Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.mp4nation.net/brainwavz-earphones/brainwavz-m5-iem-earphone-black

Fiyatı şuan gayet makul. Düşünmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

http://www.mp4nation.net/brainwavz-earphones/brainwavz-m5-iem-earphone-black

Fiyatı şuan gayet makul. Düşünmenizi öneririm.

yabancı siteden almıyorum maalesef
  • İkinci el bulabilirseniz CKS77-Vsonic GR06 modellerine bakın.

Sıfır almak istiyorsanız, vatan veya hepsiburadadan EP630 alabilirsiniz.

MH650C modelinin sahnesi daha iyi ama amfisiz sesi fazla çıkmıyor.
  • Sony Xperia L telefonum için mikrofonlu kulak içi kulaklık arıyorum yardımcı olabilecek var mı? Aşırı bass meraklısı değilim 5 üzerinden bass seviyesi 5 tiz-mid seviyesi 4 gibi olmalı yani dengeli bir kulaklık arıyorum. Fiyat 50 TL civarı ve bir de mümkünse beyaz renkte olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 4 Ağustos 2013; 0:04:04 >
  • @oguzhan öncelikle merhaba,
    bütçem en fazla 200 tl
    genellikle rock, soft rock, punk rock dinlerim
    galaxy s3 ve n55 laptop için kullanacağım ama 3.5 mm olduğu için farketmiyor sanırsam
    çok yüksek sesle müzik dinlemiyorum yani ses yüksekliği benim için bir kriter değil. ben sesi olabildiğince tüm enstrümanları duyarak dinlemek istiyorum. ve ses kalitesine çok önem veririm. bütün şarkılarımın formatı flac.
    internet üzerinden alışveriş yapabilirim.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

edit: kulakiçi kulaklık tavsiyesi verirseniz makbule geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 150 lira civarına, sesi dışarıya fazla vermeyecek, ve vokallerin sesini çok iyi verecek (mid oluyor sanırsam) kulaklık önerebilir misiniz ? Bass falan ikinci planda yani
  • CKS99 veya Vsonic GR06 modelini düşünebilirsiniz.

CKS99 her ne kadar Solid Bass seriside olsa mid ve tizleri kapatmadan gerektiği yerde bass vuruyor. Sahne genişliği ve enstrüman ayrımı fiyatına göre çok iyi. Kasa yapısından dolayı dinamik sürücü kulak zarından uzakta duruyor ve fiyatına göre çok iyi 3 boyutlu ses sunuyor. Tizlerin yoğunluğu midlerden biraz daha fazla.

Bütçeyi biraz daha zorlarsanız midlerin ağırlıkta ve ön planda olduğu Shure SE215 molinide alabilirsiniz. Malzeme kalitesi CKS99'dan üstün.

Vsonic GR06 forumlarda çok övülen ve yumuşak ses karakterine sahip olan bir kulaklık. 150 TL fiyat segmentinde çok tutuluyor.

@Frick! sizede GR06 tavsiye ederim.

@Orofi @Frick!
  • hocam adamsınız
    shure se215 almayı düşünüyorum. forumdan fastfalcon nickli arkadaş satışını yapıyormuş. ancak başka bir konuda s3 ün çıkışının kulaklığı çok iyi besleyemediğini gördüm ve bu sebeple arkadaş sansa clip+ almış.
    ben ekstradan müzik çalar almak istemiyorum. önceden cx300 kullandım. herhangi bir amfi veya müzik çalar kullanmak istemediğim için bu kulaklık beklentilerimi karşılayabilir mi yani pişman olmayacağımı düşünüyorum ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besleme konusunda sıkıntı yaşarsınız muhtemelen.

Kulaklık amfisi alarak sorunu çözebilirsiniz. FiiO E6 ekonomiktir.

