Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PostaGüvercini

bunun tavsiyeyi değiştirmesi ilginç. genelde müzik değil, farklı videolar. belgesel olsun, haber olsun, televizyon programları. belli bir müzik yok.

Audio Technica CKS55-CKS77-CKM55 veya Brainwavz M2 modelinide düşünebilirsiniz.
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler Audio Technica ses açma-kapama tuşu kullanışlı olabilir :)
  • -50-60 TL,
    -Genelde Rock(Çok Ağır Değil),rock and roll tarzı müzikler dinliyorum.
    -Bass
    -Şuan Xperia Sola kullanıyorum,eğer anlaşırsam birinden creative zen v alacağım.(Anlaşırsam 25 TL ye,50-60 TL arası mp3 önerilerinizide bekliyorum.)
    -creative zen v ile ilgili görüşlerinizide bildirirseniz sevinirim.Şuan Kulaklık olarak Philips in SHE3590 modelini kullanıyorum.(iPad de Başarılı ancak Telde verim alamıyorum**** te nasıl olur bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Erencan -- 20 Eylül 2013; 17:28:45 >
  •  [sizer]✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu

Bu üçlü arasından en iyi performansı hangisi verir? Kulaklıkla sadece müzik dinlerim. Dinlediğim türler: rap, r&b, hafif rock, pop

Eşit fiyatta tavsiyelerinizi alabilirim. Ama kulağın içine girenlerden olmazsa sevinirim. Onlar beni rahatsız ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 9 Eylül 2013; 11:18:37 >
  • Bilgisayar ve telefon da kullanım için Kulak içi kulaklık önerisi yapar mısınız? Kulaklığı müzik için istemiyorum daha çok FPS oyunları, Videolar vb bütçe 25 - 30$ eBay tarzı yerlerden alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PostaGüvercini

teşekkürler Audio Technica ses açma-kapama tuşu kullanışlı olabilir :)

Mikrofonlu tuşlu olması için, İ modeli olması lazım. CKS55İ - CKS77İ gibi. TR de bulamazsınız muhtemelen.

@uA_Erencan CKS55 modelini düşünebilirsiniz. İkinci el bölümünde bulunmakta.

@sulobey10 MX375 modelinin daha basslı olduğu söyleniyor. MX470 modeline o kadar para verilmez. MX375 mantıklı.

• Taşakkürler hocam
  • Muzik dinlemek icin kullanicam kulakligi genellkile indie rock, alternative rock ve daft punk dinliyorum. butcem 150 tl civarinda. kulakligin uzerinde kontrol tuslari olursa iyi olur. Kulak ici olmasi sart (kancali olabilir ve tercihim ucu slikonlu olanlardan) amazon.co.uk dan da alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resatbulutt

Muzik dinlemek icin kullanicam kulakligi genellkile indie rock, alternative rock ve daft punk dinliyorum. butcem 150 tl civarinda. kulakligin uzerinde kontrol tuslari olursa iyi olur. Kulak ici olmasi sart (kancali olabilir ve tercihim ucu slikonlu olanlardan) amazon.co.uk dan da alabilirim.

CKS77,CKS99 modelini düşünebilirsiniz. CKS99 modelinin bassları biraz daha azdır ama sahnesi daha geniştir.

ATH dışında V sonic GR06 modelinide düşünebilirsiniz. Midleri önde, bassları yumuşak yapıda.

