Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: withche.07

Merhaba arkadaşlar. Ben 30-60 tl fiyat aralığında kulakiçi öneri peşindeyim. Yalnız şu kulak kanalının içine giren kulaklıkları kesinlikle kullanamıyorum. Düşünmüyorum.
    Şöyle başlayayım. Şu an elimde Sony MDR-E819V model kulaklık var ve bozuldu. 30 tl'ye almıştım. Aslında bu aynı markalı 2. kulaklığım, önceki de bozulmuştu ve garanti kapsamında yeni kulaklık verdi Sony sağ olsun. Ama fark ettim ki bu kulaklığın ses kalitesi kullandıkça yavaşça düşüyor, kabloları da çok zayıf anında bükülüyor. Bunu düşünerek farklı, daha yüksek kaliteli, daha sağlam bir kulaklığa yönelmeyi düşündüm.

Ağırlıklı olarak rock/prog/heavy metal dinleyicisiyim. Bass karakterli sesi daha çok tercih ediyorum. Kulaklığı da dizüstü bilgisayarım ve cep telefonumla kullanacağım. Kablolarının uzun olması birinci isteğim (örneğin en azından masanın üstündeki bilgisayara kulaklığı taktığımda, eğer ayağa kalkarsam yerinden çıkmayacak kadar uzun kablolu olmalı)
    İkinci olarak ben bu kulaklığı müzik dinlemek için artı bilgisayar oyunları oynarken kullanacağım. Özellikle bilgisayar oyunlarında sesi iyi aldığınızda o ortama nasıl çekildiğinizi bilirsiniz. Bu yüzden ambiyans konusunda da başarılı bir kulaklık olmalı. Gürültüsüz temiz ses vermeli.
    Şimdiye kadar çok öneri aldığım için Sennheiser markasından 2 model buldum. Şu ikisi: Sennheiser MX 375 ve Sennheiser MX 470
    Sizce bu iki model şu an elimdeki kulaklıktan daha kaliteli/sağlam mı? Alternatif önerilerinize de açığım. Teşekkürler.

Bana kalırsa mx 270 bile mdr den daha iyidir ve mx 375i opeth harvest ve pink floyd comfortably numb ile test ettim ses çok canlı bass duyuluyor sanki önünde çalıyorlarmış gibi sennheiser in neredeyse bütün kulaklıklarını emin bir şekilde alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nihilanth kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu ürünün hiçbir yerde incelemesi yok.Eğer çok bir fark varsa yurtdışından getirttiricem yoksa da gümrük riski falan almadan direkt cks77 almayı planlıyorum.
  • @Nihilanth GR06 ile CKS77 arasında uçurum yok. Birbirlerinden üstünde denemez. CKS77 bass konusunda daha üstündür ama Mid konusundada GR06 üstündür. (Mid sesler daha önde.)

GR06 midleri biraz yapaydır ama CKS serisininde metalik var.. CKS99'un bile midlerinde hafif metalimsilik vardı.

@withche.07 MX serisinde parasını hak eden MX270 modelidir. MX580 ile kıyasladığımda sadece müzikteki ziller biraz daha belirgindi. Aradaki fiyat farkına kesinlikle değmez.

elmasepeti paket hasarlı mx270;
    http://www.arabulvar.com/sennheiser-mx-270-----kulakici-kulaklik-siyah/?pr=531224

• merhaba (kulakiçi)

bütçem 150 yi geçmese iyi olur
    şarkı türü olarak yani çok basslı olsun
    sony xperia l deki walkman uygulamasında dinleyeceğim
    tercih olarak aklımda d&r daki monster ncredible nergy var 150 tl bazı yerlerde okudum beats tour gibi bir kulaklık mış ondan onu düşünüyorum ancak bass lı mı yani özelliklerini bilmiyorum

yardımcı olursanız sevinirim

örneğin busta rhymes in break ya neck adlı şarkısında arka tarafta bir bass var onu çok ayırt edecek şekilde olsun kısacası kulakta çok fazla bass olsun

unutmadan söyleyim ikince el veya gittigidiyor gibi sitelerden almayacağım işte gold,vatan,teknosa,istanbul bilişim,electro world,hepsiburada gibi sitelerden alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertaygün77 -- 12 Ağustos 2013; 16:05:12 >
  • Aslında bahsettiğiniz ses tarzı tam CKS77 için ama sadece teknolojik marketlerden alacağım demişsiniz. Teknolojik marketlerde f/p ürünler malesef yok.
  • peki bu monster ncredible nergy hakkında bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaygün77

peki bu monster ncredible nergy hakkında bilginiz varmı ?

Malesef.
  • alsam aslında pişman olacağımı sanmıyorum yabancı sitelerde bass konusunda herkes + vermiş - veren yok umarım doğrudur
  • En fazla 50 liraya kadar, tizlerde başarılı bi kulaklık arıyorum, genelde rock dinliyorum. Bundan önceki kulaklığım SENNHEISER MX 375'di. Tam kulak içi olabilir. Teşekkürler.

