Konu özeti başlıkta aslında. 4.5 aydır kanser olduk. Yan tarafta 3-4 tane zibidi var, hepsinin de 2'şer 3'er arkadaşı var, her gece 10-12 kişi evi yıkıyorlar. Polis çağırıyoruz, 30 dakika susuyorlar sonra tekrar hurra. Ev sahiplerini tanıyan eden yok, buralardan değil. Ona da ulaşamıyoruz. Bina eski tip, yönetici falanda yok, çingene usulü, kimin sabır sınırı taşarsa bağırıyor çağırıyor bıçak çekiliyor, böyle bir mahalle.
Ev bize ait, kira değil çıkamıyoruz, ki insana da koyuyor, 5 yıldır kaldığın yerden, 4 aydır konaklayan iki üç tane çakal yüzünden çıkmak.
Özellikle hukukçu arkadaşlara sormak istiyorum, polis çağırıyoruz, kapıda gülüşüp gidiyorlar, 1 defa sert çıktılar, onda da elemanlar evdeki insan sayısı hakkında yalan söylüyorlar, bizzat biz ses kaydını dinletiyoruz, polis arama iznim yok, içeri giremem, kapıyı kim açarsa onunla muhatap olmak zorundayım diyor.
Gözümüze bakarak evde 1 kişiyiz, 2 kişiyiz, kabloya takıldık, takla attık, heyecandan düştük vs vs gibi komik ötesi bahaneler sunuyorlar.
Gece 12'de mesaileri başlıyor, sabah 5'e kadar. Bir kaç tane sert mesaj çektim, 2-3 gün sustular. Sonra tekrar başladılar, bu sefer kapılarına gittim, dairelerinin dışına çıkmalarını istedim (evin içinde vurursam hukuksal açıdan daha kötü sonuçları olur diye), evde bayan var kavga etmeyelim deyip, kapıyı zincir ile açıyor yada hiç açmıyorlar.
Ben kafayı yemek üzereyim. Evimin üçte birini kullanamıyorum, yatak odam hepten iptal. Dün yine hanım yapıştı koluma, mutfaktan bıçağı kaptım gidiyordum.
Allah kahretsin bu pandemi süreci yüzünden eve de tıkıldık, kaçışta yok. Ben ne yapabilirim bu konuda arkadaşlar ?