eğer bunu bana yazdıysan her marka yapmıyo sanırım ama grande puntoda birkereye mahsus sana bu hakkı veriyo yani arabayı sıfır alman açısından bi ayrıntı basit bi yazılım olayı
e iyide o zaman bayiler arabaya 100km yaptırır sonra 0 lar satarlar
en iyisi arabayı bi banntan direk bi kutuya koydurup evin önünde açtırmak kutuyu gerçekten 9 km olur o zaman heralde ama bunun maliyetinide senden alırlar heralde bide sorun çıkarsa zaten garantili old için değiştirirler healde arabayı.??
bizimki 6 kmdeydi vay be şimdi 24000 kmde
Ben aldığımda 13 km deydi 0-15 km arası normal ama yukarısı düşündürür insanı
bende yeni Golf aldığımda araç 18 km deydi sordum hatta bana sıfır getirin falan da dedim adamlar abi test sürüşü yapılıo bu kadar km dedi hepsi böle dedi
Normal miş
5 kmden nolcak yaw, eskiden babamlar bursadan istanbula sıfır araçları içine binip sürerek getiriyolarmış, kaç km yaptığını siz hesaplayın...
Bi keresindede sıfır araç konvoyu kaza yapıp biribirine girmiş, o da ayrı komedi... hepsi millete sıfır diye kitlendi tabi...
sanmam sıfırlama değildirde fabia ya tenezül edip sürmemişlerdir
quote:
Orjinalden alıntı: cemsultan
Benim arkadaşım fabia almıştı.
Tam sıfırdı kilometredeydi.
Ama sanırım onu sıfırlamışlardır.
quote:
Orjinalden alıntı: varesa
quote:
Orjinalden alıntı: ozzye36
quote:
Orjinalden alıntı: varesa
km yi 0 lamak o kadar kolay mı???
eğer bunu bana yazdıysan her marka yapmıyo sanırım ama grande puntoda birkereye mahsus sana bu hakkı veriyo yani arabayı sıfır alman açısından bi ayrıntı basit bi yazılım olayı
e iyide o zaman bayiler arabaya 100km yaptırır sonra 0 lar satarlar
belli bi kmden sonra sıfırlanmıyo sanırım ama o belli bi km kaç bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
sanmam sıfırlama değildirde fabia ya tenezül edip sürmemişlerdir
quote:
Orjinalden alıntı: cemsultan
Benim arkadaşım fabia almıştı.
Tam sıfırdı kilometredeydi.
Ama sanırım onu sıfırlamışlardır.
demek yukarda yazdığım olay skodada varmış :D
sıfır aracımız 4 km deydi .. sanırım adetten bu :)
quote:
Orjinalden alıntı: djoz
5 kmden nolcak yaw, eskiden babamlar bursadan istanbula sıfır araçları içine binip sürerek getiriyolarmış, kaç km yaptığını siz hesaplayın...
Bi keresindede sıfır araç konvoyu kaza yapıp biribirine girmiş, o da ayrı komedi... hepsi millete sıfır diye kitlendi tabi...
nasıl becermısler abı onu ya toplu sıfır kazası daha plaka bıle takılmadan kaza yapmak hemde fabrıka da pardon ama onlar da da varmıs bırazcık hanı
Eee makas yeni icat olmadı...
Arabayi alip bi yanlio caddede yardiriolar flaan ole veriolar size icinze sindimi
Fabrikadan taşıyıcıya, ordan gemiye giriyor (gemiler kat otoparkı modunda) aynı işlemler birde gemiden inip bayii ye giderken oluyor, bayiide otopark, showroom, yıkama üçgeni arasında yaptığı yol vs... Fakat yine de 15-20 km çok gözüküyor. Her arabanın test edilmesi diye birşey olduğunu sanmıyorum.
Arabami ilk aldigimda baktigim sey o olmustu. Arac 2.7 KM gosteriyordu. Fabrikadan cikis indir bindir. azda olsa iclerinde benzin oluyor. Normal 4-5 KM ama 15-20 KM biraz fazla
bence adam hepsini test edio bende olsam 0 arabaya dayanamam
mitsubishi bayisinde 8 tane lancer vardı. hepsinin kilometresi 7 deydi. bende bu normal deyip satın alırken problem cıkarmadım düsünmedim bile. ama her arabanın değişik olsaydı o zaman bi kurt düserdi içime... 7 kilometre yol katedip japonya dan istanbula gelmiş... bu cokmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme