Şimdi Ara

0 araç alacağız vekaletname istediler yardımcı olur musunuz ? ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam kendisine araba alacak ancak arabanın benim adıma olmasını istedi. Satış temsilcisi arkadaş aradı vekaletname çıkarman gerekiyor dedi. Bu işlerden hiç anlamam vekaletnamede ne yazması gerekir ? ya da direk hazır birşey varsa direk yazıcıdan çıkartabilir miyim acil yardımlarınızı bekliyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: berk evliya

Arkadaşlar babam kendisine araba alacak ancak arabanın benim adıma olmasını istedi. Satış temsilcisi arkadaş aradı vekaletname çıkarman gerekiyor dedi. Bu işlerden hiç anlamam vekaletnamede ne yazması gerekir ? ya da direk hazır birşey varsa direk yazıcıdan çıkartabilir miyim acil yardımlarınızı bekliyorum ...

Noterler bilir,doğru notere git babanla onlar halleder.
  • Aracı satın alacağınız bayii size vekaletname örneği gönderecek ve o vekaletname örneğini noterde onaylatacaksınız.

Bu işlem zaten sıfır araclarda standart bir islemdir, bayi plaka ve ruhsat çıkarmak adına sizden vekaletname alır.
  • Yardimci olayim babam da gecenlerde bana benim ustume sifir araba aldi cunku.

Notere gidiyorsun, gitmeden once 1 tane vesikalik resmini aliyorsun bir de kimlik.

Babana gerek yok, sadece babanin tc si lazim.

İste xxx tc kimlik nolu bilmemkim in benim adima vekaleten araba almasina, satmasina, tecil etmesine vs vs baslayan vekaletnameyi aliyorsun 60-70 lira arasi tutuyordu.

Bu kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Babam şu an şehir dışında olduğu için ben halletmek zorundayım orada hazır belge vardır umarım
  • Çok sağolun hocam
  • quote:

Çok sağolun hocam

Yalniz satis danismanini arayin sadece babama vekalet mi verecegim diye sorun, cunku bir de arac satisi yapilan yere de vekaletname gerekiyor, plaka, tecil islemlerini senin yerine halletmeleri icin, araba senin ustune olacagi icin onun da senin ustune olmasi gerekli bir ara sor derim dedigim gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam şöyle bi dosya yolladı satış danışmanı
  • quote:

hocam şöyle bi dosya yolladı satış danışmanı

O vekaletname arabayi aldigin yere verecegin vekaletname ornegi, onunla senin arabani senin adina tecil ettirebilecekler, plaka cikarttilabilecekler. Satis temsilcisinin yolladigi vekaletnamede resim gerekmeyecek sadece kimlik gerekecek. Gene 60 lira falan tutacak. Onu yazicidan cikart notere ver dogrudan ustunde hazirlasin zamandan ve olabilecek hatalarin onune gecersin.

O arabanin senin olabilmesi icin de

Bir de babana vekaletname vermen gerekecek, senin adina araba alabilmesi, satabilmesi vs icin o vekaletnamede resmin gerekecek o da 70 lira falan tutacak.

Yani duz hesap cebinde 150 lira ile cikmanda fayda olacak. Bu arada kimliginle gitmen gerekli ehliyet falan olmaz.

İkinci asamaya gecmeden once babana sor arabayi ben mi alacagim dogrudan diye o zaman o ikinci vekaletname gerekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 28 Mart 2014; 13:19:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Tüm işlemler bittikten sonra, muameleciye verdiğiniz vekaletnameyi geri alın. UNUTMAYIN !!!!
  • Hemen notere koşuyorum
  • quote:

Hemen notere koşuyorum

Tekrar diyorum babaniza vekalet gerekmeyebilir bir satis temsilcisine sorun sadece size mi vekaletname vermem gerekli bir de babama da vermem gerekli mi diye babaniza vermeniz gerekmeyecek gibi arabanin alinacagi sehirdeyseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Hemen notere koşuyorum

Tekrar diyorum babaniza vekalet gerekmeyebilir bir satis temsilcisine sorun sadece size mi vekaletname vermem gerekli bir de babama da vermem gerekli mi diye babaniza vermeniz gerekmeyecek gibi arabanin alinacagi sehirdeyseniz.

satış danışmanına verdiğiniz vekaletnameyi noterde onaylatmaya gittiğiniz zaman ikametgah belgenizi de göstermiş miydiniz notere ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Hemen notere koşuyorum

satış danışmanına verdiğiniz vekaletnameyi noterde onaylatmaya gittiğiniz zaman ikametgah belgenizi de göstermiş miydiniz notere ?

Hayir mernisten gorunmustu butun bilgi, ikametimden farkli bir sehirden cikarttirmistim bir de vekaleti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.