Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kafaüstü olarak ne önerirsiniz?

kaskas123 olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

kafaüstü olarak ne önerirsiniz?

kaskas123 olacak

Eyvah yanlış kişiyi çağırdık.

Kafaüstü modelleri ile ilgilenmiyorum. Bölüm içindeki konulara bakarsanız uygun model bulabilirsiniz.

@CagBaBa zaman buldukça yardımcı olmaya çalışıyorum.

Earbudlara göre İn-ear kulaklıklar üstündür. Sahne olarak kat kat üstünler. Müzik sizi dış dünyadan koparıp, içine alır.
    CKS90 modeli bass yoğunluğu fazla olan f/p ürün. Midlerin daha ön plande olduğu CKS77 modelide var. Bence memnun edecektir.

• oguzhan kullanıcısına yanıt
    Tr'den garantisiz-kutusuz CKS90 almak yerine yurtdışından Brainwavz M2 almaya karar verdim hocam.
    Mp4nation.com'dan almayı düşünüyorum.CKS90 dan uzaklaşmamın bir nedeni de çok büyük olması.Günlük kullanımda sorun çıkarabilir sanki.
    Sizin M2 hakkında görüşünüz nedir?Ve K318 den yeni kulaklığa geçmeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Tr'den garantisiz-kutusuz CKS90 almak yerine yurtdışından Brainwavz M2 almaya karar verdim hocam.
    Mp4nation.com'dan almayı düşünüyorum.CKS90 dan uzaklaşmamın bir nedeni de çok büyük olması.Günlük kullanımda sorun çıkarabilir sanki.
    Sizin M2 hakkında görüşünüz nedir?Ve K318 den yeni kulaklığa geçmeye değer mi?

M2 modeli dengeliye yakın bir model. Çok fazla beklentiye girmeden ihtiyacınızı muhtemelen karşılar.
  • bütçe: 40 tl
    müzik türü: heavy metal, metal,az da olsa rock
    akustikli sesi yüksek cihazda dinliyorum sonyericsson k790i uygun bir kulaklık önerirmisiniz banada piyasada satılanlardan olsun netten almayacam ve bass tizleri dengeli olsun kulakiçi olsun (jak aparatım var uyum sorunu yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abooo01

bütçe: 40 tl
    akustikli sesi yüksek cihazda dinliyorum sonyericsson k790i uygun bir kulaklık önerirmisiniz banada piyasada satılanlardan olsun netten almayacam ve bass tizleri dengeli olsun kulakiçi olsun (jak aparatım var uyum sorunu yok)

Hepsiburada veya vatan; Creative EP630
  • Hocam çok fazla beklentiye girmeden derken ne kastettiniz? M2 daha zayıf bir model mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Hocam çok fazla beklentiye girmeden derken ne kastettiniz? M2 daha zayıf bir model mi?

Biraz daha zayıf bir üründür. Brainwavz M serisinde M3 modeli iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

quote:

teşekkür ederim iyiki varsınız :) SENNHEISER CX 200-II STREET KULAKİÇİ KULAKLIK buna kafam takıldı sizce nasıldır çok iyiyse bütçemi zorlayıp alabilirim belki kıyaslamada para farkına göre sennheiser hakkını verirmi aralarında 30 tl küsür fark var çünkü bide yakın zamanda sennheiser mx170 kullanmıştım güzeldi

• quote:

quote:

Sony MH650c Ebayden 15 liraya almıştım.(Kargo dahil). Forumda 25 TLden satanlar mevcut, elden satış yapabilirler belki bilgim yok. Bir araştırın bence. Çok güzel bir kulaklık, bass ve tizler gayet dengeli. Üstelik bassları oldukça iyidir ve hala kullanmaktayım. 60-70-150 TLlik kulaklıklar da kullanma fırsatım oldu. İnanın bu fiyata 60 TLlik kulaklık performansını rahat alırsınız. Tabi herkesin müzik kulağı ve zevki farklıdır, ama ucuz kulaklık olduğundan aldığınıza değeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 13 Eylül 2013; 21:41:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sariyerli53_34

quote:

quote:

Sony MH650c Ebayden 15 liraya almıştım.(Kargo dahil). Forumda 25 TLden satanlar mevcut, elden satış yapabilirler belki bilgim yok. Bir araştırın bence. Çok güzel bir kulaklık, bass ve tizler gayet dengeli. Üstelik bassları oldukça iyidir ve hala kullanmaktayım. 60-70-150 TLlik kulaklıklar da kullanma fırsatım oldu. İnanın bu fiyata 60 TLlik kulaklık performansını rahat alırsınız. Tabi herkesin müzik kulağı ve zevki farklıdır, ama ucuz kulaklık olduğundan aldığınıza değeceğini düşünüyorum.

Bahsedildiği gibi MH650C modelide gerçekten fiyatına göre çok iyi kulaklıktır.
    Ama, ses şiddeti fazla değildir. Bazı kişilere ses şiddeti yetersiz gelebilir.

