Şimdi Ara

0 Araba Tercihi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.2 tsi jetta olabilir bu butceye. Ama ben sizin yerinizde olsam c4 terch ederdm. Comfort paket 112 bg dizel plus paketli 51 000 tl fiyat almstm pazarliksiz duz elliye alinabilir sanirim cok da az yakar uzun yillar sorunsz bnersnz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetta için 3-4 ay sonraya sıra veriyorlar. C4 için yarın bayiye gideceğim. Teşekkürler yardımınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenbalci

quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

sonuçta sıfır km araç alıyonuz yılda birkez bakıma gidersiniz en yakın yetkili servise,hergün arıza çıkarcak değil ya sıfır araç.

Özür dilerim hangi araç için söylediniz tam anlamadım

genel soledim yaşadığınız şehirde servisi olmayan araçlar için.bizim memlekette de sadece reno var,sizin demenizle herkez mecbur gidip reno alcakmış gibi oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egemenbalci

quote:

sonuçta sıfır km araç alıyonuz yılda birkez bakıma gidersiniz en yakın yetkili servise,hergün arıza çıkarcak değil ya sıfır araç.

Özür dilerim hangi araç için söylediniz tam anlamadım

genel soledim yaşadığınız şehirde servisi olmayan araçlar için.bizim memlekette de sadece reno var,sizin demenizle herkez mecbur gidip reno alcakmış gibi oluyor.

Yok hayır o manada söylememiştim. Tabikide yakın bir ilden araba alınabilir. Ama şuan bulunduğum ildeki modeller arasında seçimi daraltabilirsem benim için kolaylık olur. Sonuçta her gün araba bakmak için şehir dışına çıkamam.

• Uzun süre bineceğim diyorsanız yılbaşına kasa değiştirecek araç düşünmeyin derim yeni kasa çıkınca aracınız 2,sınıf olacaktır bu kesin
    Focus ve Octavia sanırım 2016 da kasa değiştirecek bulunduğunuz ilde skoda servisi olmaması çokta önemli değil en fazla 2 kez oda yılda bir defa servise gideceksiniz ben sedan arabada Octavia derim Focus 2.tercihim ayrıca 4-5 binede tsi araçlara lpg kiti takılmaya başladı ki tsi li octi tadından yenmez oldu
  • auris 1.4 d4d comf. ex. bence ideal hatta elegant bile olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer yeni mondeo çıkaçak diye dizel mondeonun fiyatı 55 bin seviyesin kadar gerilerse alınabilir insana güven veren bir duruşu var neden araçlar hep ederinin üstünde
  • Dostum Toyota bencede güzel , sorunsuz ama ben olsaydım o parayla chewrolet cruze gibi ekonomik arabalara bakardım alırken fazlası ile kolaylık sağlıyorlar, bir de volvo serisine bak derim fiyatlarından fazla haberdar degilim ama bulabilirsin volvo o paraya belki, biraz pahalı olusları dez avantaj ve gercekten servis sıkıntısı yapamayacağın bir araç alman yeridir. Ford larında piyasasına bakmanı tavsiye ederim.

Yanlışım varsa AF olsun.
  • 50 bin liraya eli düzgün dizel araç yok ne biçim oldu piyasa
  • Bu arada kasası eskise, çirkin bulsam, binek gibi olmasa da yetiye de bakın derim. Geçen arkadaşa 48 bin fiyat almıştık. 1.6 dizel 105 ps biraz eskise de passatta bile aynı motoru kullanıyor hala VW. En boşun camları otomatik olanıydı sanırım.
  • Yardımlarınız için teşekkürler. belirtilen arabaları mutlaka inceleyeceğim. Ama yeti düşünmüyorum. Octavia sadece en üst donanım olursa bakarım. Çünkü alt modellerde donanımdan çok kısmışlar. Toyota alırsam auris değil tercihim Corolla dan yana olur.

Turuncu Sakal aynen dediğin gibi. Tam olarak nedenini ben de anlayamadım. Cebimizdeki 50.000TL ile araba bulamıyoruz. Bütün markalar ederinin çok üzerinde satış yapıyor bence. Bu doğal olarak 2. ele de yansıyor. Bakalım artık umarım önümüzdeki hafta gözümü karartıp alacağım artık bir model.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.