Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90-100 tl civarında. oyuncu kulaklığı lazım. ne önerirsiniz? hangi markaları önerirsiniz? duruma göre bütçeyi arttırbilirim.
  • 50-150 arası pop dinlemek için arıyorum önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itoga -- 1 Ağustos 2014; 12:34:45 >
  • maks 45 tlm var kargo fiyatıyla birlikte. şöyle dışarıda da takabileceğim kafa üstü güzel bir kulaklık arıyorum. ilk başta snopy sn 338 vardı aklımda eğer miki h110 mikinden iyi ise onu alacağım. dışarısı için kulakiçi yeter bana ama bi yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: for4everyow

arkadaşlar trust kulaklıklar hakkında düşünceleriniz neler
    trust urban revolt lace 19280
    gayet şık bi kulaklık rap müziği dinliyorum kalitesi nedir? bozulma ihtimali nekadar

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TRUST-19280-Urban-Revolt-Lace-Kulaki%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k-Mavi,103452,504956,902237.html?langId=-14

Ben de, xperia neo telefonum için bu kulaklıktan almak istiyorum. Xperia neo telefona uyum sağlar mı? Kullanan var mı? Ses, malzeme kalitesi nasıldır? Telefon görüşmelerinde ve müzikte sorun çıkartır mı acaba?

• Epey okudum ettim ve bu dördü arasında kaldım.

En çok klasik ve blues dinlemekle birlikte ara ara rock ve metal gibi gürültülü şeylere de kaçabiliyorum. Nasıl bir karakteri olmalı kulaklığın bu tarzlara göre bir fikrim yok fakat basların arkada kalmaması lazım. ses temiz ve karışık olmamalı.

Astrotec am-90 (balanced armature)
    Astrotec am-800
    Steelseries Flux In-Ear
    MEElectronics A-151

Kulağımdan düşmemeli ve gevşememli bir de. İyice komik oldu ama elemek için her şeyi düşünmeye çalışıyorum, sanırım herhangi biri tatmin eder beni çünkü.

• http://www.dr.com.tr/Elektronik/Urbanears-Bagis-Control-Talk-IE-Citrus-ZD4090834//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000581397

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Urbanears-Medis-Control-Talk-IE-Kulakici-Kulaklik-Indigo//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000390662

Şebnem Ferah dinliyorum sürekli. Sizce ubanears marka bu kulaklıklar iyi midir? uzun süre gider mi?

Bu uygun değilse bütçen 70 liaraya kadardır lütfen uygun bir kulaklık önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usakessoy -- 14 Ağustos 2014; 12:26:00 >

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    bu durumu attım cevap gelmedi 1 hafta sonra kulaklığı aldım gayet memnunum kaliteli dışardaki sesleri kapatıyor normal sesler çok kaliteli. , sarı olanı almayın, gri olanı almayın, kırmızı-mavi olan renk seçeneğini alın diğerleri çabuk kirleniyor
  • for4everyow F kullanıcısına yanıt
    Hangi telefonda kullanıyorsunuz? Benim telefona uyar mı acaba? Kablo kalitesi ve jack kalitesi nasıl, kolay kırılma, kopma ihtimali var mıdır? Kablolar, o iple ağır gibi görünüyor. Kulaktan çıkma yapıyor mu? Kulağa oturması nasıldır? Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 16 Ağustos 2014; 16:29:06 >
  • Arkadaşlar samsung note 3 de kullanılmak üzere yüksek ses ve yüksek basslı kulakiçi silikonlu, kablolu kulaklık arıyorum. Orjinal kulaklığın bası ve sesi çok yetersiz. Maximum 100 tl ye kadar ancak orjinal kulaklığından çok daha iyi olupta daha ucuzda olabilir. He bu paraya kesin şunu almalısın dediğiniz birşey varsada tavsiyelerinizi bekliyorum. Sadece türkiye içinden alım yapabilirim. Teşekkürler.

