Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hifiman Re-zero tavsiyem.

Bu arada burası facebook değil ve dürtme işe yaramaz. Cevap geldiğinde gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Hifiman Re-zero tavsiyem.

Bu arada burası facebook değil ve dürtme işe yaramaz. Cevap geldiğinde gelir.

Ben facebook ta işler nasıl yürür bilmem. Kullandığım söylenemez. Sizde özgürsünüz, cevap vermezseniz vermezsiniz.
  • quote:

İlk anlarda biraz boğar. Ancak bir süre sonra diner, sakinleşir. Kaldı ki m2 bir iem. Yani kulakiçi kulaklık. İzolasyonu Mx'lerden daha fazla. Bu yüzden bas da öyle.

Anladım hocam, zaten şuanda daha güzel geliyor. iPod'da EQ biraz kısıtlı tabii, Rock presetini kullanıyorum. PC'de KM Player'da denedim, ondaki Rock preseti biraz daha iyi geldi. Daha net gibiydi.
  • Merhabalar.
    200 - 300 civarı kulaklık arıyorum.
    Genelde her tür müziği dinlerim metal - arabesk ve bazen de rock hariç.
    Şimdilik galaxy s3 ile dinleyecegim. Sesleri equaliserdan 3 boyut yaparak dinlemezsem dengeli dinlerim. Cks77 yi araştırdım. Kağıt üzerinde iyi gibi ve yorumlar iyi. Sizce bana gider mi ? Yorumlayan herkese şimdiden çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önceden Samsung'un tabletin yanında verdiği kulaklığı kullanıyordum.Ama kaybettim şimdi yeni bir kulaklık almak istiyorum.Pek özellik istemiyorum.İyi ses versin yeterli.Genellikle telefonda ve bilgisayarda kullanıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum. Max. 30
  • Selam arkadaşlar, benimde bir konuda tavsiye ve düşüncelerinize ihtiyacım var. Evde ve arabada orta-üst model cihazlarla müzik dinlerim ve EQ ayarlarım V

ye yakındır. Telefonumda (şimdilik HTC One X yakında HTC One) kullanmak üzere kulaklık alacağım. İnternetteki bir sitede "Beats Dr.Dre Control Talk"

modelinde kulakiçi kulaklık gördüm, fiyatı 149 TL

Şekil olarak beğendiğim ve telefonla güzel bir ikili olabileceğini düşündüğüm için bunu almak istiyorum. Sizce ses kalitesi yönünden orjinal kulaklığın ne kadar

üstüne çıkar ve fiyat/performans değerlendirmesi açısından yorumlarınız nedir, teşekkürler.
  • Merhaba iyi günler mp4nation.com da Brainwavz m4 indirimde şu an ve bozulan cx-300 II 'nin yerine düşünüyorum. Kalite olarak birbirine yakınlar mı acaba ?
  • Parn kullanıcısına yanıt
    M4 100 ise cx300 II 60 değerinde..
  • Ya arkadaşlar ben çok mu zor bi soru sordum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_kiran -- 3 Temmuz 2013; 22:41:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_dre

Merhabalar.
    200 - 300 civarı kulaklık arıyorum.
    Genelde her tür müziği dinlerim metal - arabesk ve bazen de rock hariç.
    Şimdilik galaxy s3 ile dinleyecegim. Sesleri equaliserdan 3 boyut yaparak dinlemezsem dengeli dinlerim. Cks77 yi araştırdım. Kağıt üzerinde iyi gibi ve yorumlar iyi. Sizce bana gider mi ? Yorumlayan herkese şimdiden çok teşekkürler.

bir daha...
  • ilker_kiran kullanıcısına yanıt
    Hayır, anlamlı değil sadece.

Replika(orjinaline benzeyen ama sahte) bir kulaklık gördünüz ve "Sizce ses kalitesi yönünden orjinal kulaklığın ne kadar üstüne çıkar ve fiyat/performans değerlendirmesi açısından yorumlarınız nedir" diyorsunuz.

Sizce bu alt bölüm sahte kulaklıklar hakkında birşey söylenebilecek bir bölüm mü? Değil. :)
    Bilerek de silmedim ki daha sonrası için kayıtlara geçsin.
  • dr_dre kullanıcısına yanıt
    O kulaklık baslı kaçar o türlere göre. Türkiyede de bulunabilecek (nette ama) re-400 öneririm.
  • mh650c yeter. Forumda bulursunuz.
  • quote:

Hayır, anlamlı değil sadece.

Replika(orjinaline benzeyen ama sahte) bir kulaklık gördünüz ve "Sizce ses kalitesi yönünden orjinal kulaklığın ne kadar üstüne çıkar ve fiyat/performans değerlendirmesi açısından yorumlarınız nedir" diyorsunuz.

Sizce bu alt bölüm sahte kulaklıklar hakkında birşey söylenebilecek bir bölüm mü? Değil. :)
    Bilerek de silmedim ki daha sonrası için kayıtlara geçsin.

Cevabınız için teşekkürler, peki replika dediğiniz ürünün orjinalini nereden ve ne kadar bir tutara temin edebilirim. Bir de htc nin bazı modellerinde bu kulaklık kutunun içerisinden çıkıyor ve kullanmak istemeyen arkadaşlar 120-150 TL arası rakamlara satıyorlar, bunlarda replika mı oluyor ?

Onlar sahte değiller.

Orjinali bulmak size kalmış. Kaynaklar çok. Ebay, bu forum, sahibinden vb.
  • Peki orjinal olanı (sizin deyiminizle replika olmayanı) baz alarak ilk mesajımdaki sorularıma cevap verebilirmisiniz ? @Mair
    Aiaiai Tracks size de. Net. Fiyatına göre çok başarılıdır.
  • Mesajymy kary?tyrdynyz herhalde
  • quote:

mh650c yeter. Forumda bulursunuz.

mh650 alsam ses olarak farkları varmı

http://www.ebay.com/itm/Black-Sony-Ericsson-MH-650-MH650-Headset-Headphone-MT11i-SK17i-LT18i-WT19i-/190851585308?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item2c6fa4151c bu ürünü alsam bir problem olurmu heralde bunların çakması yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3KHood -- 4 Temmuz 2013; 19:00:32 >

• Merhabalar ,

- 130-150tl arası
    - Genelde dubstep , soft dubstep , rock türkleri
    - 4. Nesil ipod touch'ta ve bilgisayarda oyun oynarken kullancağım.
    - Gamer kulaklık tercihimdir , razer veya senheiser düşünüyorum , bir çok model buldum ama ne farkları olduğunu keşfedemedim. Razer genel olarak daha pahalı , daha uygun fiyata daha iyisi sennheiser da vardır diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.