Edit: Siz 100 liralık bütçeye göre de önerirseniz iyi olur. Cebimde kaç para olucağı belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feed your head -- 13 Ağustos 2013; 10:24:45 >
  • Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. Sanırım MX 375 alacağım. 40 tl civarında 2 yıl garantili.

quote:

Orijinalden alıntı: feed your head

En fazla 50 liraya kadar, tizlerde başarılı bi kulaklık arıyorum, genelde rock dinliyorum. Bundan önceki kulaklığım SENNHEISER MX 375'di. Tam kulak içi olabilir. Teşekkürler.

Edit: Siz 100 liralık bütçeye göre de önerirseniz iyi olur. Cebimde kaç para olucağı belli olmaz

Sen bu kulaklığı kullanmışsın dostum. Bu kulaklık hakkında ne düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertKayaTR -- 13 Ağustos 2013; 11:26:37 >
  • quote:

En fazla 50 liraya kadar, tizlerde başarılı bi kulaklık arıyorum, genelde rock dinliyorum. Bundan önceki kulaklığım SENNHEISER MX 375'di. Tam kulak içi olabilir. Teşekkürler.

CX215;
    http://www.arabulvar.com/arama/?query=Sennheiser+CX+215+Kulaki%C3%A7i+Kulakl%C4%B1k+%28Mavi%29

Veya ikinci el bölümünden Brainwavz M1 modeline bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: withche.07

Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. Sanırım MX 375 alacağım. 40 tl civarında 2 yıl garantili.

quote:

Sen bu kulaklığı kullanmışsın dostum. Bu kulaklık hakkında ne düşünüyorsun?

Yalıtımı çok kötü, haliyle basslarda pek iyi değil. Bir de ben dikkatli kullanmama rağmen giriş kısmının içinden koptu kulaklık. Oynatınca ses çıkıyor soldan. O tarz bi kulakiçi(tam girmeyen) tercihiniz yoksa; tam kulak içi kulaklık almak daha mantıklı. Ben öyle yapacağım en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

quote:

CX215;
    http://www.arabulvar.com/arama/?query=Sennheiser+CX+215+Kulaki%C3%A7i+Kulakl%C4%B1k+%28Mavi%29

Veya ikinci el bölümünden Brainwavz M1 modeline bakabilirsiniz.

Çok teşekkürler. Galiba CX215 alacağım. Araştırmalarım da o yönde

• MX serisi yalıtım konusunda Earbud olduğu için gerçekten çok başarısız. Mid ağırlıklı, sade ve temiz ses versin diye üretilmiş. Zaten sennheiser markasıda belirtiyor bunu. Bass beklemek yanlış olur.

Ayrıca, hayırlı olsun.
  • quote:

MX serisi yalıtım konusunda Earbud olduğu için gerçekten çok başarısız. Mid ağırlıklı, sade ve temiz ses versin diye üretilmiş. Zaten sennheiser markasıda belirtiyor bunu. Bass beklemek yanlış olur.

Ayrıca, hayırlı olsun.

Henüz almadım fakat sizin verdiğiniz siteden almayı düşünüyorum; hasarlı paket nasıldır. Tatmin eder mi?
  • quote:

quote:

MX serisi yalıtım konusunda Earbud olduğu için gerçekten çok başarısız. Mid ağırlıklı, sade ve temiz ses versin diye üretilmiş. Zaten sennheiser markasıda belirtiyor bunu. Bass beklemek yanlış olur.

Ayrıca, hayırlı olsun.

Henüz almadım fakat sizin verdiğiniz siteden almayı düşünüyorum; hasarlı paket nasıldır. Tatmin eder mi?

Aşağıdaki linkten bilgi edinebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_75136426/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 13 Ağustos 2013; 17:18:14 >

• GeCCe kullanıcısına yanıt
    oguzhan kullanıcısına yanıt
    Mair kullanıcısına yanıt
    bütçe olarak max. 150tl. eğer iyi bir şey olursa atrabilir.

hemen hemen her tarz müzik dinlerim
    hepsinde başarılı olması lazım.
    genelde müzik çalar. bazen de notebook
    kontrolcu olmasın.

aklımda marshall kulaklıları var. dr veya hepsiburadan almam gerek. yabancı ülkeden alamam. 2.el veya forumdan da alamam. ailemle alacağız. o yüzden ya hepsiburada ya da dr'den tercih ediyorum.@GeCCe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asperadox -- 14 Ağustos 2013; 20:27:49 >
  • merhaba 50tl limitim var rap,elektro,dubstep,r&b gibi bas ağırlıklı müzik dinliyorum.
    önerilere açığım hiçbir fikrim yok açıkcası ama araştırmalardan coloud the pop iyi gibi geldi,önerilere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wert95

merhaba 50tl limitim var rap,elektro,dubstep,r&b gibi bas ağırlıklı müzik dinliyorum.
    önerilere açığım hiçbir fikrim yok açıkcası ama araştırmalardan coloud the pop iyi gibi geldi,önerilere açığım.

EP630;http://www.hepsiburada.com/liste/creative-ep630-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd49822&categoryId=520

Siyah rengini tavsiye ederim. Beyaz sararıyor.

• Mağazalarda ürün çeşidi çok sınırlı ve mağazalardaki modeller hakkında bilgi sahibi değilim.

Kullanan kişileride bulmanız bi hayli zor.

En azından kullanılan, bilinen ve garanti hizmeti iyi olan Sennheiser CX300-II modelini tercih edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.