Düzeltme: Ataştırmalarım ve bizzat vatan da deneyimlerim sonucunda CREATİVE EP-660 modelini aldım. 630 modelinden 1 tık daha kaliteli ve net geliyor baslar. Kesinlikle 1200 tl lik beats lerden, monsterlerden, creative zrx lerden dahs güçlü ve derin basları var. Ses kaliteside çook yüksek ve kaliteli. Bugüne kadar hiçbir kulaklığı beğenmemiş ve kulaklığa servet yatırmış biri olarak 67 tl ye bu işi çözdüğüme inanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 18 Ağustos 2014; 22:17:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    galaxy s2 , normal 4 jak girişli olan her telefona uygun olacağını düşünüyorum, jack yeni bozuldu oynatınca düzeliyor kablo ağır değil normal bi bağcık ağırlığında kopma ihtimali yok, kulağa tam oturuyor ve dış sesleri kapatıyor
    Çabuk bozulmuş? Çok mu dandik jack kısmı, yoksa başka nedenden mi bozuldu? Ben de güvenip alamadım, hem uymaz, hem de dandiktir diye. Tşk.

cabuk değil 2.5 ay kullandım öyle bozuldu evde biyerde kayboldu eğer görürsem garantiye götürücem.
    Her kulaklığın bozulma süresi, kullanıcıya ve kalitesine göre değişir fakat, bu fiyatta ve yapıda bir ürünün o kadar sürede bozulması şaşırttı. Telefonun kendi kulaklığı bile neredeyse 2 sene kullanıldı. =) Orijinali bozulunca sahibinden sitesinde aynısı sandığım ürünü aldım. Halbu ki telefonun kılıfı ile foto çekmiş. Orijinal değilmiş. 30 tl ye aldım 2 ay kadar gitti o da. Orijinalini bulamadım. Media markette açık ürünler var, gidip inceleyecektim fakat zaman bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Kulakiçi olarak işitme kanalımızın içine soktuğumuz uzun başlı kulaklıklar ile 10 yıl öncesinde genel kulaklık kültürünü oluşturan hala kullanılan normak kulakiçi kulaklıklar da var(daha oval olup ucunda silikon olmayan)

Ben genelde Pop dinlerim... Ama çok oynak olmayanlar Adele olsun Taylor Swiftin bazı şarkıları olsun keza bazı Kelly Clarkson şarkıları olsun, içime dokunan sakin şarkılar dinlerim...

Hangi tip kulaklık daha uygun olur? Bütçem 30 Tl ye kadar diyeyim...Sonuçta turkcell maxi plus 5 de dinliyorum üstüne gerek yok ne önerirsiniz?

Not: Dün kulakiçi kulaklık denedim uzunlardan kesinlikle alışamadım... Bana eskisi gibi olacak... Alttaki gibi :)

Kardeşim sende benim gibi tam kulak içine girenlerden hoşlanmıyorsun bende arıyorum da acaba sen aldın mı veya önerebileceğin var mı mikrofonlu olması gerekiyor benim için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

quote:

Kulakiçi olarak işitme kanalımızın içine soktuğumuz uzun başlı kulaklıklar ile 10 yıl öncesinde genel kulaklık kültürünü oluşturan hala kullanılan normak kulakiçi kulaklıklar da var(daha oval olup ucunda silikon olmayan)

Ben genelde Pop dinlerim... Ama çok oynak olmayanlar Adele olsun Taylor Swiftin bazı şarkıları olsun keza bazı Kelly Clarkson şarkıları olsun, içime dokunan sakin şarkılar dinlerim...

Hangi tip kulaklık daha uygun olur? Bütçem 30 Tl ye kadar diyeyim...Sonuçta turkcell maxi plus 5 de dinliyorum üstüne gerek yok ne önerirsiniz?