Bende Selçuk Beyden aldım SE215.
  • F/P ürünü 100-150 TL arası, kulakiçi kulaklık istiyorum. Hem cep telefonunda müzik hemde oyun amaçlı kullanacağım. Razer Hammehead pro düşünüyordum fakat, razer ürünlerinin kalite konusunda sıkıntılı olduklarını duydum. Yurtdışından da alabilirim, ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linuxuzman

F/P ürünü 100-150 TL arası, kulakiçi kulaklık istiyorum. Hem cep telefonunda müzik hemde oyun amaçlı kullanacağım. Razer Hammehead pro düşünüyordum fakat, razer ürünlerinin kalite konusunda sıkıntılı olduklarını duydum. Yurtdışından da alabilirim, ne tavsiye edersiniz?

Dengeli ve yumuşak ses için, Vsonic GR06

Bass yoğunluğunu fazla isterseniz CKS77 veya CKS77X Ebaydan bakabilirsiniz.
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    3 üründe de kablo bağlantı kısımları 90 derece, telefon ile kullanırken çok hızlı deforme olmasından korkuyorum. Ne diyorsunuz?
  • amfinin önemini arkadaşım kulaklığı ilk önce bilgisayarın normal çıkışına sonra da subwoofer a takarak gösterdi bana. baya fark oldu kalitede. ikna oldum
    yardımlarınız için çok teşekkür ederim. tatilden döner dönmez kulaklık ve amfiyi alacağım
  • Orofi kullanıcısına yanıt
    Siz ilk önce s3'ü bir bırakın da, ondan sonra Clip+ alın ve amfiyi boşverin :) En azından sürüp sürmediğini gördükten sonra harcama yapın. Ayrıca ilk sorunuzu hatırlamıyorum ama, amfiyi bas için alıyorsanız Shure'u almayın zira onda bas özellikle güçlü değil. Kedi havlamaz neticede, Shure'dan iyi derin bas almak aynen bu olur :)

Basit bir ckm500 yetecektir o bütçede.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hocam cebimde iki farklı aletle dolaşmak istemediğimden ve cilp+ nın taşınabilirlik konusunda sıkıntı yaratabiliceğini düşündüğüm için amfi daha uygun diye düşündüm. s3'ün çıkışı subwoofer a takmadan dinlediğim için boğuk geliyor sesi birazcık. kulaklık konusuna gelirsek dediğim gibi bas ve ses yüksekliği benim için o kadar da önemli değil, enstrümanları hissettirecek kulaklık arıyorum, internette incelemeleri okuduktan sonra se215 in uygun olduğunu düşündüm.
    hem şu kulağın arkasından dolanarak kulağa takılması filan da hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: linuxuzman

3 üründe de kablo bağlantı kısımları 90 derece, telefon ile kullanırken çok hızlı deforme olmasından korkuyorum. Ne diyorsunuz?

Sıkıntı yaratacaklarını düşünmüyorum. Jaklar sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Hocam,çok önceden kulaklık düşündüğümü sizlere söylemiştim ve sizde sanırsam sennheiser cx 300 ii önermiştiniz.Amerika'da 45 dolar seviyelerinde,ama burada en az 125 TL.Gümrükte sanırsam vergi vs. alınacak birde kargonun gelme süresi var en az 5-10 gün artı olarak 5 günde gelen kargo da kulaklığın yarısı parasına patlayabilir düşüncesindeyim.Yani aynı Türkiye fiyatına gelecek.En fazla 125 tl'ye alabilirim.FedEx'de parayı bi' bakamadım.Dinleyeceğim telefon Xperia U Birde bir yerlerde Creative Zen var ama çok sorunlu o.Yani cx 300 ii yi alayım mı? Başka bir model mi?
  • CX300-II modelini ben tavsiye etmiyorum. ATH-CKS77 daha mantıklı olacaktır.

CX300-II orta frekanslarda çamurlanma yapan, bassları hacimsiz vuran bir kulaklık. Sibilancede cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

CX300-II modelini ben tavsiye etmiyorum. ATH-CKS77 daha mantıklı olacaktır.

CX300-II orta frekanslarda çamurlanma yapan, bassları hacimsiz vuran bir kulaklık. Sibilancede cabası.

Hocam o model pek satılmıyor heralde,göremedim ben.Birde bass kulaklık yazıyor.
  • Bass ağırlıklı olduğu doğrudur ama tiz ve midde CX300'den üstün.

Ülkemizde satılmıyor. Ebaydan veya ikinci el bölümünden almanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.