Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygun uç ile bende bir sıkıntı yaşatmadı.
  • Thermaltake isurus hakkındakii fikirlerinizi alabilir miyim? Ben kulaklığı oyun oynarken film izlerken ve müzik dinlerken kullanmayı istiyorum. İsurus bana uygun gözükmüştü ama sanırım sol kulaklığında bir problem oluyormuş çok fark edilmese de . Sanırım o kadar para müzik performansına değmeyecek gibi ama oyun performansı çok iyiymiş. hem oyun da hem müzikte iyi performans verecek başka bir öneriniz var mı? Fazla büyük olmadığı takdirde kafabantlılara da açığım. Yoksa isurusta mı karar kılmalıyım ?

Bütçe: Maks 100 110 tl
    İnternetten almak istemiyorum.
  • galax note telefon için VSONIC GR06 veya cks 77 almayı düşünüyorum.sizce kulaklıklar falza gelip doğru düzgün ses alamazmıyım bu ihtimal var ise paramı çöpe atmayayım
  • http://www.aliexpress.com/item/3-5MM-In-Ear-Earphone-For-HTC-ONE-G11-G14-for-Samsung-I9300-With-Mic-Remote/912965828.html

Galaxy s2'ye uyumlu olur mu?
    Kablo kalitesi nasıldır?
    Birbirine karışır mı düğüm olur mu?
  • Bunlardan birini kullanan var mı?

http://www.goldmaster.com.tr/kulakliklar/hp-196-z-fermuar-kulaklik/1662/detay
    http://www.sanalmarketim.com/trust-19282-urban-revolt-zipper-kulaklik--siyahbeyaz/p_48500/

Goldmaster bimeks'te satılıyor ama kutulu olduğu için deneyemedim, Trust ise sanırım bir mağazada satılmıyor(yani ben bulamadım.) Tasarımları kadar müzik kalitesi de var mıdır?

• Merhabalar iyi günler herkese,

Bende bugünlerde iyi bir kulaklık almak istiyorum, şuanda samsung s3ün kendi kulaklığını kullanıyorum (kulak içi olmayan diğer kulaklıklara geri dönmek istemiyorum). kulaklık fena değil normal bi dinlemede yeterli ama yüksek seste ve basslarda patlamalar yapıyor ve bu çoğu zaman rahatsız ediyor.

bütçem 150tlye kadar olabilir eğer gerçekten hak ediyorsa.
    genelde telefonda müzik dinleyeceğim için kontrol tuşlarının olması şart, telefonda poweramp kullanıyorum (fakat önereceğiniz daha iyiler varsa onlarıda bilmek isterim)
    her tür müziği dinlemekteyim, fakat ağırlıklı olarak rock seviyorum.
    çok aşırı basslı müzikler dinlemesemde, yinede müzik içindeki bassları iyi hissetmek isterim. o yüzden dengeli-bass türünde olabilir.

dinlediğim çoğu müzikte özelliklede enstrumental olanlarda ve yüksek seslerde sorun çıkarmayacak, ve malum eğer olabilirse genelde otobüslerde dinleneceği için yüksek seslerde dışarı ses vermesi rahat etmeyecek seviyede olabilen böle mucizevi bir kulaklık arayışı içerisindeyim

şimdiden ilgili arkadaşlara çok teşekkür ederim
    iyi günler dilerim.

not: SONY MH650 için neler söyleyebilirsiniz? ve yedek kulaklık için almamın faydası olurmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UniqueX -- 1 Eylül 2013; 11:00:00 >

• Vsonic GR06 ve Brainwavz M3 modellerini düşünebilirsiniz.

SONY MH650C modeli f/p açısından çok iyi bir kulaklık. Fiyatının üstünde ses veriyor. Kontrol tuşunun olmasıda büyük bir artı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

http://www.aliexpress.com/item/3-5MM-In-Ear-Earphone-For-HTC-ONE-G11-G14-for-Samsung-I9300-With-Mic-Remote/912965828.html

Galaxy s2'ye uyumlu olur mu?
    Kablo kalitesi nasıldır?
    Birbirine karışır mı düğüm olur mu?

