmaz kanımca.
    çogunlukla dubstep - hiphop dinliyorum ama bass yapalım derken tüm notaları ve sesi boğan kulaklıklardan nefret ederim.
    bass özelliği güzel olsun istiyorum.
    - kulağı ağrıtmayan birşey olursa iyi olur (rahat olmalı)
  • Merhunes, size ckm500 tavsiye ediyorum. Türkiyedeki dükkanlarda o klasta birşey çok zor.

Şaheser, size de daha da şiddetle bu ckm500'ü tavsiye ederim. Müthiş basla tizde netlik kolay buluşmaz.

Juracule, bugün ne tesadüf ki size de üsttekini tavsiye etmek durumundayım. Veya "denge" baskınsa, sony ericson mh650c yada mh1c

Wingfoot, sonradan açılır ona emin olun. Mesela müziği 80/100 seviyesine alıp müzik çalar halde çekmeceye atın ki boşta çalarken sesi duyulmasın.
  • Teknosa-bimex-hepsiburada vb. kolay ulaşılabilecek bir kulaklık yokmu ?
    baktımda bulamadım bunu ebay - amazon - 2.el gibi almak istemiyorum sıcak gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhunes -- 27 Nisan 2013; 18:29:55 >
  • Sony mdr ex50 veya Sennheiser cx200 yada 300 o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: WildfireS2

kulaklıklar hakkında hıc bır bılgım yok hala 3~4 lıralık kulaklık kullanıyorum ve bu kulaklıklar kulağımı tırnalıyor :( tam bır teneke sesli :D

neyse kısa keseyım:
    ~max butçe 50 tl
    ~dınledıgım tarz: genellıkle yenı cıkan pop tarzı sarkılar (pal statıon :D)
    ~telefonumda kullanacagım (nokıa n97)
    ~agırlıklı olarak bass seslerini daha çok seviyorum, fakat bass dınlerkende şarkıyı boğsun istemiyorum :)
    not: teknosa ve gold dan olursa sevınırım. TEŞEKKÜRLER

sony mdr-ex50

• quote:

Orijinalden alıntı: sariyerli53_34

quote:

Orijinalden alıntı: WildfireS2

kulaklıklar hakkında hıc bır bılgım yok hala 3~4 lıralık kulaklık kullanıyorum ve bu kulaklıklar kulağımı tırnalıyor :( tam bır teneke sesli :D

neyse kısa keseyım:
    ~max butçe 50 tl
    ~dınledıgım tarz: genellıkle yenı cıkan pop tarzı sarkılar (pal statıon :D)
    ~telefonumda kullanacagım (nokıa n97)
    ~agırlıklı olarak bass seslerini daha çok seviyorum, fakat bass dınlerkende şarkıyı boğsun istemiyorum :)
    not: teknosa ve gold dan olursa sevınırım. TEŞEKKÜRLER

sony mdr-ex50

eyvallah saol dostum

• Max bütçe : 100 tl
    Dinlediğim tarz : Progressive rock, psychedelic rock, heavy metal, melodic death metal.
    Samsung Galaxy S2 cihazında kullanacağım. Ekstra önerilere de açığım ( kulaklık ve yanında şu cihazla kullanırsan daha iyi olur gibi )
    Dengeli bir kulaklık arıyorum. Kafamda her nedense Brainwavz M5 ve R1 var.
    Önereceğiniz kulaklıklar hemen elimin altında bulunması gerekmiyor. Yakında yurt dışına çıkacağım.
    İlgilenecek ve önerecek arkadaşlara şimdiden teşekkürü borç bilirim.
  • bende brainwavz m4, m5 ve grado igi arasında kaldım. aralarındaki fiyat farkı önemli değil. prograssive metal/rock ağırlıklı müzik dinliyorum. Basları gümbür gümbür değil dengeli seviyorum, sesli çok açmadan da detayları mümkün olduğu kadar yakalayabilmek istiyorum. Bu tarz bir dineyip için hangi kulaklığı tavsiye edersiniz?
    hepsiburada.com dan 50 liralık hediye çekim var o yüzden hem hızlı temin etmek adına hem de hediye çekimi kullanmak adına hepsiburada.com dan sipariş vermeyi tercih ediyorum aslında o yüzden tek seçeneğim grado igi gibi kalıyor ama şu anda mp4nation'da da hem m4 hem m5 için indirim var ikiside 30$ civarına denk geliyor ama uzun sürede teslim süresi hoşuma gitmiyor. ayrıca her ikisi içinde yurt dışı sitelerinde renk derinlikleri açısından olumsuz yorumlar gözüme battı.

bu üçü arasında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler

• -Bütçe 120tl
    -Dinlediğim müzik türü : Pop
    -Ses karakteri : dengeli
    -Kulaklığı ipod touchda kullanacağım.

Kulaklığı yurtdışından alacağım , vsonic gr06 ve brainwavz m2 arasında kaldım. 120tlye kadar başka model önerilerinede açığım . Teşekkürler
  • Telefonun kulaklığı bozuldu. Ep630 almayı düşünüyordum ama mikrofonu yokmuş.
    Ben de Samsung HS3000 ile Razer Moray+ arasında kaldım.

Samsung un bana göre artısı bluetooth olması ama mikrofon kablo üzerinde değil cihazdaymış. Cihaz üzerinden gelen aramalar cevaplanıyor vs.
    Razer in artısı ise 100 tl ye indirimle satılıyor şuan.

Siz hangisini önerirsiniz acaba? Razer Moray+ alsam kulaklık üzerinden telefonu açma olayı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

-Bütçe 120tl
    -Dinlediğim müzik türü : Pop
    -Ses karakteri : dengeli
    -Kulaklığı ipod touchda kullanacağım.

Kulaklığı yurtdışından alacağım , vsonic gr06 ve brainwavz m2 arasında kaldım. 120tlye kadar başka model önerilerinede açığım . Teşekkürler

mp4nationdan mail gelmiş brainwavz m2yi 40dolara kaptım hemen ihtiyacı olan kaçırmasın
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.