Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhan

Bass ağırlıklı olduğu doğrudur ama tiz ve midde CX300'den üstün.

Ülkemizde satılmıyor. Ebaydan veya ikinci el bölümünden almanız gerekiyor.

İkinci el olmazda,ebay yerine Amerika'dan getirtirim bakalım tavsiyeniz için teşekkürler.Mair hocam ne diyecek amerikadan getirmeye?
  • Merhaba, 30-60 tl aralığında bir kulaklık arıyorum. kulakiçi veya düz arasında kaldım, kulakiçine pek ısınamadığım için düz bir adım daha önde benim için ama düzde de yalıtım problemi oluyor. demem o ki çevresel öncelikli olmak üzere, müzik dinlemek için kullanacağım bir kulaklık arıyorum, önerileriniz için teşekkürler şimdiden. sennheiserdan birkaç model baktım mx 375 vs. ama yalıtım konusunda şüpheliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mad_kid

Merhaba, 30-60 tl aralığında bir kulaklık arıyorum. kulakiçi veya düz arasında kaldım, kulakiçine pek ısınamadığım için düz bir adım daha önde benim için ama düzde de yalıtım problemi oluyor. demem o ki çevresel öncelikli olmak üzere, müzik dinlemek için kullanacağım bir kulaklık arıyorum, önerileriniz için teşekkürler şimdiden. sennheiserdan birkaç model baktım mx 375 vs. ama yalıtım konusunda şüpheliyim

Yalıtım konusunda başarısızlar. Bass konusundada çok geriler. Sadece midleri temiz ve yormadan veriyorlar.
    MX serisinden MX375 iyi seçenek.

Kulakiçi isterseniz CX215-EP630-MH650 modellerine bakabilirsiniz.

EP630 bass ağırlıklıdır. CX215'in tizleri üstündür.
    MH650 ise parasına göre çok iyi bir kulaklık. (25TL)

• Merhaba,

Darbe sonucu bozulmadan önce Creative HQ-1600 kullanıyordum, fiyatına göre performansından memnundum ancak dışarıda pek kullanamadığımdan kulakiçi düşünüyordum. Bozulduğu için almaya nedenim oldu.
    150 TL ye kadar bütçem var, çok güçlü baslar aramıyorum Midd ve tizleri temiz vermesi benim için daha önemli.
    Genellikle Blues ve çok ağıra kaçmayan rock ancak bunların yanında akustik, folk, caz ve bazen klasik müzikte olur.
    Kulaklığı sony xperia tipi telefonumda kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Vsonic GR06 düşünebilirsiniz. Midleri ile ön planda
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz üzerine Vsonic GR06 yı araştırdım, birkaç yerde doğallık ve yalıtımı için zayıf yönleri denmiş.
    Bir de alışveriş için interneti sık kullanmama rağmen hiç yurtdışı alışveriş yapmadım, türkiyede bu modelin 0 ını bulmak mümkün mü?

Gelecek tavsiyelerinizi merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nartubu -- 3 Ağustos 2013; 3:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Hocam,çok önceden kulaklık düşündüğümü sizlere söylemiştim ve sizde sanırsam sennheiser cx 300 ii önermiştiniz.Amerika'da 45 dolar seviyelerinde,ama burada en az 125 TL.Gümrükte sanırsam vergi vs. alınacak birde kargonun gelme süresi var en az 5-10 gün artı olarak 5 günde gelen kargo da kulaklığın yarısı parasına patlayabilir düşüncesindeyim.Yani aynı Türkiye fiyatına gelecek.En fazla 125 tl'ye alabilirim.FedEx'de parayı bi' bakamadım.Dinleyeceğim telefon Xperia U Birde bir yerlerde Creative Zen var ama çok sorunlu o.Yani cx 300 ii yi alayım mı? Başka bir model mi?

Buna bir up çekelim

@MAİR hocam önerinizi beklemekteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nartubu

Tavsiyeniz üzerine Vsonic GR06 yı araştırdım, birkaç yerde doğallık ve yalıtımı için zayıf yönleri denmiş.
    Bir de alışveriş için interneti sık kullanmama rağmen hiç yurtdışı alışveriş yapmadım, türkiyede bu modelin 0 ını bulmak mümkün mü?

Gelecek tavsiyelerinizi merakla bekliyorum

Sitemizde @fastfalcon satmaktadır.

CKS77 veya CKS77X modelinide düşünebilirsiniz ama bass ağırlıklıdır.
  • Selamlar genelde pop muzik dinliyorum yuksek ses ve bass li kulaklik ariyorum 50 tl civari onerileniz nelr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İlginiz için teşekkür ederim,
    Artı ve eksilerine bakıldığında yalıtım ve dinlediğim müzik türüne uygun olarak Vsonic GR06, CKS77X ve CKS77 arasından hangisi daha öne çıkar?
  • Selamlar 100 liraya kadar kulak ici kulaklik ariyorum genelde metal dinlerim ne onerirsiniz?

• 45 dolar gumruge takilmaz. Zira sinir 95 dolar. O yuzden alin onu gitsin.

• quote:

Artı ve eksilerine bakıldığında yalıtım ve dinlediğim müzik türüne uygun olarak Vsonic GR06, CKS77X ve CKS77 arasından hangisi daha öne çıkar?

Yalıtım olarak birbirlerine üstünlükleri yoktur. Mid istiyorsanız GR06 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

Selamlar genelde pop muzik dinliyorum yuksek ses ve bass li kulaklik ariyorum 50 tl civari onerileniz nelr

Bu fiyata pek seçenek yok.

Bass istiyorsanız; EP630
    EP630'a nazaran daha dengeli ve tizleri biraz daha iyi istiyorsanız; arabulvar.com - CX215
  • quote:

Cx 300 ii'yi alayım o zaman? Kargo parası ne kadar olur acaba? Birde garanti felan var vatanın indiriminden mi alsam ki :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Sony Xperia L telefonum için mikrofonlu kulak içi kulaklık arıyorum yardımcı olabilecek var mı? Aşırı bass meraklısı değilim 5 üzerinden bass seviyesi 5 tiz-mid seviyesi 4 gibi olmalı yani dengeli bir kulaklık arıyorum. Fiyat 50 TL civarı ve bir de mümkünse beyaz renkte olmalı.

Bu soruma cevap alamadım ve kendi araştırmalarım sonucu da bir karar veremedim. 70 tl yi zorlayabilirim yok mu bir önerisi olan?

İstediğim türde bir kulaklık yoksa mikrofonsuz kulaklık önerilerine de açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 4 Ağustos 2013; 0:07:23 >
  • arabulvar.com'dan CX215 alabilirsiniz.

@SoldaTr
    Katılıyorum
  • Simetrik kablo olması kötüymüş asimetrik kablo olsaydı keşke neyse Cx200'ün Cx210'dan bir farkı var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/kulaklik-ve-mikrofonlar/sennheiser-12156-cx-200-ii-street-kulakici-kulaklik--(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=50429

73 TL buradan almayı düşünüyorum. Elma sepetinde sağlam kutu 89 TL, hasarlı kutu 59 TL ama hasarlı kutu almayı düşünmüyorum. Vatan güvenilirdir herhalde orjinal ürün satıyorlardır.

• SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Vatan güvenilir. Aradaki fark ufak olsa gerek. Belki sadece kozmetik.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.