21 yaşındayım daha önce hiç araba kullanmadım. Yakın zamanda araba almayı düşünüyoruz bu yüzden ehliyet almak istiyorum. Kurslarla konuştum, eylül ayında üniversiteler açılırsa eğer, o zamana kadar direksiyon eğitimlerim tamamlanmış olacak. Ben sadece Ekim başı gibi bir hafta sonu direksiyon sınavı için yaşadığım şehire geleceğim. Bu yüzden sınavı tek seferde geçmem önemli, veya en kötü 2 seferde. Kursta verdikleri direksiyon dersleri ile bu mümkün mü yoksa ekstradan pratik yapmam gerekiyor mu? Çevremde de pratik yapabileceğim birisi yok açıkcası. Teşekkür ederim |
0 bilgiyle ehliyet almak ?
-
-
mümkün zor bişi değil. hayatımda araba kullanmamıştım; 3 4 ders kursa gittim sonra sınavı geçtim. hala hayatımda araba kullanmış değilim o günden sonra
-
Kursta 14 saat direksiyon eğitimi verirler sen manuel vites arabayı kaldıramıyorsan 14 saat sana yetmez manuel
vitese alışman daha uzun sürer manuel vites olayını bilen viteslere bakmadan atan biri için yeterde artarda. -
Eskiden olsa yeter derdim ama yeni sınav sisteminde ne otomobil nede motorsiklet için mümkün olmaz.
-
ne zaman aldınız ehliyeti ve manuel miydi ?
-
Yeter hocam muhtemelen birçok kişi aynı şekilde alıyor ehliyeti. -
ehliyet araba kullandırtmıyor
-
Ben böyle aldım da üstteki arkadaşında dediği gibi arabayı ehliyet kullandırtmıyor asıl olay ehliyeti aldıktan sonra başlıyor. -
dostum ben ehliyeti aldım hala daha bilmiyorum desem yanılmam.Bu iş pratik işi ne kadar çok kullanırsan o kadar geliştirirsin.
-
Yeter ya her turlu alirsin bizim arkadasa ehliyet veren bu sistem herkese verir ben boyle araba kullanma sekli gormedim hayatimda -
Hocam ben şubatta aldım. Hayatımda hiç kullanmamıştım .manueli sıfırdan 14 saat olan derslerle öğrendim ve tek seferde geçtim. Zor bir şey değil zaten 2-3 derste vitesi kavrıyorsunuz tek sorun sinyalleri unutmamak oluyor. -
teşekkürler arkadaşlar kendime güvenip yazılacağım bir kaç gün içinde. Bu arada ehliyet araba kullandırtmaz demişsiniz, amacım şu anda ehliyeti alabilmek çünkü kısıtlı bir vaktim var. Ehliyeti alayım zamanım oldukça pratik yapıp öğreneceğim inşallah. Teşekkürler herkese
-
Ehliyeti almak sürme garantisi mi veriyor ki? Hiç sanmıyorum. Ehliyeti olup sokakta 5 dk süremeyecek o kadar çok insan var ki. -
manueldi evet. 6 7 yıl olmustur. manuel zor değil. boşuna korkutmayın gözunu. ilk dersimde acık otoparkta sürdüm. 2. dersimde trafiğe cıktım manuel ile. zor bişi değil alısırsınız. ha suan araba süremem o ayrı çünkü bir daha hiç kullanmadım. ha benim direksiyon hocam iyiydi çok güzel ve rahat öğretti, iyi adamdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 24 Temmuz 2020; 1:18:57 > -
Kursun ekstra ders saati verme insiyatifi var. Kursla ve hocalarla iyi geçin. Normalde 7 ders günü belirleniyor direksiyon için. 7 gün boyunca her gün 1.5 saat olmak üzere çalıştırırlar. Siz rica ederseniz, size 9 ya da 10 ders yazabilir. Bunun için para isteme ihtimali de var ama genelde ekstra 1-2 ders için istemezler. Kesinlikle 10-11 derse ihtiyacınız var.
-
14+2 -
yine ikileme düşüyorum, birisi diyor ki arabayı kaldırmayı öğrenemezsin diğeri diyor ben rahat bir şekilde aldım
-
Tavsiyem ilk 2 -3 saat genel eğiitmi al sonra zaten yapıp yapamadıkların belli olur tüm ders örneğin parkı mı yapamadın tüm ders parka çalış öğren.Direksiyon şişerse şişsin
rampayı mı yapamıyon 1 saat rampa çalış
.İyi bir hoca denk gelirse gerek kalmaz ilk hakta geçersin kimi çok başarılı kimi öğretemiyor.Şansına -
Hocaların başarı oranlarını sor oda bi kıssas 14 kişi giriyor 1 arabada sınava 14/14 yapabilenleri tercih et -
Ben araba sürmeye otomatik vitesle başladım ama sınava düz vites arabayla girdim. Eğer az çok pc oyunlarında iyiysen rahat sürersin arabayı. Bunun yanında eksik olduğun yerler varsa(park vb.) onlara çalışırsın. Zaten yazılı sınav bayağı kolay oluyo onu geçersin.
Benzer içerikler
- uydudan canlı görüntü nasıl izlenir
- ayvaya benzeyen meyve
- paralı sevgili
- intihar edicem
- noskar jel kullananlar yorumları
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X