Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 senedir SENNHEISER cx200-2 street kullanıyorum fakat cebimde taşıdığım sıralarda oluşan kesikler yüzünden şuan kulaklık kullanılmaz durumda. Kablosu mümkün olduğunca sağlam ve kalın hatta iple sarmalanmış şekilde cx200 ayarında 70-100 TL arası bir kulaklık biliyor musunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allpino

Hocam peki ATH-CKS77X ile ATH-CKS77 arasında ki farklar neler? Aradaki fiyat farkına değer mi? Ebay'den alıcağım.Türkiye'de satan kişi/yer bulamadım

O sorunun cevabını ben de merak ediyorum. cks77'nin tek kusuru bazen tiz ve yüksek mid frekanslarda metalikleşmeydi. Bu durum özellikle 320 kbps altındaki kayıtlarda kendini gösteriyordu. Buna karşın orta karar sertliğindeki güçlü basları sahneyi daraltmıyordu.

77x modelde ise bas miktarına dokunmadan tizleri düzeltmişlerdir diye beklentim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nartubu

İlginiz için teşekkür ederim,
    Artı ve eksilerine bakıldığında yalıtım ve dinlediğim müzik türüne uygun olarak Vsonic GR06, CKS77X ve CKS77 arasından hangisi daha öne çıkar?

Her ikisine de sahip olan biri olarak söylüyorum, cks77 ve gr06 birbirinin alternatifi değil.

Cks77 mid ve tizleri ezmeden güçlü bas veriyor. sahne de elektronik müzik için gayet iyi.

gr06'nın basları ise hem güçlü değil, hem de yapay. Ancak, mid ve vokal müzikte işin seyri bi anda değişiyor. gr06'nın sahnesi biraz daha geniş. Vokal orta yerden, bas ve tizlerden soyutlanmış bir şekilde geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italoman

quote:

Orijinalden alıntı: allpino

Hocam peki ATH-CKS77X ile ATH-CKS77 arasında ki farklar neler? Aradaki fiyat farkına değer mi? Ebay'den alıcağım.Türkiye'de satan kişi/yer bulamadım

O sorunun cevabını ben de merak ediyorum. cks77'nin tek kusuru bazen tiz ve yüksek mid frekanslarda metalikleşmeydi. Bu durum özellikle 320 kbps altındaki kayıtlarda kendini gösteriyordu. Buna karşın orta karar sertliğindeki güçlü basları sahneyi daraltmıyordu.

77x modelde ise bas miktarına dokunmadan tizleri düzeltmişlerdir diye beklentim var.

77x i sipariş ettim,kargolanma aşamasında.Daha önce 77 kullanmqdım için farkı ssöyleyemeyeceğim malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• *Bütçe maksimum 40 TL
    *Enstrümantal de dinlerim, bass ağırlıklı da. Yani beni her açıdan tatmin ederse iyi olur gibi :D
    *Yeni alacağım telefon(muhtemelen Huawei Vision) ile kullanacağım.

Üst kısım ile alt kısım ayrı istekler, flood yapmamak için birlikte yazdım.

*Ekstra bir isteğim daha olacak, Nokia BH-214 Stereo Bluetooth kulaklığa bağlayabileceğim kısa kablolu yine 40 lira ve altında fiyatı bulunan bir kulaklık da önerebilir misiniz ?
  • @SoldaTr farkları yok. Vatanda elmasepetinden tedarik ediyor. %100 orjinal.

@Grocer Creative EP630 alabilirsiniz. Biraz daha iyi tiz için bütçeyi arttırıp, CX200-CX215 alabilirsiniz.
  • Teşekkürler. @oguzhan @Mair

• Hocam kablo uzunluğu 1.2 metre diyor. Tekil kullanım için uygun gibi, teşekkür ederim.
    Bir de Nokia BH-214 bluetooth kulaklık ile kullanabileceğim, kısa kablosu olan bir ürün önerebilir misiniz ?
  • Kısa kablolu ürün bilmiyorum malesef.
  • arkadaslar 100 tl.ye kadar kulakiçi kulaklık almayı dusunuyorum.lumia 920 kullanıyorum kulaklığım bozuldu. pop muzık dınlerım.yuksek bass da olabilir ama en onemlısı yuksek ve temiz ses vermesi.bana onerebıleceğınız bır kulaklık var mı? teknoloji sitelerinden de alabilirim tavsiye edebileceginiz bir ürün varsa.mumkunse mıkrofonlu olsun ve uzerinde tus olsun muuzık değiştirebileceğim acil cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmptrengineer -- 5 Ağustos 2013; 6:12:38 >
  • Fiio X3 almayı düşünüyorum, yanında Brainwavz M5 veya yeni model Brainwavz R1 veriyorlar. Fiyatları da yakın olunca hangisi daha iyidir bilemedim. Dengeli bir ses istiyorum hangisini almalıyım?

Edit: Cevap yazmadınız, tepkinizin aşşağıdaki gibi olduğunu varsaydım, kendim araştırdım ben de.

--R1'de dual dynamic driver tarzı birşey yazıyordu, amazon ve head-fi yorumlarına da güvenip onu aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiséAgainst -- 6 Ağustos 2013; 5:37:43 >

• Yardımın için teşekkür ederim hocam :)
  • Merhabalar arkadaşlar 120 lira civarı bir bütçem var.Metal müzik dinleyicisiyim.İstediğim şey basslar orantılı olsun önceki kulaklığımda çok orantısızdı ep630 .eq bası kıssam bu sefer de tizlik kulağımı çok rahatsız ediyordu.Aklımda cks77 var ama sizin önerilerinizi de alabilirim.Dinlediğim gruplar ise çok extrem değil tavsiyelerinizi bekliyorum
  • CKS77 'de bass ağırlıklı bir kulaklıktır ama EP630'da olduğu gibi midleri ezmez.

CKS77 uygun bir seçim.
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    hocam bu mid terimi ne demek hangi sese tekavvül ediyor.

Bu arada metal müzikte bassı severim ama ep630 tam bir faciaydı eq olmasa hiç çekilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 6 Ağustos 2013; 2:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

hocam bu mid terimi ne demek hangi sese tekavvül ediyor.

Bu arada metal müzikte bassı severim ama ep630 tam bir faciaydı eq olmasa hiç çekilmez

Vokaller, enstrüman, sanatçı sesi vs...

Detaylı bilgi;
    www.techno-fi.net
    Hata | Techno-Fi.net - Kulaklık, Müzik çalar ve Hi-Fi ekipman forumu
    http://www.techno-fi.net/index.php/rehber-yardimci-basliklar/165-incelemelerde-kullandigimiz-terimler-sozlugu

• oguzhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • RiséAgainst kullanıcısına yanıt
    Açıkçası, bizim istediğimiz kişilerin biraz da araştırması. Karikatür içten geçen isteğin en acımasız halinin anlatıyor :)
  • Arkadaslar butce max 120 cikabilir
    -mikrafonlu
    -basari iyi veren
    -tiz ve benzeri sesleri normal veren
    -mumkunse vatan teknisa vb. Yerlerden alinabilcek
    bir kulaklik ariyorum yardimci olabilenlere cok tesekkurler

• Şu ep630 denen saçmalığı almayın rica ediyorum.Hayatımda gördüğüm en orantısız basslar
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.