Şimdi Ara

0 bilgiyle ehliyet almak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kişiye bağlı bazısı epey zorlanır diğerine kolay gelir vesaire.

Araba sürmesende arabalarla ilgili,motor kabiliyeti iyi biriysen halledersin 14saat eğitimle.
    Sınavı geçmek için direksiyon dersindeki araba dışında araba kullanmana gerek yok sınav zor değil ve sınava zafen direksiyon dersi aldığın arabayla giriyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 24 Temmuz 2020; 1:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çerkes89 kullanıcısına yanıt
    Niye ne değişti? Ne kadar eskiden bahsediyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evimde direksiyon setimle oynadığım ets2 oradaki 2 saatlik simülasyondan iyidir

• Basit araba sürmek ya bana da kimse birşey öğretmedi, kendi kendime bindim direkt kullandım.

• Valla kardeşim ehliyetim yok inşallah alırsın sende bende bir arkadaşım girdi hemen ilkinde aldı diğeri ikinci girişinde aldı inşallah sana bana nasip olur.

• 2017'de senin gibiydim, kursa gitmeden önce bir kez bile araba kullanmamıştım, direksiyon derslerinde ilk başta pakura almışlardı 2 kere orda kullanmayı öğretti hoca baştan sıfırdan sonra direk trafiğe çıktık ve eğitime normal trafikte devam etmiştim.İlk denemede aldım ehliyeti sıfır bilgi ile başlayarak.Birazcık sana öğretenede bağlı bence eğer iyi bir hocaya gelirsen ilk seferde alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 24 Temmuz 2020; 14:51:22 >
  • Maksat ehliyet almaksa basit,eğer amacın araba kullanmaksa 2 haftada öğrenilecek bir şey değil,ben ehliyet almadan önce de araç kullanıyordum kursa gittiğimde bütün parkur kursveren tarafından ayarlanıp çıkartılıyor,örnek veriyorum;

Paralel park yapacaksın,kaldırımda boyalar var koniler var,kursveren sana diyor ki aynada boyayı görünce dur,direksiyonu düzle geri gel koniyi gör,dön vesayre bu tip hepsi ayarlanmış şekilde geçiyorsun sınavdan ehliyet almak basit,araç sürmek zor en azından acemiliği atana kadar.

• Birazda yetenek önemli hocam, ben 2015'te hiç araba kullanmamış bir birey olarak kursta 5-6 defa direksiyon dersi alarak sorunsuz geçmiştim.

• Ben de sıfır bilgiyle aldım hatta çoğu sürüş dersine katılmadım bile. Kendinize güvenin milletin telle konuşarak yemek yiyerek yaptığı işi siz biraz dikkatle yapabilirsiniz.

• Hocam ben otomatik araba tecrübem vardı ancak manuele ilk defa kurs arabasında binmiştim. Direksiyon derslerinin tamamına girmedim ve ilk seferde aldım.

Bence ilk seferde alabilirsin. Ama kursun peşini bırakma. Direksiyon derslerine tam gir, etinden suyundan faydalan bol bol kullan arabayı. Hemen sür de bitir tarzı insanlar gelirse yanına kesinlikle taviz verme. Parklara başladığınızda tam olmadı falan filan de ileri gidip bir daha park et v.b. Pratik önemli hocam.

• Yapacagin sey kurallara uymak serit degistirirken ve donmeden once kor noktalari kontrol etmen, yol ver isareti gordugun yerde arac geliyorsa yol verip dur isareti olan yerlerde durman ve huz limitine uyman okadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende bu şekilde başladım. Sıfır bilgi gibi düşünebilirsin, 14 saat kursu aldım. Manuelde hiç zorlanmadım, 1 kere stop ettirdikten sonra bir daha stop ettirmedim 14 saat + sınav boyunca :)

Kendi arabama geçince daha çok stop ettirdim diyebilirim ama dendiği gibi asıl olay ehliyeti aldıktan sonra çok pratik yapmakta yatıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.