Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Şu ep630 denen saçmalığı almayın rica ediyorum.Hayatımda gördüğüm en orantısız basslar

Bassların orantısız olduğu aşikar ama 35 TL civarında bass yoğunluğu olarak EP630'dan üstünü yok.

Bass sever insanlar mecbur alıyor.
  • Merhabalar,

Blackberry 9900 icin kaliteli kulaklik alacagim.150 liraya kadar butcem var.Bu telefona uygun kulaklik tavsiye eder misiniz ?

Yurtdisindan da getirtebilirim..Mesela bu kulaklik telefona uyum gosterir mi :
    http://dx.com/p/langston-fashionable-universal-3-5mm-jack-in-ear-headset-w-microphone-white-233035

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ben biraz hoyrat bir elektronik kullanıcısıyım ve uzun süredir Philips Snug modelini kullanıyordum, bozuldu. Kablosu bayağı iyiydi, kalın bir ip gibiydi, düğüm olmazdı ve oldukça dayanıklıydı. Çok rahat olmadığı için tekrar Snug almak istemiyorum ama dayanıklılık önemli. Bu tür dayanıklı ip gibi kablolar başka hangi markalarda var? Tam olarak terim adını bilmediğim için araştırma da yapamadım. Bütçem en fazla 150 olabilir. Cidden fark edecekse 200 olabilir. Çabuk bozacağımı bildiğim için daha yükseğe çıkmak istemem.
  • Merhaba arkadaşlar vatan'dan 30 liralık bir iade kuponum var.Bu 30 liraya bir kulaklık alıyım diyorum.Basları biraz iyi olsun ama muhteşem olmasına gerek yok 10 liralık kulakiçi kulaklıgımın basları filan süperdi 30 lira verip headset kulaklık alıcam umarım bu kulaklıgın baslarıda kulakiçi kulaklıgım kadar iyi olur.Marka fark etmez vatandan olsun yeter.Bu arada şuan vatanda indirim yok ama 40 liralık kulaklıklar 30 liraya düşüceği için 40 45 liraya kadar önerilerinizi bekliyorum.

EDİT: Genel olarak karışık müzik ve çok fazla oyun oynayan biriyim muhteşem bir kulaklık olmasına gerek yok bass olsun yetet.
  • @akilyolu. ve @gosurori sevdiğiniz ses tarzı nedir? Bas,tiz vs..

@BeranSetaou headset hakkında bilgim yok ama belirttiğiniz bütçeye göre kulak içi EP630 modeli var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

@akilyolu. ve @gosurori sevdiğiniz ses tarzı nedir? Bas,tiz vs..

@BeranSetaou headset hakkında bilgim yok ama belirttiğiniz bütçeye göre kulak içi EP630 modeli var.

Saolasın kardeşim ama telefon için süper olurdu ama masaüstü pc de kullanıcam ondan headset kulaklık arıyorum.
  • quote:

@akilyolu. ve @gosurori sevdiğiniz ses tarzı nedir? Bas,tiz vs..

Sn oguzhan ses,bas detayini pek anlamam :) ama onlar da olsa fena olmaz..daha kaliteli muzik dinleyebilirim o sayede.

Ama benim icin en onemli kismi mikrofonun da bulunulmasi.Telefon gorusmelerinde sesi net alabilmem ve net gonderebilmem benim icin onemli olan ayri bir konu..

hayirli bayramlar cumleten ..

• Arkadaşlar selamlar.
    BlackBerry kullanıcısıyım, genellikle bass ağırlıklı müzikler seviyorum ama karışık da olabiliyor. En son Sennheiser MX170 kullanmıştım ama ailem sağolsun çamaşır makinesinde yıkadı.

Ondan daha iyi bi şey istiyorum bu sene okulda kullanmalık uzun ömürlü, artık almışken iyi bi' şey almak istiyorum.

70-80 TL civarlarinda para vermek istiyorum, teşekkürler.

• @tef-ox bozulma durumunda kullanıcı hatası değilse, elmasepeti birebir değişim yapıyor.

Sennheiser CX215;
    http://www.arabulvar.com/sennheiser-cx-215-----kulakici-kulaklik-mavi/?pr=531211

@akilyolu. mikrofonlu kulaklıklar hakkında malesef bilgim yok. Mahir Bey, belki biliyordur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Şu ep630 denen saçmalığı almayın rica ediyorum.Hayatımda gördüğüm en orantısız basslar

Bassların orantısız olduğu aşikar ama 35 TL civarında bass yoğunluğu olarak EP630'dan üstünü yok.

Bass sever insanlar mecbur alıyor.

Hocam sadece bass var abartmıyorum kulaklıkta.eq ile düzeltince de bu sefer basslar azalıyor tiz sesin fazlalığı rahatsız ediyor.
  • -Bütçe:70-80
    -Ağırlıklı olarak ne tür müzikler:hit parçalar
    -Hangi karakterde:bass önemli aslında dengelide olabilir
    -Hangi kaynak:telefon için kullanacağım ayrıyeten telefonda beats özelliğide var ama beats kulaklıklar çok pahalı orjinalı sahtede almak istemiyorum
    mümkünse kulakiçi olursa daha iyi olur
  • quote:

@tef-ox bozulma durumunda kullanıcı hatası değilse, elmasepeti birebir değişim yapıyor.

Sennheiser CX215;
    http://www.arabulvar.com/sennheiser-cx-215-----kulakici-kulaklik-mavi/?pr=531211

@akilyolu. mikrofonlu kulaklıklar hakkında malesef bilgim yok. Mahir Bey, belki biliyordur.

