Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony ex50lp miydi neydi adi, o is gorecektir basariyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay gelsin arkadaşlar,

-60-80 tlye kadar bütçem var (kampanyalı 100tlden 80-60 inen varsa da olur),
    -Ağırlıklı olarak caz, slow, akustik dinlerim,
    -Tizleri kristal netliğinde, basları doygun, seside biraz yüksek,
    -Telefonda kullanacağım,

Kulaklık önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
  • Bütçem 100lira
    Genelde Trance,house,deep türünde müzikler dinlerim
    Kulaklığı nokia N8 Telefonumda ve laptobumda dinlemeyi düşünüyorum

Kulaklık önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • @zla: section 8
    @kur: Öyle o tanıma uygun bir kulaklık yok o fiyatlarda. O yüzden ep630 veya Brainwavz m2/m5 yeter.
    @by_: Brainwavz m2/m5 veya Vsonic Gr02
  • Beyler genellikle Rock ve Metal dinliyorum, iPod touch ve Sennheiser MX370 kullanıyorum. Şimdi biraz daha iyi bir kulaklık almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz ?
    Ayrıca Brainwavz M2'nin ismi çok kez geçmiş, önerir misiniz ? Hangi siteden getirebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Sony ex50lp miydi neydi adi, o is gorecektir basariyla.

lumia 920 de kullanmak üzere bir kulaklık arıyorum telefonun sesi kısık geliyor kulaklıktan tam verim alamıyorum yüksek ses tercihim ve boğulmasın tabi db yüksek kulaklıklaramı yönelmem gerek sennheiser bu konuda biraz daha ilerde sanırım.

sennheiser cx300
    sony ex50lp
    sony ex300
    philips she 6000
    Sony MH1CB

sony ex50lp ye sıcak bakıyorum ama sonyde kullandım genelde sesi kısık ama dengeli verir bas uğultusunu sonuna kadar götürr bu model nasıldır bilemicem tabi

bu verdiğim kulaklıklar hep eski model son 2 sene 3 sene içinde hiçmi yeni model kulaklık üretilmedi acaba

2 sene ep 630 kullanmış değişiklik isteyen birine ne önerirsiniz doğandan inip şahine binmeyelim :)

bu modelleri kullananlar seçimi hangisinden yana olurdu
    iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Beyler genellikle Rock ve Metal dinliyorum, iPod touch ve Sennheiser MX370 kullanıyorum. Şimdi biraz daha iyi bir kulaklık almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz ?
    Ayrıca Brainwavz M2'nin ismi çok kez geçmiş, önerir misiniz ? Hangi siteden getirebiliriz ?

Brainwavz m2 gecen sene arayip bulamamistim takip.

• Burada 2.el bolumunde bile satanlar oluyor. Olmazsa mp4nation.net sitesi.

• Butce:100 TL
    Muzik Turu:Rock/Metal
    Kaynak:Sony Xperia Sola/iPod Shuffle
    Suan elimde Creative Ep630 var memnunum ancak earpods denemek istiyorum. Hangisi daha iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slovenya

Butce:100 TL
    Suan elimde Creative Ep630 var memnunum ancak earpods denemek istiyorum. Hangisi daha iyi?

Up.Takip.

• quote:

Orijinalden alıntı: slovenya

Butce:100 TL

ep630 dan earpods a geçiş çok makul olmaz diye düşünüyorum.
  • O değil ama Brainwavz m5 tam devrim yaratır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sennheiser cx300 precision II kulaklığımın sol kablosunda temassızlık olduğu için çalışmıyor sol taraf.Sorduğum yerler de biz yapmayız dediler.Bu kulaklığı aratmayacak kulaklık tavisyeleriniz nelerdir?Özellikle trance ve r&b ağırlıklı olmak üzere rock müzikten caz müziğe kadar her türlü müzik dinlerim.Bütçe de 150 tl civarı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurock

Sennheiser cx300 precision II kulaklığımın sol kablosunda temassızlık olduğu için çalışmıyor sol taraf.Sorduğum yerler de biz yapmayız dediler.Bu kulaklığı aratmayacak kulaklık tavisyeleriniz nelerdir?Özellikle trance ve r&b ağırlıklı olmak üzere rock müzikten caz müziğe kadar her türlü müzik dinlerim.Bütçe de 150 tl civarı olabilir.

Bas severseniz: CKS-99 CKS-77 olabilir.
    Daha altlarda Brainwavz M5,M2 düşününebilir.
  • iphone um için mikrofonlu kulaklık alcam kendi kulaklığı bozuldu ve artık 6 ayda bir kulaklık almakta istemiyorum 170-180 e kadar hatta 200 e kadar zorlayabilirim maddiyatı sağlam kaliteli ve mikrofonlu bir kulaklık önerisine sevinirim ....
  • Merhaba, benim aradığım kulaklığın bası mid ve tizden bir tık önde olmalı, tabii ezmeyecek şekilde. Enstrüman ayrımı, detay belirtmesi de önemli. Ex300sl çok övgü almış forumda, mh650c'den iyidir sanırım. Bunların dışında (60 TL) önerilere de açığım
  • Shifterer S kullanıcısına yanıt
    Ex300sl bütçenize uyacaktır.
  • Merhaba arkadaşlar
    yaklaşık 1 ay öncesine kadar cx300II kullanıyordum fakat kablosunu kopardım
    genelde rap,hip-hop,r&b olmak üzere her türlü müziği dinliyorum. 150-200 TL gibi bir bütçem var.
    iphone 4 te kullanmak için önerebileceğiniz bir kulaklık varmıdır ?
    (yurtiçinde kolay bulunması tercihimdir.)
  • Ne yazık ki 21 aydır kullandığım Sennheiser CX-300 II 'nin sol tarafında ki kabloda temassızlık oldu bu kulaklığa yakın düzeyde ( yalıtım önemli ) bir kulaklık arıyorum bütçe 100-130 arası genel olarak dinlediğim bir müzik türü yok. Tercihe göre mikrofonluda olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.