Şimdi Ara

0'dan BOUN ODTÜ gibi yerlerde hazırlığı geçmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam neden bölüm degistiriyorsunuz hangi bolumdeydiniz? Bir de devamsizlik hakkınız ne kadar var neden bölüme giren üstteki arkadaş gibi sizde devamsızlıktan muzdaripsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manifaturacı1121 M kullanıcısına yanıt
    Zaman ve para kaybınız dışında bir sıkıntısı olmaz Haziran,Yaz Okulu, Eylül olmak üzere 3 şans var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 2 Ağustos 2019; 18:8:59 >
  • Hocam su readimal edilmek veya ismini tam hatırlamadığı şey yaz okuluna kalırsak da oluyor mu?

• manifaturacı1121 M kullanıcısına yanıt
    Dismiss mi demek istedin? Devamsızlık sınırı var , hatta
    baya az olması lazım yaz okulu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 2 Ağustos 2019; 18:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manifaturacı1121

Hocam neden bölüm degistiriyorsunuz hangi bolumdeydiniz? Bir de devamsizlik hakkınız ne kadar var neden bölüme giren üstteki arkadaş gibi sizde devamsızlıktan muzdaripsiniz?
    Fen bilgisi öğretmenliğindeyim hocam şuan ve bu okuldan devam etmek istiyorum farklı bir bölümden, o yüzden yks'ye tekrar gireceğim. Eğer bu sene kazanabilirsem direk bölüme geçebiliyorum hazırlığı geçtiğim için ve B notu ile geçtiğim için de ilerde erasmus gibi değişim programlarında daha iyi olacak benim için. (C ile geçenlere göre)

Neden bırakmak istediğimi sorarsan tamamen kişisel, aslında boğaziçinde hangi bölüm olursa olsun birçok kişinin hayali bu, ama ben biraz aileden gelen öğretmenlik mesleğini düşünmüştüm ve tercih zamanında düşünecek çok fazla zaman olmadığı için ve baskının da yüksek olmasından şehir dışında bilgisayar falan yazmaktansa burada boğaziçini yazayım demiştim. Ama daha sonra düşündüğümde bu mesleğin bana hiç uygun olmadığını gördüm, bu stres ile "ne yapıyorum burada ben" demekle geçti okula başladığım ilk aylar ve hiç gidesim yoktu, gitmedim de zaten. Sonra madem başladık, sınava yeniden girsek kırık obp ile de çok zor, bari hazırlığı bitireyim dedim. Genel olarak tercih yaparak hata mı ettim, hem evet hem hayır. Hazırlığı geçmem, hem de bu not ile geçmem inanılmaz fayda sağlayacak bana ilerde yeni bölümümde ve eğer bu okula adım atmasaydım şuan düşündüğüm hiçbir bölüm daha önce aklımın ucundan geçmezdi. Kötü yanı ise biraz yoruldum diyebilirim sonuçta söylediğim kadar uzun bir süre okula gel-git yaptım. Benim okula gitmem metro ile bile 1.5 saate yakın sürüyor, e bir de dönüşünü de hesaplayınca kafadan 3 saatim yola gidiyor. O yüzden umarım bölüm kazanırım ve kazandıktan sonra yurt başvurusu yapacağım, 2 ya da 3. sınıfta da eve çıkarım arkadaşlar ile okula yakın bir yerde.

Düşündüğüm bölümler ise şunlar, hem eşit ağırlıktan hem de sayısaldan gireceğim. Fen derslerim zaten çok iyi olduğu için iyi bir matematik ve edebiyat netleri ile umarım istediğim bölümleri getirebilirim: İşletme, İktisat, Yönetim bilişim sistemleri, Uluslararası Ticaret, Matematik, Fizik

• Hocam 1 yıl ara vermeniz aileniz tarafından nasıl karşılandı?

• quote:

Orijinalden alıntı: manifaturacı1121

Hocam 1 yıl ara vermeniz aileniz tarafından nasıl karşılandı?
    Şuanlık bir sıkıntı yok aile açısından. Hazırlığı geçtiğim için bir şey demediler.
  • Buept'den C almak, METU Prof'tan 65 almaktan daha kolay ama eğitimleri ikisinin de çok güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.