Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tavsiyeler için konu açmayın denmiş ama yeni gördüm bu üst konuyu, neyse kendi durumuma geçiyorum o zaman.

Philips SHS 4700 kullanıyorum, ses olarak tatmin edici düzeyde ama dışarı çok ses veriyor ve bildiğiniz gibi çengelli, o yüzden yeni kulaklık bakıyorum.

Aklımdaki model Creative EP 630, yalnız kalite olarak SHS 4700'ı aramaktan endişe ediyorum? Buna ek olarak, üstüne biraz daha koyarak 50 60 TL civarına EP 630'la arasında hissedilir fark olacağını düşündüğünüz kulaklık var ise önerilerinizi dinlemeye hazırım. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.
  • Merhaba; Philips GoGear SA060 mp4 kullanıyorum. Flac formatında ve ağırlıkla halk müziği, özgün müzik, rock, jazz, blues ve klasik müzik dinliyorum. Solo akustikler ve çok sesli perküsyonlara özel ilgim var. Özü itibariyle hem tizlerde hem baslarda kaliteli ve dengeli bir ses arıyorum TR'de bulunabilir ürünler öncelikli tercihimdir. Bana max 150 TL ödeyeceğim, en kaliteli ilk 3 listesinde ne önerirsiniz.
  • @ayem: Kesinlikle m5
    @sytric: Bekliyoruz
    @forever: O rakamlara yurtdışından Brainwavz m2 yada m5 alınabilir.
    @vicenzha: Sennheiser Cx200 veya 300 serisi.
    @cbdemirtas: Size 2. el olarak bir Hifiman Re-zero iyi gidecektir. Olmazsa yurtdışından sıfır bir Vsonic Gr06
  • Selam öncelikle. Ben 2 senedir Sennheiser CX200 kullanıyorum. Şaftı kaydığı için artık yeni bir kulaklık alacağım yakın tarihte. Şöyle 0-150 TL bandında. Rock ve metal ağırlıklı olarak her tür müzik dinliyorum. Bu tarz kulaklıklar buldum:

Denon:http://www.kulaklik.com/DENON-AH-C360-Kulak-ici-Kulaklik_196.html#0
    Marley:http://www.kulaklik.com/Marley-Midnight-Ravers-Rasta-Kulak-ici-Kulaklik_1943.html#0
    Razer:http://www.kulaklik.com/Razer-Moray-Siyah-Kulaklik_1102.html#0
    Skullcandy:http://www.kulaklik.com/Skullcandy-50-50-Mikrofonlu-Kulak-ici-Kulaklik-Siyah-S2FFCM-003_1653.html#0
    Urbanista:http://www.kulaklik.com/Urbanista-London-Mikrofonlu-Kulak-ici-Kulaklik-Siyah-_1690.html#0

Siz hangisini önerirsiniz, bunlardan veya başka bir markadan ? Bunlardan birini daha önceden kullanmış var mı ? Yardımcı olursanız çok memnun kalacağım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobisto -- 19 Mayıs 2013; 13:43:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mair

@ayem: Kesinlikle m5
    @sytric: Bekliyoruz
    @forever: O rakamlara yurtdışından Brainwavz m2 yada m5 alınabilir.
    @vicenzha: Sennheiser Cx200 veya 300 serisi.
    @cbdemirtas: Size 2. el olarak bir Hifiman Re-zero iyi gidecektir. Olmazsa yurtdışından sıfır bir Vsonic Gr06

Yardımın için çok teşekkürler..

M5 in mikrofonu nasıl peki bilginiz var mı? Telefonları cevaplayabilir miyim? Üzerinde tuş göremedim de..

EDIT: mikrofonsuz modeline bakıyormuşum gördüm şimdi:)

Telefonla uyum problemi olur mu acaba mikrofonunun ve cevaplama tuşunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2181679 -- 19 Mayıs 2013; 16:48:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ancak önerdiğiniz iki ürünü tr de garantili olarak bulamıyorum. Garantili ve sıfır ürünlerden bir öneriniz olursa çok memnun olurum.
  • Bütçem 130-150 TL
    Dinlediğim türler metal, rock
    Telefonumdan dinliyorum belki ileride müzik çalar alabilirim bunun için de öneride bulunabilirsiniz.
  • -20-40 tl
    -tv den 5 metre uzatma kablosuyla film izleyeceğim
    -Ses olabildiğince net ve sade olsun istiyorum bazı kulaklıklarda konuşmadan çok müziğin sesi geliyor konuşmayı bastırıyor. ben sesi bozacak bas vb fazla olmasın istiyorum. tiz bas benim için önemli değil. yatarak dinleyeceğim için büyük kulaklıklar olmasın. onun dışındakiler fark etmez.
    -Televizyondan dinleyeceğim, 1080p film için.
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 21 Mayıs 2013; 1:56:42 >
  • Arkadaslar ipad den yaziyorum konu ici aramayi bulamadim.
    Fiyati 60-70 tl araliginda spor yaparken terden dolayi kulaktan cikmayacak kulak ici kulaklik tavsiyelerinizi rica ederim.
    Bas performansi onemli house tarzi parcalar dinliyorum.

Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ep630 dan sonra alpha m1 m2 m3 m4 m5 r1 kullandım yakın zamanda hm5 gelicek inş. sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz bu ürünler ile ilgili.bildiğim kadarıyla dilimin döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaşlar elimde kontrol amaclı açıp kendi kulak uçlarımla kısa bir süre deneyip kaldırdığım m5 var.kısaca sıfır ayarında ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilir.90tl ye satmayı düşünüyorum.

edit: hm5 ve fiio e11 elime geçti merak ettiğiniz birşeyler varsa sorabilirsiniz.dileyen olursa amfiyi de satıcam.hm5 in pek amfiye ihtiyacı yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_bjk -- 22 Mayıs 2013; 12:04:38 >
  • Arkadaslar note2 min kulakligini kaybettim ve kendime kulaklik ariyorum.samsung un kendi kulakligiyla bile memnun kaldigimi goz onune alirsak cok yuksek performans da beklemiyorum. 35 tl civarlarinda mikrofonlu bir kulakici kulaklik tavsiyesi bekliyorum. Simdiden yardim edenlere tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w4nkel -- 24 Mayıs 2013; 23:16:48 >
  • Bütçem 60 tl'ye kadar.
    Metal ve Türkçe pop dışında her şeyi dinlerim
    Arkaplandaki enstrüman sesleri benim için çok önemli (sahne genişliği oluyor bu sanırım)
    Telefon ve iPad ile kullanacağım.

Hepsiburada'da Audio Technica'nın CK303M modeli var 50 liraya, o benim için iyi midir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Kendime yeni HTC One telefon aldım ama kulaklığı hiç hoşuma gitmedi. Bu yüzden size danışarak yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum.

-Bütçe max. 150 TL,
    -Genelde pop ve techno müzikler dinlerim.
    -Kulağı yormayacak temiz bass'ları duysam fena olmaz
    -Çoğunlukla telefona takıp dinleyeceğim.
    -Eskiden iphone 5 kullanıyordum. iphone 5 kulaklığı inanılmaz rahat geliyordu bana. Hem kulağı acıtmıyor hemde ofiste çalıştığımdan dışarı pek ses vermiyordu. Yine aynı kulaklığı almak niyetindeyim ama alternatif sunarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

Merhaba arkadaşlar.
    Kendime yeni HTC One telefon aldım ama kulaklığı hiç hoşuma gitmedi. Bu yüzden size danışarak yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum.

-Bütçe max. 150 TL,
    -Eskiden iphone 5 kullanıyordum. iphone 5 kulaklığı inanılmaz rahat geliyordu bana. Hem kulağı acıtmıyor hemde ofiste çalıştığımdan dışarı pek ses vermiyordu. Yine aynı kulaklığı almak niyetindeyim ama alternatif sunarsanız sevinirim.

CKS 99 olabilir.
    HTC one'ın kulaklığının başarılı olduğunu söylüyorlardı. iPhone 5'ten iyidir diye tahmin ediyordum.
    Memnunsanız iPhone 5 kulaklığı da alabilirsiniz tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Electronic2

Bütçem 60 tl'ye kadar.
    Metal ve Türkçe pop dışında her şeyi dinlerim
    Arkaplandaki enstrüman sesleri benim için çok önemli (sahne genişliği oluyor bu sanırım)
    Telefon ve iPad ile kullanacağım.

Hepsiburada'da Audio Technica'nın CK303M modeli var 50 liraya, o benim için iyi midir?

CK303'ü bilemem.
    O bütçede ben olsam MH650c alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkocan9971

Arkadaslar note2 min kulakligini kaybettim ve kendime kulaklik ariyorum.samsung un kendi kulakligiyla bile memnun kaldigimi goz onune alirsak cok yuksek performans da beklemiyorum. 35 tl civarlarinda mikrofonlu bir kulakici kulaklik tavsiyesi bekliyorum. Simdiden yardim edenlere tesekkurler

Samsung'un kendi kulaklığını bulup tekrar almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurozkaya606

Bütçem 130-150 TL
    Dinlediğim türler metal, rock
    Telefonumdan dinliyorum belki ileride müzik çalar alabilirim bunun için de öneride bulunabilirsiniz.

Vsonic GR 06
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Orijinalden alıntı: berkocan9971

Arkadaslar note2 min kulakligini kaybettim ve kendime kulaklik ariyorum.samsung un kendi kulakligiyla bile memnun kaldigimi goz onune alirsak cok yuksek performans da beklemiyorum. 35 tl civarlarinda mikrofonlu bir kulakici kulaklik tavsiyesi bekliyorum. Simdiden yardim edenlere tesekkurler

Samsung'un kendi kulaklığını bulup tekrar almanızı tavsiye ederim.

Oyle yapiyorum zaten hocam buldum bile sativiyla da anlastim. Simdi alis kaldi

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.

-Bütçe max. 150 TL,

CKS 99 olabilir.
    HTC one'ın kulaklığının başarılı olduğunu söylüyorlardı. iPhone 5'ten iyidir diye tahmin ediyordum.

Açıkçası pek deneyemedim. Çünkü kulağa takınca aşırı derecede rahatsız etti beni. Kulakiçi yapısından mı olsa gerek bilmiyorum. Ama başka bir arkadaşa denettirdim o da benim gibi rahatsız oldu. iphone 5 kulaklığı gibi rahat değil. kulak içine iyice tıkmak gerekiyor resmen iyi bir ses almak için.
    öyle olacak ama büyük ihtimal yine gidip iphone 5 kulaklığı alacağım. :S

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.

-Bütçe max. 150 TL,

CKS 99 olabilir.

Açıkçası pek deneyemedim. Çünkü kulağa takınca aşırı derecede rahatsız etti beni. Kulakiçi yapısından mı olsa gerek bilmiyorum. Ama başka bir arkadaşa denettirdim o da benim gibi rahatsız oldu. iphone 5 kulaklığı gibi rahat değil. kulak içine iyice tıkmak gerekiyor resmen iyi bir ses almak için.
    öyle olacak ama büyük ihtimal yine gidip iphone 5 kulaklığı alacağım. :S

Kulakiçi kulaklıkların hepsi öyle maalesef. Ya alışacaksınız ya da earbud diye tabir ettiğimiz iPhone kulaklığının da dahil olduğu türden bir kulaklık alacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.