Araştırdığım model CX200'dü, 200 mü dersiniz 215 mi? İnternetten almayı şimdilik düşünmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Farkları yok CX215 renkli sadece.

@theGodDelusion CX200-CX215 alabilirsiniz arabulvar.com dan.
  • quote:

Farkları yok CX215 renkli sadece.

@theGodDelusion CX200-CX215 alabilirsiniz arabulvar.com dan.

dostum teknosa yada vatan tarzı yerler olsa yarın almaya gideceğim zamanım yok pazar tatile çıkıyorum
    edit:pardon teknosada varmış çok sağ ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 9 Ağustos 2013; 23:54:00 >
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • quote:

@tef-ox bozulma durumunda kullanıcı hatası değilse, elmasepeti birebir değişim yapıyor.

Sennheiser CX215;

Tesekkur ederim, Mahir beye nasil ulasabilirim ?

• İyi günler,
    Cx 300-II kullanıcısı iken son iki üç gündür kulağıma taktığımda ilk aldiğim kulaklıkla aynı olmayıp 5 liralik pazar kulaklığı kadar kötü ses çıkardığını görmem üzerine yeni bir kulaklık arayışına girdim.
    Temelde bass ağırlıklı bir kulaklık arıyorum, nette yaptığım kısa araştırmada cks77, vr06, hippo vb modellerinin bu fiyat aralığında biraz daha öne çıktığını gördüm. Bütçem pek sabit sayılmaz, 90 liralık kulaklıkta olabilir, çok beğenirsem 220 liralıkta...
    Ürün yurtdışı olacağı için ürün skalam epey geniş durumda,
    tavsiyenizi ve sebebini belirtebilirseniz çok makbule geçer. Bende tavsiyeleriniz doğrultusunda arayışıma yön verip, bir üründe daha hızlı ve doğru karar veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilanth

İyi günler,
    Cx 300-II kullanıcısı iken son iki üç gündür kulağıma taktığımda ilk aldiğim kulaklıkla aynı olmayıp 5 liralik pazar kulaklığı kadar kötü ses çıkardığını görmem üzerine yeni bir kulaklık arayışına girdim.
    Temelde bass ağırlıklı bir kulaklık arıyorum, nette yaptığım kısa araştırmada cks77, vr06, hippo vb modellerinin bu fiyat aralığında biraz daha öne çıktığını gördüm. Bütçem pek sabit sayılmaz, 90 liralık kulaklıkta olabilir, çok beğenirsem 220 liralıkta...
    Ürün yurtdışı olacağı için ürün skalam epey geniş durumda,
    tavsiyenizi ve sebebini belirtebilirseniz çok makbule geçer. Bende tavsiyeleriniz doğrultusunda arayışıma yön verip, bir üründe daha hızlı ve doğru karar veririm.

Madem yurtdışı şansınız var. Cks77 nin yeni revizyonu olan cks77x modelini tercih edebilirsiniz.

• Cevabın için sağolasın hocam, bu ürün gözümden kaçmıştı, listemin en üstüne alıyorum kendisini. Birde mümkünse biraz daha uygun bir alternatif tavsiye edebilir misin? Daha yeni deathadder 2013 siparişi verdim, arada kalite olarak uçurum olmayacaks daha hesaplı bir ürün hiç fena olmaz.
    Bir çok yerde vsonic g06 ve g04 övülüyor.bunlar işimi görür mu? Yoksa cks77 ile aralarında uçurum var mıdır? 77x incelemesi ve deneyen olmadığı için 77 ile karşılaştırıp karar vermek daha doğru geldi.

• Merhaba arkadaşlar. Ben 30-60 tl fiyat aralığında kulakiçi öneri peşindeyim. Yalnız şu kulak kanalının içine giren kulaklıkları kesinlikle kullanamıyorum. Düşünmüyorum.
    Şöyle başlayayım. Şu an elimde Sony MDR-E819V model kulaklık var ve bozuldu. 30 tl'ye almıştım. Aslında bu aynı markalı 2. kulaklığım, önceki de bozulmuştu ve garanti kapsamında yeni kulaklık verdi Sony sağ olsun. Ama fark ettim ki bu kulaklığın ses kalitesi kullandıkça yavaşça düşüyor, kabloları da çok zayıf anında bükülüyor. Bunu düşünerek farklı, daha yüksek kaliteli, daha sağlam bir kulaklığa yönelmeyi düşündüm.

Ağırlıklı olarak rock/prog/heavy metal dinleyicisiyim. Bass karakterli sesi daha çok tercih ediyorum. Kulaklığı da dizüstü bilgisayarım ve cep telefonumla kullanacağım. Kablolarının uzun olması birinci isteğim (örneğin en azından masanın üstündeki bilgisayara kulaklığı taktığımda, eğer ayağa kalkarsam yerinden çıkmayacak kadar uzun kablolu olmalı)
    İkinci olarak ben bu kulaklığı müzik dinlemek için artı bilgisayar oyunları oynarken kullanacağım. Özellikle bilgisayar oyunlarında sesi iyi aldığınızda o ortama nasıl çekildiğinizi bilirsiniz. Bu yüzden ambiyans konusunda da başarılı bir kulaklık olmalı. Gürültüsüz temiz ses vermeli.
    Şimdiye kadar çok öneri aldığım için Sennheiser markasından 2 model buldum. Şu ikisi: Sennheiser MX 375 ve Sennheiser MX 470
    Sizce bu iki model şu an elimdeki kulaklıktan daha kaliteli/sağlam mı? Alternatif önerilerinize de açığım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertKayaTR -- 11 Ağustos 2013; 14:47:34 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.