Şimdi Ara

0'dan BOUN ODTÜ gibi yerlerde hazırlığı geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Yılda bunu başaranlar var mi? Önerileri bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• odtü de zor, çok zor. bunu dersine gelen her hoca söyler, sıfırdan bir dili öğrenme süresi 2 yıldır. çalışıp geçen yok mu? var.
  • ODTÜ de ben Elementary başlayıp geçtim hazırlığı, bizim sınıftan (20) 3 kişi gecti galiba en alt kurda ise bu oran daha da azdır.Tabii bu dediğim Haziran içindi Yaz Okulu Sınavı geçen gun oldu bir kısmı geçmiştir kalanların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 2 Ağustos 2019; 15:45:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1 ayda pes ettim hocam umarım siz benim gibi olmazsınız. aslında pek bir zorluğu yokta ödevler canımı sıktı alışkın değilim öyle ödev yapmaya. baştan iyi bir sistem tutarsan 1 senede bitter.

• Hocam yaz okulu ile geçmek bir sıkıntı yaratır mi?

• Hocam hangi okul?

• Hocam hangi okul?

• Hocam beginner seviyede verilen egitime odaklanirsak bizi ileriye götürür mu? Yoksa direk ıngilizce seviyesi üstten mi başlar?

• manifaturacı1121 M kullanıcısına yanıt
    boun dan bahsettim hocam p1 dim 1,5 ay bir baktım olacak gibi değil zaten bütün devamsızlığı bitirdim kaydı dondurdum.

• Hocam şu an nerdesinizm? Yani gecemeyince nasıl bir şansımiz olur?

• manifaturacı1121 M kullanıcısına yanıt
    evde yatıyorum. hocam eylülde sınav oluyor geçemezsen derslere giremiyorsun ama sınava giriyorsun galiba yadyokun sitesinde ayrıntılı bilgi var. dediğim gibi bir zorluğu yok ama iyi çalışma sistemi oturtmak lazım. benim böyle ders çalışma geçmişim yok o yüzden patladım ben.

• peki hocam boğaziçinin hazırlık eğiti, hocaları ve kullanılan kitaplar falan nasıl iyi mi ?
  • Öyle bir çalışma geçmişiniz yoksa bogazicini nasıl kazandınız

• ea_guru kullanıcısına yanıt
    ben fotokopi aldım görsel olarak çok kötüydü ama kaliteli fotokopiler var ama gerek yok. kaynak olarak isim olarak hatırlamıyorum bir sürü kitap var ayriyeten okul kendi workbook tarzzı bir kitap veriyor her 4 haftada bir. etkinlik tarzı test boşluk doldurma filan veriyordu hocamız ama hocadan hocaya değişiyor galiba iki hoca oluyor a ve b şeklinde. mesela a hocamız bütün dersi ingilizce anlatarak kendini paralardı b hocamız türkçe anlatırdı değişik yani.

• 7 yılda bir dili öğrenemediyseniz okumayın zaten.
  • Odtüde zor bu hocam. Üst kurlarda hazırlığı geçme oranı yüksekken altlara geldikçe oran çok düşüyor.
  • Avcı Bekılayv kullanıcısına yanıt
    sözelden girdim ben 2018 ayt sözel kısmı pek zor değildi tyt de şaş kaza iyi bir net yaptım.

• 7 Sene?

• up

• Boğaziçinde zordur hazırlık. P2 kurunda B ile geçtim ama devamsızlık yüzünden kasım/aralıktan itibaren mayıstaki profa kadar bir ders bile devamsızlık yapmadan (6 ay falan her gün giderek) bitirdim hazırlığı. Şimdi dondurup farklı bir bölüm için tekrar hazırlanacağım ve kazanırsam direk bölüme geçeceğim. Çok çalışmazdım ama tüm derslere girmek zorunda olduğum için illa ki aşina oldum her şeye. Devamsızlık yapmazsan ve hocanın anlattığı kritik noktaları anlarsan geçebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.