Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

Bütçe: 100-120 TL
    Rock(arada sırada)-Club-Remix
    Bas ağırlıklı yani
    PowerAMP kullanıyorum. tuşlu olmasın. PC de de kullanıcam

Audio technica CKS77 (İkinci el bölümünde bulunmakta.)

hocam ben CKS77x ve CKS99 arasında kaldım
    cdjapan'dan almayı düşünüyorum paypal ile.
  • quote:

@Hazy mikrofonlu modeller ile ilgilenmiyorum malesef.

@yclmrtzkn ikinci el bölümünden CKS55 modelini alabilirsiniz. CKS55 dışında elmasepeti paket hasarlı CX200 alabilirsiniz;http://www.arabulvar.com/sennheiser-cx-200-street-ii-----kulakici-kulaklik-beyaz/?pr=531208

Mağazadan alacaksanız vatan veya teknosada CX200 bulabilirsiniz. Fiyatı mağazada pahalıdır ama. Ucuz isterseniz Vatan bilgisayarda EP630 modelide var.

@tema- ikincl el bölümünden CKS99 (mid tiz iyi) veya CKS77 (basslar iyi) alabilirsiniz. Bunların dışında Vsonic GR06, Brainwavz M3 modelini düşünebilirsiniz. Googlede aratırsanız incelemelerini bulabilirsiniz.

Hocam ikinci el olmaması tercih yurtdışıda olmaması gerekiyor bütçe biraz uçtu biraz araştırma yaptım gold da var iki model hoşuma giden biri cx 400II diğeri de cx 310 bunlar iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juniorstu- -- 16 Eylül 2013; 9:51:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mair

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Merhaba,

Ben MH650C 'ye baktım ne Yazıcıoğlu ve çevresinde ne de Doğubank'ta bulabildim.
    Şu an hemen alabileceğim bir yer bilen varsa yazabilir mi?
    Bir an önce bir kulaklık almam lazım şaştım kaldım
    Başka yok mudur ki ortalama böyle bir şey?

Güvenilir bir üyedir. Şahsen de tanırım. Ondan bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_60994074/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60994074

Bence de bu kulaklığı almalısın. Fiyatının üzerinde performansı var. Sandisk Sansa Clip+ ile kullanıyorum. Gayet memnunum. Arkadaşın belirttiği kişiden alabilirsin.

• @ahmetay74 cks77x test edemedim malesef.

@tema- arabulvar.com paket hasarlı ürünlere bakın. Cx215 cx200 modelleri f/p açısından daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@ahmetay74 cks77x test edemedim malesef.

@tema- arabulvar.com paket hasarlı ürünlere bakın. Cx215 cx200 modelleri f/p açısından daha iyi

cks77x sipariş ettim cdjapan'dan. sorun olmaz inşallah. adresi türkçe yazdım ama?
  • 2 yıldır sony ex82 kullanıyorum. daha kalıtelı bir şeye geçmek istiyorum. az daha yukarısına cıkmak ıstıyorum. sony ex300sl düşünüyorum yada cx200 e. muzıktekı her enstromanı duymalıyım kalıtelı muzıgı sevıyorum.
  • 150 lirayı aşmayacak kulaklık önerisinde bulunacak var mı ? Audio Technica AthWs55 kullanıyorum.Harika bir kulaklık fakat taşıması sıkıntı olduğundan dolayı kulakiçi kulaklık almak istiyorum.Bir de Türkiye'de bulabileceğim bir model olursa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

quote:

@ahmetay74 cks77x test edemedim malesef.

cks77x sipariş ettim cdjapan'dan. sorun olmaz inşallah. adresi türkçe yazdım ama?

@apollo nickli arkadaşa danışabilirsiniz.

@Henry Dorsett Case hoşlandığınız ses tarzı nedir?
  • 80-140 tl arası . kafa üstü değil. basslı pop r&b dinlerim genelde. Ne alayım sizce ?
  • Uzun süre dayanabilen, kulak içi 0-100 lira arası olan bir kulaklık tavsiye edebilir misiniz ?
  • hem ayfon hem de bilgisayar da metal rock müzik ve oyun için bir tavsiye 50 lira civarı

edit : oyun için de dediğime göre mikrofon olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weightless -- 20 Eylül 2013; 10:49:36 >
  • Ağırlıklı olarak Dubstep, Alternatif Rock, R&B, Hardcore, Power Metal tarzlarını dinliyorum. Fiyat olarak 100TL-120TL civarlarında kulaklık önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Bas ve midleri dengeli dinlemeyi severim. Audio Technica CKS77 ve CKS99 ürünlerini düşünüyorum ama sizlerin de önerileri kararımı etkileyecektir.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • Bütçe: 50-60-70
    Genellikle bass ağırlıklı ve deprem yaratacak şekilde bir kulakiçi kulaklık bakıyorum .

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • Maks. 100 lira limitim. Genellikle rock, metal ara sıra dubstep dinlemekteyim. Önereceğiniz yurtdışı sitelerden alışveriş yapabilirim.

Verdiğiniz cevaplardan cks77 yi araştırdım ancak uygun fiyat bulamadım :(

Şimdiden teşekkürler.
  • Philips SHE3595WT/00 Beyaz Kulakiçi Kulaklık
    nasıldır arkadaşlar kullanım genelde pc ama iphone da da kullanırım ve mikrofonlu olması iyi pc de çalışır mı mikrofon
  • Bütçe: 70-80 TL
    Her türlü müziği dinlerim. Genel olarak kaliteli bir kulaklık olsun istiyorum.
  • 40-50 tl arasında kulakiçi önerirmisiniz , basslar sağlam tizler temiz hiphop rap dışında müzik türü dinlenmicek çünkü teşekkürler
  • Cdjapan dan ürün alıp uzun bir süre bekleyen var mı ? 17 sinde aldığım ürünü hala yollamadılar.Sitede 3-7 gün arasında hazır olan ürünü hala kargoya vermediler.Mail attığımda hazır diyorlar.Gönderim sırasında diyorlar ama bir tık yok.Hemde Ems seçmiştim.Acelem var diye.Gerçekten böyle şanssızlık olmaz.Milletin ki kargo da benim ki ortalarda yok
  • Bende Sennheiser Cx275s vardı. Önemsiz denebilecek bir sorun oldu ve firma garanti kapsamında gönderdim. Yenisi ile değiştirdiler. Böyle birşey beklemiyordum açıkçası, tamirat bekliyordum sadece. Bu ayrı bir konu tabi. Benim sormak istediğim şu. Açıkçası cx275s' i android telefonlarla kullanılıyor diye kısa bir araştırmadan sonra aldım. Kesinlikle iyi bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim. Garanti kapsamında yeni gelen bu kulaklığın paketini açmadan satarak cks77 almayı düşünüyorum. cx275s' te tiz daha ön planda geldi bana. Biraz daha bass arıyorum açıkçası. Böyle bir değişiklik hakkında görüşlerinizi merak ettim.
  • 20TL bütçem var.
    Telefondan müzik dinlemek için kullanacağım.
    Dubstep,elektro,house music v.b için iyi olursa sevinirim.
    Bir de kaliteli ve sağlam(kolay kolay bozulmayan) olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.