Not: Dün kulakiçi kulaklık denedim uzunlardan kesinlikle alışamadım... Bana eskisi gibi olacak... Alttaki gibi :)

Kardeşim sende benim gibi tam kulak içine girenlerden hoşlanmıyorsun bende arıyorum da acaba sen aldın mı veya önerebileceğin var mı mikrofonlu olması gerekiyor benim için şimdiden teşekkür ederim.

Al benden de bi o kadar... bende aynı arayıştayım
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Philips-SHE2115WT-00-Kulak-Ici-Kulaklik-Mikrofon-Ve-Arama-Butonu-Destekli-Beyaz//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000445795
    Philips-SHE2115WT-00-Kulak-Ici-Kulaklik-Mikrofon-Ve-Arama-Butonu-Destekli-29.90₺ diyor nasıldır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

quote:

quote:

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Philips-SHE2115WT-00-Kulak-Ici-Kulaklik-Mikrofon-Ve-Arama-Butonu-Destekli-Beyaz//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000445795
    Philips-SHE2115WT-00-Kulak-Ici-Kulaklik-Mikrofon-Ve-Arama-Butonu-Destekli-29.90₺ diyor nasıldır acaba?

Kardeşim bunun için kötü dediler ama ben bunun siparişini verdim çünkü arıyorum arıyorum hep tam kulak içine girenlerden iyice şaşırdım

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/PHILIPS-SHE2675YB-10-Sar%C4%B1-Mavi-Mikrofonlu-Kulak-%C4%B0%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k,103452,503474,829047.html?langId=-14

yorumları okudum gayet güzelmiş kardeşim bakalım ister sende al istersen ben aldıktan sonra sana dönüş yapayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

quote:

quote:

Kardeşim bunun için kötü dediler ama ben bunun siparişini verdim çünkü arıyorum arıyorum hep tam kulak içine girenlerden iyice şaşırdım

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/PHILIPS-SHE2675YB-10-Sar%C4%B1-Mavi-Mikrofonlu-Kulak-%C4%B0%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k,103452,503474,829047.html?langId=-14

yorumları okudum gayet güzelmiş kardeşim bakalım ister sende al istersen ben aldıktan sonra sana dönüş yapayım.

Rengi pek iyi değilmiş ses kalitesi iyidir inşaallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Gene gittim aynısını aldım teknosa 16.90 dı galiba

orta alt bi şeyler... Telefon da o kadarlık zaten(MAxi plus 5) yani pek doğru sonuç alamam zaten içindeki ses çipinden...

ipadde ise fena değildi bekleneni veriyor :)

• quote:

quote:

quote:

Gene gittim aynısını aldım teknosa 16.90 dı galiba

orta alt bi şeyler... Telefon da o kadarlık zaten(MAxi plus 5) yani pek doğru sonuç alamam zaten içindeki ses çipinden...

ipadde ise fena değildi bekleneni veriyor :)

Benimki yarın geliyor bakalım senin aldığının linkini atarmısın

• 20 liraya kadar kulaklık arıyorum genellikle punk rock tarzı dinliyorum gittigidiyordan alıcam sizce en iyi f/p oranlı ürün nedir? müziği hissettirsin yeter
    gmd discovery telefonumda kullanıcam. dts desteği var müzik canlı yani.
    sanırsam mh750, mh650c ve ex300 gibi kulaklar iyi. ancak ben ajan kulaklığı gibi arkadan dönmeli istemiyorum yani sağ ve sol kulaklık eşit uzunlukta arıyorum bunlar böyle mi?
    edit:10 20 30 50 75 90 100 derken m4 alındı :) @vaziyetu dan alındı gercekten ilgili onerilir.
    edit2: brainwavz m4, 4 ay sonra patladı. evet sağ bass cızırtlı sanırım ilk defa iyi bir kulaklık kullandıgımdan o kadar iyi demiştim ancak şimdi yine @vaziyetu nun yardımları ve test etmesiyle koss ruk 30 aldım. bundan sonra kesinlikle koss ruk30 tek gecer diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kintsugi -- 21 Aralık 2014; 15:23:32 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.