Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G2 uyumlu kaliteli kulaklık arıyorum mikrofon ve kumandalı olması ön tercihim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa.Coskun -- 8 Haziran 2014; 14:01:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bakan bilgili biri yok ama ben de yazayım

100-150TL arası kulakiçi kulaklık arıyorum, elektronik müzik dinliyorum ve ağırlıklı olarak iphone 5s de kullanılacak
  • Merhaba Hocam

-50 Tlye Kadar
    -Rap Bazen Rock Dinlerim Genelde Rap
    -Genelde Cep Telefonu İle,
    Bir Kulaklık Önerirseniz... Sevinirim...
  • arkadaşlar trust kulaklıklar hakkında düşünceleriniz neler
    trust urban revolt lace 19280
    gayet şık bi kulaklık rap müziği dinliyorum kalitesi nedir? bozulma ihtimali nekadar

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TRUST-19280-Urban-Revolt-Lace-Kulaki%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k-Mavi,103452,504956,902237.html?langId=-14
  • Arkadaşlar benim sorunum biraz farklı. Eğer yardım ederseniz çok sevinirim.
    Önceden ben de m1 vardı. daha sonra kablolarda temassızlık sorunundan bozuldu.
    Şimdi de kulaklık almaya karar verdim ama GR06 mı alsam Brainwavz S1 mi yoksa tekrar M1 mi almalıyım?
    M1 almak istiyorum ama tekrar bozulur diye korkuyorum açıkcası. GR06 da sanki suyun altında dinliyormuş hissi veriyormuş.
    Rockboxlı Sansa Clip+ kullanıyorum. Dinlediğim türler: Metal,Thrash metal, Classic Rock, Hard Rock
  • sony mdr ex50LP ve Creative ep-660 - ikisinide kullanmış biri hangisini tavsiye eder.
    Ep660 almaya karar verdim ama bulamıyorum hepsiburada da 42 lira ama sadece beyaz renk var yakın zamanda da siyah gelmez dediler.Diğer sitelerde de en az 60 lira.Bir yerde 40 liraya varken sırf renk için 20 lira fazla veremem ama beyaz renkte sevmiyorum.

sony daha kolay bulunuyo 40 lira civarına alıcam almasına pişman olmıyım diyorum.

Bass meraklısı değilim severim kesinlikle ama bass herşeyin önüne geçmesin.Daha çok nomal hoparlörlerde bass ı tercih ederim iç organları titretsin diye
    Ses net olsun herşey dengeli olsun işte.Daha önce hep telefonun yanında gelen kulaklığı kullanırdım yani öyle kulaklıktan çok anlamam.

Çok uzattım 2 sinin arasındaki fark ne kadardır.

• Arkadaşlar kulak ici kulaklik almak istiyorum. Daha çok metal dinliyorum. Yardımcı olursaniz çok sevinirim.

• Max. 50 tl ye kadar kulak içi kulaklık arıyorum mikrofonu olmasına gerek yok sadece müzik dinleyeceğim için genelde pop slow ve yabancı müzik dinlerim telefonla kullanıcam mediamarkt teknosa d&r veya bimeksten alıcam yardımcı olursanız sevinirim tercihim beyaz renk

• quote:

Orijinalden alıntı: beroco50

Max. 50 tl ye kadar kulak içi kulaklık arıyorum mikrofonu olmasına gerek yok sadece müzik dinleyeceğim için genelde pop slow ve yabancı müzik dinlerim telefonla kullanıcam mediamarkt teknosa d&r veya bimeksten alıcam yardımcı olursanız sevinirim tercihim beyaz renk

Hepsiburada dan alirim dersen beyaz creative ep660 42 lira

Bende ep660 istiyorum ama hepsiburadada siyah renk yokmuş bbaşka yerlerde de 60 lira
    İndirim falan bekliyorum bir yerde 40 lirayken renk için 20 lira fazla veremem

• SıradanÇinkoKarbonPil kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi yüksekliği ve ses yalıtımı nasıl acaba benhttp://www.teknosa.com/urunler/110261487/sony-mdrex10lpw-kulakici-kulaklik düşünüyodum ama karar veremedim bir arkadaşımda var bu sonyden ama tek tarafından ses sonradan az gelmeye başlamış sizce sony mdrex10lpw mi creative ep660 mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beroco50

Ses kalitesi yüksekliği ve ses yalıtımı nasıl acaba benhttp://www.teknosa.com/urunler/110261487/sony-mdrex10lpw-kulakici-kulaklik düşünüyodum ama karar veremedim bir arkadaşımda var bu sonyden ama tek tarafından ses sonradan az gelmeye başlamış sizce sony mdrex10lpw mi creative ep660 mı?

İkisinin farkını hiç bilmiyorum.Dediğim gibi bende kulaklık arıyorum sadece yorumlardan edindiğim bilgiye göre ep660'ın iyi bir kulaklık olduğunu biliyorum fiyatına göre.Ama siyah renk bulamadım 40 liraya bir türlü.
    İkisinide kullanmış birinin cevaplaması daha doğru olur.

• http://www.dr.com.tr/Elektronik/Urbanrevolt-Rimix-Headphone-Grey-Red-Ur19710//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakustu-Kulakliklar/urunno=0000000587822

Uebanrevolt rimix ur19710
    genelikle bass lara önem verim
    telefon ile dinleyecegim
    pop dinlerim

Benim merak etiğim teknosadaki bir yorumda kulağı titredi söyledi beni en çok öeken oydu :D BİR YARDIMCI OLURSANIN SEVİNİRİM

• SıradanÇinkoKarbonPil kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum
  • 0-50 TL aralığında
    Endüstriyel metal, Türk rock, Alternatif rock
    Sağlam bass tercihim
    Mp4'ümde kullanacağım Sony NWZ-E363
    önceden Samsung S4'ün kulakiçi kulaklığını kullanıyordum yani beni tatmin ediyordu bassları tizleri en azami onun ayarında bir kulaklık önerir misiniz şuan ondan almayı düşünüyorum yani bir tavsiyeniz var mı? Teşekkür ederim şimdiden...
  • Maksimum 70-80 TL mikrofonlu kulakiçi kulaklık önerebilir misiniz?

Öyle bass delisi değiilim,genelde akustik parçalar dinlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 24 Temmuz 2014; 14:51:10 >
  • 100 tl ye kadar
    Power metal, Hard rock, Rock, Folk, indie folk, indie rock
    Dengeli
    G2 telefonumda kullanacağım
  • Merhaba.
    Kulakici kulaklik almayi dusunuyorum .
    Ben genellikle her tur muzik dinlerim. Dubstep , rock , rap vb.
    Benim icin kulakligin en onemli ozelligi silikonsuz olmasi. 2 3 tane silikonlu kulaklik denememe ragmen bir turlu rahat edemedim . Bir kulagima otursa bile digerine oturmuyor.

Ve diger onemli olay ise yalitiminin iyi olmasi . Genellikle otobus , araba vb yerlerde kullandigim icin kulagima tam oturmasi lazim. Yalitimi iyi ise ve silikonsuz ise hemen alirim. Creative 630 iyi diyorlar ama silikon oldugu icin rahat edemeyecegimi dusunuyorum . Silikon olmasa alirdim.

Sony XperiaL telefonumda kullanacagim.

Butcem 60-70 civari en fazla.

Tesekkurler simdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeraStar -- 27 Temmuz 2014; 15:43:44 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.