Amazonda kulaklıkları bulabilirsiniz. İkinci el bölümünde de ATH modelleri satılmakta.
  • butce 50 tl
    i doser icin ve rock pop falan icin ( geneld selena gomez ve avril lavigne dinlerim)
    özellikle i doser dinledigimi tekrar belirtiyorum
    telefon icin ama üstünde cevaplama tusu asla olmasin, hem pc dede kullancagim icin hemde telefon imitasyon oldugundan tus olsada ise yaramiyor.
    daha once sony mdr511 kullandim sesi actigimda ses yitriyodu ve bazi i doser lerdede titriyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Q7ahg

butce 50 tl
    i doser icin ve rock pop falan icin ( geneld selena gomez ve avril lavigne dinlerim)
    özellikle i doser dinledigimi tekrar belirtiyorum
    telefon icin ama üstünde cevaplama tusu asla olmasin, hem pc dede kullancagim icin hemde telefon imitasyon oldugundan tus olsada ise yaramiyor.
    daha once sony mdr511 kullandim sesi actigimda ses yitriyodu ve bazi i doser lerdede titriyodu

Arabulvar CX200 (elmasepeti gönderim - %100 orjinal ) ;http://www.arabulvar.com/sennheiser-cx-200-street-ii-----kulakici-kulaklik-beyaz/?pr=531208

Bütçeyi biraz daha arttırırsanız 70TL'ye CKS55 modelini alabilirsiniz. İkinci el bölümünde bulunmakta. F/P açısından çok iyi.

• Bütçem maksimum 100 lira.
    Earbud değil, kulakiçi kulaklık istiyorum.
    İçinde farklı boyutta süngerler de olmalı.
    Genel olarak Metallica, Led Zeppelin, Guns N' Roses, Beatles dinliyorum. Franz Ferdinand-Arctic Monkeys türü müzik yapan gruplar da dinlerim.
    Bunlar kadar sık olmasa da klasik müzik de dinliyorum.
    Renk olarak siyah-koyu gri tercihim.

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• Bütcenizi göre cks77 veya cks90 alabilirsiniz cks90 bassların fazladır cks77 in tizleri biraz daha iyidir ebaydan veya ikinci el bolumunden bulabilirsiniz

• Sıfır almak istiyorum hocam. Kılçıksız alıp kılçıksız kullanmak istiyorum. Sıfır olarak ne önerebilirsiniz?

• Bahsettigim yerler sıfır satıyor zaten mağazadan almak istiyorsanız cx200 tercih edebilirsiniz

• Ebay'den daha önce hiç alışveriş yapmadım. Risk almak da istemiyorum. Cx200 ile önerdiğiniz modeller arasında uçurum kadar diyebileceğimiz fark var mıdır?

• oguzhan kullanıcısına yanıt
    bana kulaklık konrtolcüsüz kulaklık önerebilir misiniz. genel olarak bilkom store-hepsiburada veya dr gibi mağazalardan almalıyım.
    hemen hemen her tarzda müzik dinlerim. ne önerirsiniz?
    max. 200tl çıkabilirim.
  • Bütçe : 100 TL
    Genellikle heavy metal
    Dengeli olması benim için önemli çünkü daha önce ex300 kullandım basslar cx300 II ye göre boğuyordu.
    Yardımcı olursanız sevinirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Ebay'den daha önce hiç alışveriş yapmadım. Risk almak da istemiyorum. Cx200 ile önerdiğiniz modeller arasında uçurum kadar diyebileceğimiz fark var mıdır?

Bende epey fark var. Sanne olsun, mid olsun her yönden üstün.

@kafkas123 TR'de modeller çok kısıtlı ve pahalı. İlla mağazadan ürün alacaksanız CX200 alın. Fazla para vermeyin.

@ImJuNNy CKS77 veya CKS55 tavsiye ederim.
  • Şuan elimde Akg K318 var. Forumda 100 liraya Cks90 buldum ama sizce almama değer mi? K318 earbud, kulakiçi kulaklıklarda daha iyi ses yalıtımı olduğundan ve dışarı daha az ses verdiğinden kulak içi denemek istedim doğrusu. Ama 100 lira da az para değil, pişman olmak istemiyorum.
    Dışarı çok ses verir mi cks90? Yani earbudlarla karşılaştırırsak?

Konuda hiçbir mesajı cevapsız bırakmıyorsunuz forum adına teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.