• 50 tl
    rock ,metal
    -
    telefon da kullanacağım sony xperia tipo
  • Bütçem 30tl

Dinlediğim müzikler club house yabancı pop tarzı yani basslar benim için önemli

Bide teknosa bimeks vatan gibi gidip alabileceğim bi yer olursa iyi olur

Önerilerinizi bekliyorum..
  • -Bütçe olarak 60-70 tl düşünüyorum fakat çok sağlam bi kulaklık önerirseniz 100 liraya kadar çıkarım.
    -Her türlü müzik dinlerim.(Rap çoğunlukta)
    -Bass ları iyi olsun. Bass lar önemli.
    -Telefon + Bilgisayar da kullanıcam.
    - Kulaklıktan radyo dinliyorum genelde o yüzden insan sesleri net gelmeli müzikten çok.

Edit: Vatanbilgisayar, Teknosa, Hepsiburada, MediaMarkt tarzı bilindik yerlerde bulabileceğim bi kulaklık önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsunbolubeyine -- 3 Eylül 2013; 14:38:40 >
  • @kasalik arabulvar.com CX200 ;http://www.arabulvar.com/sennheiser-cx-200-street-ii-----kulakici-kulaklik-beyaz/?pr=531208

Mağazadan istiyorsanız; EP630, CX200

@Chrstr Vatan PC indirim günlerinde EP630

@selamolsunbolubeyine Vatan İndirim günlerinde CX200
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar,

Nixon Wıre 3 Button ile Aerial7 Neo arasında kaldım, yardımcı olabilirmisiniz?

teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar 25 - 30$ civarında bir kulak içi kulaklık önerirmisiniz aliexpress, ebay tarzı yerlerden alacağım kullanım alanlarım oyun, film, radyo ve müzik. Telefon ve bilgisayarda kullanacağım. Önem sırası yukarıda yazdığım gibidir bir çok kişinin aksine müzik önceliğim değildir yani sesin net olması benim için daha iyi olur :)) (değilmi?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar maksimum 100 tlye kulakiçi kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum.Daha çok yabancı pop veya rock dinlerim ses yüksekliği ve ses kalitesi 1.şart nexus 4 telefonumla kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: capito13

Arkadaşlar maksimum 100 tlye kulakiçi kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum.Daha çok yabancı pop veya rock dinlerim ses yüksekliği ve ses kalitesi 1.şart nexus 4 telefonumla kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim

Biraz daha ekleyerek CKS77 alabilirsiniz. Eğlenceli ses yapısına sahip. İkinci el bölümünde satan arkadaşlar var. (EASTWOOD1981 - fastfalcon)

Ekleyemem diyorsanız parasına göre gerçekten çok iyi olan CKS55 modelinide düşünebilirsiniz. (İkinci el @EASTWOOD1981 satmakta.)
  • Selam arkadaş. Telefonumuz Note 2. Ama %95 bilgisayara takılacak, film-müzik bilgisayardan dinlenecek.

Bütçe vermiyorum. Bu işten anlıyorsun, 10 tl ile 120 tl arası bütçem var. Aralık geniş, yerimde olsan ne alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PostaGüvercini

Selam arkadaş. Telefonumuz Note 2. Ama %95 bilgisayara takılacak, film-müzik bilgisayardan dinlenecek.

Bütçe vermiyorum. Bu işten anlıyorsun, 10 tl ile 120 tl arası bütçem var. Aralık geniş, yerimde olsan ne alırsın.

Ne tür sesten hoşlanırsınız?
  • bunun tavsiyeyi değiştirmesi ilginç. genelde müzik değil, farklı videolar. belgesel olsun, haber olsun, televizyon programları. belli bir müzik yok.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.