CX200 'ün tizleri biraz daha iyidir EP630'a göre.

Arabulvar.com (elmasepeti gönderim - resmi distribütör) 60TL;

http://www.arabulvar.com/sennheiser-cx-200-street-ii-----kulakici-kulaklik-beyaz/?pr=531208

• Bütçe: Max. 120 TL
    Müzik: Ruh haline göre türkü, perküsyon ağırlıklı müzik veya metal/rock müzik :)
    Karakter: Bass'tan ziyade dengeli olmasını, enstrüman ayrımını iyi vermesini tercih ederim. Fakat bass da çok yavan kalmamalı.
    Kaynak: Şu an için Samsung Galaxy S, tatmin etmezse sonradan bir mp3 çalar düşünebilirim.
    Bonus: Kablosunda ses kontrol ve oynat/durdur butonları kesinlikle olmalı. Mikrofon şart değil fakat olsa güzel olur.

Not: CKS77 düşünüyordum fakat günde hepi topu birkaç saat müzik dinleyebildiğim için bütçeden kısıp CKS55'te karar kılmıştım. Tam alacakken bu iki modelin de kablosunda kontrol butonları olmadığını fark edince dünyam yıkıldı. Tavsiye model dışında nereden temin edebileceğimi de yazarsanız şahane olur. Şimdiden teşekkürler.
  • Bütçe: 100-120 TL
    Rock(arada sırada)-Club-Remix
    Bas ağırlıklı yani
    PowerAMP kullanıyorum. tuşlu olmasın. PC de de kullanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyerli53_34

quote:

quote:

netten ebay dan alışveriş yapmasını bilmiyorum o yüzden street 2 alacam teşekkürler hacı önerin için

• rica ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

Bütçe: 100-120 TL
    Rock(arada sırada)-Club-Remix
    Bas ağırlıklı yani
    PowerAMP kullanıyorum. tuşlu olmasın. PC de de kullanıcam

Audio technica CKS77 (İkinci el bölümünde bulunmakta.)
  • Benimki kaynadi mi arada hocam? :|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -40-60 arası,
    -kulağıma güzel gelen her müziği dinlerim ama çoğunluk rock, pop
    -basslı olursa hosuma gider ve temiz ses olmasını isterim,
    -telefon ve mp3 calarımda okula servisle giderken iyi oluyor,
    -60 tl yi asmasın kulak icide olur kafadan kulaklıkta olur farketmez benim icin kulagımı agrıtmasın uzun kullanımda yeter.
    simdiden tskler :)
  • Sennheiser hd 407 kullanıyordum

kulakiçi kulaküstü benim için çok farkeden şeyler değil.

canım kulakiçi kullanmak istiyor 1,5 yıldır bunu kullanıyorum ve kulakiçini özledim.

Sony nin nwz-b152 serisini kullanıyorum mp3 ümden memnumum(2gb)

Kaliteli bir şey olmasını istiyorum, kablo kalitesi olarak. Kablosunun hemen kopması her ne kadar kullanana bağlı olsa da kalitesi de ön planda olmalı.

yurtdışı olayı yok. çok çeşitli tarzda dinlediğim müzikler var. ama Ağırlıklı olarak Duman dinlerim ve en çok istediğim şey Duman ın şarkılarında her şeyi vermesidir.

bütçe max 140-150. Kablo uzunluğu şu anki kullandığım gibi olursa daha güzel olur ama olmasa da çok sorun değil, kablo simetrik olursa çok çok daha iyi olur, yani biri uzun biri kısa pek tercih değil ama illa da olmaz da demiyorum..

Bass olayına hiç girmem kendimce (amatörce) bir ekolayzer ayarladım, ses daha fazla ön planda, müzik arkada kalıyor biraz yani bir tık diyebiliriz.

Philips-creative olmaması tercihtir.

sennheiser-sony olması tercihtir. ama daha iyisi varsa çok daha iyi olur saygılar sevgiler teşekkürler

Edit: 2. el de olmamalı arkadaşlar: bana biraz zor geldi bunlar ama umarım sizi yormamışımdır kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juniorstu- -- 15 Eylül 2013; 18:56:26 >

• @Hazy mikrofonlu modeller ile ilgilenmiyorum malesef.

@yclmrtzkn ikinci el bölümünden CKS55 modelini alabilirsiniz. CKS55 dışında elmasepeti paket hasarlı CX200 alabilirsiniz;http://www.arabulvar.com/sennheiser-cx-200-street-ii-----kulakici-kulaklik-beyaz/?pr=531208

Mağazadan alacaksanız vatan veya teknosada CX200 bulabilirsiniz. Fiyatı mağazada pahalıdır ama. Ucuz isterseniz Vatan bilgisayarda EP630 modelide var.

@tema- ikincl el bölümünden CKS99 (mid tiz iyi) veya CKS77 (basslar iyi) alabilirsiniz. Bunların dışında Vsonic GR06, Brainwavz M3 modelini düşünebilirsiniz. Googlede aratırsanız incelemelerini bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.