Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Philips vibe 4gb mp4 playerim için sesi dengeli ve doğal olan rahat bir kulakiçi kulaklık tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.Fiyat aralığı 50-70 tl arası şimdiden herkese teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar genelde rock ve metal dinlerim 50 tlyi geçmeyen bir kulaklık önerir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • do-re-mi D kullanıcısına yanıt
    SENNHEISER CX150 alabilirsin kardeşim dr de 60 lira diğer sitelerde 80 den başlıyor ama 1 haftada anca eline ulaşır arkadaşım aldı dinledim çok çok abartılı bi bası yok dengeli bi kulaklık kablosu biraz ince olduğu için tedirgin olmana gerek yok asılsan bile kopmuyor ben beğendim kendi kulaklığımla duyamadığım bazı ayrıntıları duydum çok aşırı yüksek ses hastası değilsen tavsie ederim ama bas lar kafana vursun istiyorsan hiç bulaşma
  • 70-80 tlye kadar kulak içi kulaklık almak istiyorum

bass ağırlıklı bi kulaklık arıyorum

her türlü her dilde müzik dinliyorum

aklımda olan kulaklıklar şunlar : 1)Sennheiser Adidas MX 680i
    2)CX 200-II STREET
    3)CREATIVE EP-630
    4)Audio technica cks90 veya Audio technica cks77

en fazla 90 lira verebilirim malum öğrenci hali sony xperia z1 telefon var bende yanında verdikleri kulaklığın kablosunu kopardım uyurken kulağımda unutmuşum
    kablosu kopmucak bişey arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
  • MX 680 i nerde 90 tl dostum ben urbanears oneriririm bir goz at bence

• quote:

Orijinalden alıntı: kayisikent

Eski kulaklığım Ep-630i den sonra eskiyi aramayacağım, beni pişman etmeyecek bir kulaklık bakıyorum. genel itibariyle telefona (gt-8190 ile jetaudio+,am3d,bongiovi) takılı kullanacağım.
    Bass daha önde olan dengeli bir kulaklık.

Edit: VSonic Vds3s alındı.

ustam biraz anlatsana .Basslar ,Tizler nasıl ? ep630 bende kullanıyorum ama tizlerde çok zayıf .Basslardada daha fazla lazım .
  • Arkadaşlar yarın kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 35-40 tl civarında çok kaliteli bir şey alamıyorum maalesef öneriniz varmı örneğin teknosada 39 liraya philips SHE3595BK/00 kulaklık var önerirmisiniz bu kulaklığı yada sony ler var aşağı yukarı aynı paraya

• Brk_^^ kullanıcısına yanıt
    2 hafta sonra hatırlatırsan detaylı cevap verebilirim, şu aralar müzik dinleyemiyorum pek.

Ancak şu konuya bakarak bilindik kulaklıklar arasındaki farklar hakkında doyurucu öneriler/bilgiler edinebilirsin:
    http://techno-fi.net/forum/konu/%C3%87oklu-kulak-%C4%B0%C3%A7i-kulakl%C4%B1k-%C4%B0ncelemeleri.9000/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 23 Mayıs 2015; 23:45:26 >
  • Pioneer se-cl751 modelini kullanip deneyen var mi arkadsslar?

• Arkadaşlar artık yeter ! kulaklık almak istiyorum.. maddeler halinde yazayım lütfen yardımcı olmanızı istiyorum..

*KULAK İÇİ
    *0-150 dedik ama 100'den çok yukarı çıkmasın.. sonra zütü kaybediyorum..
    *solo gitar, bateri, latin, Pink Floyd, edm dinlerken hazzın doruklarından inmeyeyim..
    *dengeli olsun arada tizleri de yakalamak istiyorum..
    *oyun içinde kullanacağım.kulak içi olmayanlarla yazın oyun oynanmaz..
    *xperia z2 için uyumsuz olmaz sanırım.. olabilir mi ki ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustocinsss

Arkadaşlar artık yeter ! kulaklık almak istiyorum.. maddeler halinde yazayım lütfen yardımcı olmanızı istiyorum..

*KULAK İÇİ
    *0-150 dedik ama 100'den çok yukarı çıkmasın.. sonra zütü kaybediyorum..
    *solo gitar, bateri, latin, Pink Floyd, edm dinlerken hazzın doruklarından inmeyeyim..
    *dengeli olsun arada tizleri de yakalamak istiyorum..
    *oyun içinde kullanacağım.kulak içi olmayanlarla yazın oyun oynanmaz..
    *xperia z2 için uyumsuz olmaz sanırım.. olabilir mi ki ??

Coler master pitch en son baktığımda 150 liraydı yada yurtdışından alabilirsen razer hammerhead

• Xiomi Piston 2 ve 3 de bi süre sonra bir kulaklıkdan az ses gelmeye başladı aynı sorunla karşılaşan var mı?(ufak da olsa su kaçırma olasılığım var ama bozulmaması lazımdı)
  • kendi fiyat ölçeğinde she 6000'in derinliği ve mid'leri başarılı deniyor. yaklaşık 50 lira civarında buna alternatif olacak bir kulak içi kulaklık mevcut mudur? he yoksa she 6000'i bulabileceğim yer var mı acaba? geç kalmışız.
  • Ttec marka önerir misiniz 10 tl vatanda benim s3 ün orijinal kulaklığı vardı ondan çok memnundum ama içi kırıldı ona yakın bi kalite sunar mı şimdiden teşekkürler.

• Daha önce yine bu başlıktaki bir tavsiye üzerine almış olduğum VSonic GR04 tamamen bozulmuş durumda, yeni bir kulaklığa ihtiyacım var :)

- Bütçem max. 100TL

- MSI Ge60 2PC Apache, HTC WP8 ve iPad mini Retina Cihazlarında kullanacağım.

- Mikrofonlu bir model arıyorum.

- Geleneksel doğu müzikleri dinliyorum genellikle, Ud, Kanun vs. ama her tür müziği ara sıra dinlerim.

- Görünümü de çok afilli olmasa iyi olur :) Kırmızı, Sarı vs. renkli bi kulaklıkla dışarıda dolaşmak benim için kolay değil :) Siyah, Gri, Beyaz vs. gibi klasik bir görünüme sahip olması iyi olur
  • 10 tllik kulaklik bi ise yaramaz. Sennheiserin 25-30 tlliklerinden al.

• Max 50 tl kafa bantlı pcye bağlamal için kulaklık önerileri teşekkürler

• Benim butcem 50tl civari.Electronic dance music dinleme onceligim.Telefon ve bilgisiyar kullanim alani.Durumu idare edicek bir mikrofonu olsa yeterli olur. Tesekkurler

• Merhaba

Mikrofonsuz, max 60 tl olacak şekilde electronic dance hip hop vb tarz telefonda dinlemek üzere tavsiye alabilir miyim ? Philips kullanıyordum uzun zamandır ama memnun değilim.

• Dizüstü bilgisayarda kullanmak üzere kulakiçi kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum. (Telefonda da kulanacağım.)
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.