Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki kendileriyle iletişime geçeyim o zaman. Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda bir kulaklık alma kararı vermiş bulunmaktayım. Koca koca kulaklıklardansa , hafif - kulak içi veya standart kulaklıkları tercih etmekteyim. Bir türlü alışmadım o kiloluk ağırlığı kafaya takmaya.

- Öncelikli amaç olarak oyun kulaklığı aramaktayım. (Film, müzik vs... tabiki de işin içinde var)

- 120 , 130 tl lik bir max bütçem bulunmakta

- Bass dengesinin iyi olması benim için önemli çünkü online fps oyunlarında "ayak seslerini" duyma vb unsurlar hayat kurtarıcı olabiliyor.

- Razer oldukça iddalı bir modelin haberini vermişti fakat hali hazırda piyasada değil. Bana hali hazırda alabileceğim bir kulaklık lazım.

- Yeri geldiğinde telde , tablette, TV'nin kulaklık çıkışında ancak ana platform olarak pc'de kullanacağım.

Okuma zahmetini gösteren arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. Tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum...

• Kulak içi olarak,

Dengeli olduğu iddia edilen M5 modeline bakabilirsiniz.

Bunun dışında bütçeyi birazcık daha arttırarak f/p konusunda gayet iddialı olan yumuşak basslara sahip Vsonic GR06 modelini alabilirsiniz.
  • 75 liraya kadar bass tizi kuvvetli kulakiçi kulaklık önerilerinizi bekliyorum nokia L520 ile en iyi ses verimi almak istiyorum.Dinlediğim müzik türleri:Electropop ve R&B ağırlıklı.Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Sennheiser Cx300-II 60/100 ise m2 80/100 idi. Yani geceyle gündüz farkı yoktu. Ama m2'deki kablo kalitesi benzersizdir.

Max 25 tl bütçem var ama zorunlu hepsiburada dan almak zorundayım çünkü başka birçok sipariş vericem

Oyun kulaklığı istiyorum sesi ve mikrofonu iyi olsun istiyorum kulağıda ağrıtmasın

İndirimdeyken şunu alıyım diyorum

Frisby kulaklık

Önerebiliceğiniz başka varmı ? max. 25 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasafiso21 -- 24 Temmuz 2013; 21:52:27 >

• -Bütçenizi:100TL civarları
    -Ağırlıklı olarak ne tür müzikler (rock, pop vs.) tercih ettiğinizi: Belirli bir kısıtlama yok.Senfoni olsun,dubstep olsun,rock olsun hoşuma giden her türlü müzik.Senfoniler ve dubstep ağırlı ama.
    -Hangi karakterde (bass, dengeli vs.) ses tercih ettiğinizi: Açıkçası aralarında ki farkı hiç tatmadım
    -Hangi kaynak (müzik çalar, telefon vs.) ile kullanacağınızı: telefon-müzik çalar,arada pc
    -varsa diğer farklı tercihlerinizi, belirtirseniz daha hızlı ve doğru şekilde yardım alabilirsiniz: hiç araştırmadan phipsin dandik 32 tllik bass'a yönelik olanı almıştım.Kulama tam oturmadığı için pek memnun değildim açıçası.
  • Bütçe: max. 150 tl
    Müzik türleri: Rap, hip-hop ve arada bir rock ve metal.
    Karakter: Bass lı, ama mid ve tizleri boğmayacak şekilde, dengeli ve sesi net
    iPhone 4s ile kullanacağım,

Şimdilik urbanears bagis modelini düşünüyorum fakat sennheiser mm50ip kafamı bayağı bi karıştırdı

Bu arada kulaküstü-kulakiçi farketmez. Yardımcı olursanız sevinirim
  • Bu arada arkadaşlar ürünü sadece media markt - d&r - teknosa gibi yerlerden alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış ve allpino sanalpazar - internet üzerinden alışveriş yaparmısınız? Yoksa sadece teknoloji martketlerimi (teknosa, vb..)

_iAmPro_ mikrofon olması gerekiyormu?
  • evet hatta daha iyi olur
  • Evet iPhone ile kullanacağım için mikrofon önemli ve dediğim gibi d&r media markt vs. mağazalardan alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allpino

evet hatta daha iyi olur

Forumumuzun ikinci el bölümünden Audio Technica CKS77 tercih edebilirsiniz.

Bu modelin dışında Brainwavz M serisi ürünler var bütçenize uygun ama sahnelerinin dar olduğu konusunda şikayet var.
  • Hocam peki ATH-CKS77X ile ATH-CKS77 arasında ki farklar neler? Aradaki fiyat farkına değer mi? Ebay'den alıcağım.Türkiye'de satan kişi/yer bulamadım
  • quote:

Hocam peki ATH-CKS77X ile ATH-CKS77 arasında ki farklar neler? Aradaki fiyat farkına değer mi? Ebay'den alıcağım.Türkiye'de satan kişi/yer bulamadım

Söylentilere göre "x" modelinde basslar tizleri ezmiyormuş. Daha iyimiş.

Açıkcası "X" modelini test edemedim, merak ediyorum.
    Yeni model oluşu, düzeltmeler olmasından dolayı "x" modelini tercih edin.

TR'de şuan forumumuzdan @fastfalcon isimli arkadaş satmakta.
  • Hocam zaten kendisi yurtdışından getiriyormuş,eski sürümünü 135 TL'den satıyor.Ebay'de yeni sürümü 144 tl.Tek farkı bekleme süresi.O da benim için uygun gözüküyor.Teşekkürler yardımınız için
  • quote:

Hocam zaten kendisi yurtdışından getiriyormuş,eski sürümünü 135 TL'den satıyor.Ebay'de yeni sürümü 144 tl.Tek farkı bekleme süresi.O da benim için uygun gözüküyor.Teşekkürler yardımınız için

Öyleyse hayırlı uğurlu olsun.

Merak ettiğim bir model, izlenimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
  • Merhabalar,
    bütçem max:100 tl ~
    Rap , pop ağırlıklı dinliyorum
    telefon İphone 3gs
    Bundan önce ep630 memnundum. bir tane de bana önerebilir misiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JjoLe -- 27 Temmuz 2013; 6:01:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JjoLe

Merhabalar,
    telefon İphone 3gs

İnternetten alışveriş yapıyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: JjoLe

Merhabalar,
    telefon İphone 3gs

İnternetten alışveriş yapıyormusunuz?

yapıyorum
  • Fiyat aralığı 0-100tl
    Daha çok pop dinliyorum kulağıma giden herşeyi dinlerim ama yüksek sesle dinlemeyi etrafı duymamayı severim.Ses terimlerinden çok anlamıyorum kaliteli-yüksek ses ve bass iyi olur:)

Edit:Nokia c3-00 kullanıyorum burda bir mp3 övülmüş sonia mı ne ama ben onu bulamadım satın almak için nereden alabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbi -- 27 Temmuz 2013; 22:13:27 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.