Şimdi Ara

0 dan 9 ayda neler yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir meslek lisesi mezunuyum. Bu sene sene eşit ağırlıktan 546 bin gibi komik bir sıralama yaparak kendime yapabileceğim en büyük kötülüğü yapmış olduğumu farkettim. 9 ay çoğunuz için uzun bir maraton ancak benim kaybedecek vaktim pek yok gibi. Yazın ve eylül ayında ailevi nedenlerden dolayı sınava çalışmaya başlayamadım. Ancak bu yazın başında bekir avşar hocanın kanalındaki 1.2 milyondan 27k ya çeken meslek lisesi mezunu arkadaşın videosunu izledim ve çalışmaya başladım.  Anne ve babam ayrı ve ben annemin yanında kalıyorum. Yazın kazandığım paradan kendime sadece tyt için kaynak alıp 2 gün önce çalışmaya başladım. Ancak ne fen temelim var ne de matematikte bir şeyler yapabiliyorum. Kendime tek güvendiğim nokta tyt türkçe ve sosyal kısmındaki yorum soruları. Zaten onlar da olmasaydı 546 bin bile yapamazdım. Antrenmanlarla matematik kitabına başladım ve 2 günde kitaptaki 7. güne kadar ilerdim. Ayrıca bugün kimyaya başladım. Hedefim MF 100-150K arasında bir sıralama yapabilmek. Bunu yapacağıma inancım ve motivasyonum hatta youtubeda buna dair birçok örnek de mevcut. Yine de siz ne düşünüyorsunuz merak ettim. Herkese iyi formlar, başarılar. Umarım hepiniz hayal ettiğiniz sıralamalara kavuşursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir farklı insan müsveddesi -- 8 Ekim 2020; 18:26:41 >

• 9 ay oldukça uzun ve yeterli bir süre, başaracağınıza inanıyorum hocam.

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim hocam. ancak dediğim gibi temelim zayıf bile değil, 0. ayrıca nasıl bir yol izleyeceğimi de pek bilmiyorum. önce matematik temelinı sağlama alıp öyle mi devam etmeliyim yoksa haftalık bir program hazırlayıp o şekilde karma bir plan mı yapmalıyım vs. vs.

• 0dan temelden bitirmen gerekiyor matematiği şimdiden kolay gelsin 9 ay uzun bir süre

• 9 ay uzun süre çok şey yapabilirsiniz hocam öncelikle antrenmanlarla mat 1 alın gün içinde bolbol çalışın sıkmadan zevk alarak ve mantığını kavrayarak.. boş kaldığınız zaman da bölme toplama çarpma vs pratik olması hızlanmanız için çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Botadam -- 3 Ekim 2020; 19:4:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emin olun Aralık'a kadar sıkıntınız kalmaz Ocak'ta da ayt başlarsınız

• YouTube’dan çok iyi faydalan Not alarak dinle konu çalış. Basit düzey kitaplardan başla dersleri dinledikçe sorularını çöz. Hedefin için kaç net gerekiyorsa öğren hedef koy motive olursun. İyi çalışmalar hocam vakit çok başarabilirsin

• Botadam B kullanıcısına yanıt

aralığa kadar temeli olmayan ve mf den girecek bir öğrenci için 3 ay tyt çalışması yeterli mi hocam? Yani aralık sonu gibi son tekrarları yapıp ocakta ayt başlayabilir miyim?

• Hocam zoilistin dediklerine %100 katılıyorum ayrıca eklemek istediğim şey eğer çalışma düzeniniz yoksa bunu da oturtmanizdir her sıkıldığınizda ders çalışmayı bırakmayın ya da ertelemeyin kendinizi zorlayın mutlaka masaya oturdugunuzda kalkmadan önce ogrendiginiz bir şeyler olsun

• bir farklı insan müsveddesi B kullanıcısına yanıt
    Hocam her şeyinizi vermelisiniz freni patlamış kamyon misali ilerleyin sürekli durmak bilmeyin bazen sıkılabilirsiniz daral gelebilir ara verin yarım gün bir gün sonra devam edin imkansız..
    Ve tyt çalışırken mat ağırlıklı olarak gidin günde atıyorum 8 saat çalışıyorsanız 5-6 saati mat olsun

• Çocuk yapılabilir.

• ahhahasaskj harbi lan çocuk dünyaya geliyor 9 ayda. eyvallah hocam hiç böyle düşünmemiştim, teşekkür ederim

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BE26359C -- 4 Ekim 2020; 21:0:26 >

kaç netle 546k yaptın ? benimde hiç temelim yok bende sıfırdan bitirmeye çalışıyorum ilk deneme 35 net geldi :( hedefim 70-80 net olurmu bilemiyorum

Ben konuyu okumamıştım ne yalan söyleyeyim. 9 ay TM için gayet iyi bir zaman yani ilk 30-40K görmemek için bir sebebin yok. Şimdiden başla bir an önce temel eksiklerini kapat sonra bam bam derslere geç. Başarılar.

• 0 9 ay arasi yeni bir cocuk yapilabilir

• yine okumamışsın hocam. 9 ayda MF için 100-150k arası düşünüyorum

Kusura bakma
    Yav dostum bir an önce eksiklerini kapat, normal çalışma moduna geç. 10K da olur 100K da olur iş sende bitiyor bu sınavın bir denklemi yok şu kadar çalışırsan bu kadar olur denilemez sen kendine inan var gücünle saldır artık ne oluyorsa. 9 ay çoğu şey için yeterli bir zaman 100-150K çok basit hedefler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.