Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır karıştırmadım. Net de dedim.

Dıra mıre gibi boyalı marka işlerinden anlamam.
  • Fark yok. Uygundur o linkteki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Fark yok. Uygundur o linkteki.

Biraz fazla soru sordum ama bu linkteki uygun mudur ?http://www.ebay.com/itm/35mm-In-Ear-Headphones-Headset-MH650c-f-Sony-Xperia-S-LT26i-P-Neo-Tapioca-ST21i-/330799295779
  • quote:

http://www.ebay.com/itm/35mm-In-Ear-Headphones-Headset-MH650c-f-Sony-Xperia-S-LT26i-P-Neo-Tapioca-ST21i-/330799295779

Aynı ikisi de.
  • Arkadaşlar bu kulaklık neden bu kadar ucuz :Dhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270993872269 Bir problemi varmıdır.
  • Problem görünmüyor.
  • Metal müzik dinliyorum ve enstrümanları ayrıntılı olarak alabileceğim, ses yalıtımı kaliteli bir kulaklık arıyorum, bütçe 150'yi biraz aşabilir.
  • Nihilous kullanıcısına yanıt
    Hifiman Re-400
  • Hocam benim için Türkiye'de bulunması önemli, başka bir tavsiyeniz var ise merakla bekliyorum.
  • Nihilous kullanıcısına yanıt
    E türkiyede var zaten. Araştırın biraz. Her satılan şey bildiğimiz teknoloji marketlerinde olmaz.
  • -Bütçenizi:40 tl
    -Ağırlıklı olarak ne tür müzikler (rock, pop vs.) tercih ettiğinizi:Rap,Rock
    -Hangi karakterde (bass, dengeli vs.) ses tercih ettiğinizi:Dengeli olsun yüksek ses olsun ama
    -Hangi kaynak (müzik çalar, telefon vs.) ile kullanacağınızı:Xperia Z
    Sesi yüksek olsun dışarı çıkıp çıkmaması önemli değil tavsiyeleriniz neler? Slikonlu olması tercihim değil.
  • quote:

Brainwavz m2 veya m5 oldukça ucuz ve yeterli olacaktır. cx300II'den sonra ikisi de güzel.

Amazon tek seçenek gibi duruyor. Gönderirler mi buraya ? Çok da güzel kulaklıklara benziyorlar, 40 dolar fiyatı var. Gümrüğe falan takılmaz herhalde. Son olarak, m5'in tuşlu olanının, tuşsuz olandan bir farkı var mı ? Tuş ses kalitesini etkiler mi ?
  • blackcaners kullanıcısına yanıt
    Dengeli isteyene o fiyatta mh650c öneririm.
  • tobisto kullanıcısına yanıt
    Direkt kendi siteleri de satıyor. Hiç amazon vb uğraşmayın.

mp4nation.net
  • quote:

Direkt kendi siteleri de satıyor. Hiç amazon vb uğraşmayın.

mp4nation.net

Sağ olasın hocam, biraz fiyat farkı olsa da aynı sayılırlar. Yorumları okuyorum, bazıları M2 için M5'ten iyi derken, M5 kullanan M2 iyi diyor, üstelik ikisini de kullananlar diyor bunu. Sennheiser'ı ezer geçer mi yoksa oturup düşünmeli miyim hocam?
  • tobisto kullanıcısına yanıt
    Sennheiser Cx300-II 60/100 ise m2 80/100 idi. Yani geceyle gündüz farkı yoktu. Ama m2'deki kablo kalitesi benzersizdir.
  • Bütçem 100 TL ikisi arasında kaldım. Daha çok yürüyüş ve koşu yaparken kullanacağım ama zaman zaman toplu taşıma araçlarında da işime yarayacak bir kulaklık arıyorum. İpod Shuffle 4.nesil sahibiyim açıkçası kendi kulaklıkları dışarı cok ses veriyor ve bu husus pek hosuma gitmedi.
    Adidas CX310
    CX200
    yorum ve önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

Bütçem 100 TL ikisi arasında kaldım. Daha çok yürüyüş ve koşu yaparken kullanacağım ama zaman zaman toplu taşıma araçlarında da işime yarayacak bir kulaklık arıyorum. İpod Shuffle 4.nesil sahibiyim açıkçası kendi kulaklıkları dışarı cok ses veriyor ve bu husus pek hosuma gitmedi.
    Adidas CX310
    CX200

Cx310 hakkında bilgim yok ama koşu ve yürüyüş için cx200 hiç uygun değil. Koşarken ve yürürken kablo hareketinden dolayı kulağınıza rahatsız edici bi sürtünme-cızırtı geliyor. İlla ki ikisinden birini tercih edecekseniz kesinlikle cx310

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayemhepi

quote:

Bütçem 100 TL ikisi arasında kaldım. Daha çok yürüyüş ve koşu yaparken kullanacağım ama zaman zaman toplu taşıma araçlarında da işime yarayacak bir kulaklık arıyorum. İpod Shuffle 4.nesil sahibiyim açıkçası kendi kulaklıkları dışarı cok ses veriyor ve bu husus pek hosuma gitmedi.
    Adidas CX310
    CX200

Cx310 hakkında bilgim yok ama koşu ve yürüyüş için cx200 hiç uygun değil. Koşarken ve yürürken kablo hareketinden dolayı kulağınıza rahatsız edici bi sürtünme-cızırtı geliyor. İlla ki ikisinden birini tercih edecekseniz kesinlikle cx310

İlla ikisinden biri değil maksimum verebileceğim para 100tl işte spor için uygun başka kullanımlarda da yalıtımlı bir ürün arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ayemhepi

quote:

Adidas CX310
    CX200

Apple kendi kulaklığından iyidir herhalde cx200 çokta profosyonel olarak spor yapmayacağım tempolu yürüyüş en fazla imzanızda gördüğüm kadarıyla sizde cx200 kullanıyorsunuz önerir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.