Şimdi Ara

0 altyapı ile ne kadar sürede güzel üni/bölüm kazanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tabi herkesin kapasite ve çalışma süresi farklıdır, bunun için konuyu açma gereği hissettim. 23 yaşındayım ve lise mezunuyum. güzel bir üniversite / bölüm kazanıp kariyerime odaklanmak istiyorum çünkü bu devirde lise mezunu olmak gerçekten utanç verici. fakat yaşımın etkisi ve derslerdeki altyapı eksikliği ile vakit kaybetmek istemiyorum. bir an önce çalışmam lazım ki dün antremanlarla matematik 1 kitabı önerisi aldım ve onunla başladım toplama çıkarmayı dahi seri bir şekilde yapamıyorum malesef :(
    meslek lisesi mezunuyum, altyapı 0 matematik dersini görmedim bile ilkokul ortaokul yıllarım keza aynı şekilde geçti bilgisayar bağımlılığı yüzünden hep kurul ile sınıf geçiyordum. fakat artık bu şekilde olmadığına geçte olsa kanaat getirdim. benim max 2 yıl 0 dan çalışıp güzel bir bölüm kazanma ihtimalim var mı ? bu yaşta üniversiteye gitmek herhangi bir negatif durum yaratır mı ? sizin yorumlarınızı merak ettim. tavsiye, kitap önerisi vs her türlü yardımınızı bekliyorum.

• her şeyden önce kendine hedef belirleyerek başlamalısın. güzel üni/bölüm derken bir sürü bölüm var. senin ilgin ve yeteneğin nedir kendini sorgula hangi alan/bölüme yatkınsan o alana(sözel-sayısal-eşit ağırlık) yönelik program hazırlayıp çalışmaya başla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.