Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • __/\/\osesU/\/\urGTi34__ _ kullanıcısına yanıt
    Brainwavz m2 veya m5 oldukça ucuz ve yeterli olacaktır. cx300II'den sonra ikisi de güzel.
  • Parn kullanıcısına yanıt
    Üstteki cevap size de geçerli, mp4nation.net sitesinden m5 alabilirsiniz gayet uygun rakama.
  • 50 TL bütçem var telefon için kaliteli bi kulakiçi model önerileriniz var mı?
  • Onceki tavsiyeleri okuyun lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum aşağıdaki modeller arasında kaldım.fiyatlarını da yazacağım :

SONY MDR - EX37 =30 TL
    Sony MH650c= 30TL
    SONY MDR-EX300SL= 40TL
    Creative EP-630 = 40 TL
  • Zor soru. Çünkü karakterleri epey farklı kulaklıklar.

Siz kabaca baslı tizli veya dengeli bir ses mi aradığınızı söyleyin de cevap gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Zor soru. Çünkü karakterleri epey farklı kulaklıklar.

Siz kabaca baslı tizli veya dengeli bir ses mi aradığınızı söyleyin de cevap gelir.

hocam ben bass ağırlıklı bir kulaklık istiyorum ancak öyle çok boğucu olmasın,birde sesleri ayırt edilebilir derecede net olursa çok daha iyi olur.yazdıklarım arasında böyle bir karakteriği olan var mı?Sizin tavsiyeniz hangisi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artyom25 -- 27 Haziran 2013; 20:17:04 >
  • Sony MH650c= 30TL
  • quote:

Sony MH650c= 30TL
    birde MH750 var o MH650c den daha mı iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artyom25 -- 27 Haziran 2013; 22:15:43 >
  • Buyrun hangisini istiyorsaniz alin. Benden bu kadar. 750 650'nin farkli lezzeti.

• Creative EP-630'u en ucuz nereden alırım. Gold'da 51TL,Media Markt'te var mı? Varsa fiyatı ne kadar bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Creative EP-630'u en ucuz nereden alırım. Gold'da 51TL,Media Markt'te var mı? Varsa fiyatı ne kadar bilen?

http://www.sanalmarketim.com/creative-ep630-kulakici-kulaklik-siyah/p_2505/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Creative EP-630'u en ucuz nereden alırım. Gold'da 51TL,Media Markt'te var mı? Varsa fiyatı ne kadar bilen?

Orjinal midir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orjinal midir?

Ödüllü büyük bir alışveriş sitesidir, gönül rahatlığı ile alabilirsin.

• Arkadaşlar kaç gündür forumda araştırma yapıyorum ep630 dikkatimi çekti. Genelde pop yabancı müzik dinlerim.Bas benim için önemli bana önereceğiniz kulaklıklar varsa yazın ha bide. Htc wildfire s de ve mp3 de dinliycem mp3de,hani philipsin flaş bellekli o bide sanalmarket diye bi,site varya o güvenlimi yani bozuk falan verirmi teşekkürler...

• mutaw M kullanıcısına yanıt
    ep630 iyidir baslı falan. O site de iyi
  • Merhaba
    Benimde kulaklık tavsiyesine ihtiyacım var. Şu anda iGrado kullanıyorum ve çok memnunum. Ama onuda şapka bandana vs. takınca kullanamadığımdan, kulakiçi kulaklık almam gerekiyor. Bana onu aratmayacak kulaklık arıyorum. Temiz ses veren, tüm ayrıntıları duyabileceğim bir kulaklığa ihtiyacım var. Ne öneriyosunuz?
  • Beyler Brainwavz M2'm gelmiş ancak Sennheiser MX370'den sonra aşırı basslı geldi, bu normal mi? Biraz boğuyor sanki.
  • mericgenc kullanıcısına yanıt
    İlk anlarda biraz boğar. Ancak bir süre sonra diner, sakinleşir. Kaldı ki m2 bir iem. Yani kulakiçi kulaklık. İzolasyonu Mx'lerden daha fazla. Bu yüzden bas da öyle.
  • quote:

İlk anlarda biraz boğar. Ancak bir süre sonra diner, sakinleşir. Kaldı ki m2 bir iem. Yani kulakiçi kulaklık. İzolasyonu Mx'lerden daha fazla. Bu yüzden bas da öyle.

Hocam banada bişey tavsiye etseniz?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.