ODTÜ Kurumiçi Yatay Geçişte 0.950 kuralı?
oranın 0.950 olması kuralı kurumlararasında mı geçerli yoksa kurumiçinde de var mı? bazı şeyler duyuyorum, çok daha düşük puanlı bölümlerden daha yüksek bölümlere geçenler oluyor..
Boğaziçi'nde yatay geçiş ve ders saydırma?
selamlar. ben odtü siyaset'ten boun sosyoloji'ye geçmek istiyorum. bizim ders programı ile boun siyasetinki hemen hemen aynı olduğu için ortak çok fazla ders var. boun'da bunları complementary ya da unrestricted elective olarak saydirabilir miyim? daha önce bunu tecrübe eden var mı?
4 Bin TL DSLR Tavsiyesi?
Ilk makinem olacak, hiçbir bilgim yok makinelerle ilgili.
2000D ve 700D bulabildim kendi çabamla ama DC/IS gibi şeylerle fiyatları değişiyor onları çok anlayamadım.. Sizin başka tavsiyeleriniz olur mu 4bin civarlarında?
ODTÜ ULUSLARARASI KACLA KAPADI?
|
ODTÜ SBKY KAÇLA KAPATTI?
|
odtü sbky yazanlar kaç binle yazdı?
|
bisiklet boyama sorunu
|
metal üstündeki boyanın yapış yapış olması
|
✧✧ODTÜ Siyaset ile ilgili merak ettikleriniz✧✧
|
Z Kuşağı Türkiye Hakkında Ne Düşünüyor? Anketi
Sonuçları canlı olarak burdan takip edebilirsiniz: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1V8rqvyXiOCgo-j5sJ99GlzMljPOsZ6uZviriZHAsfVI/edit?usp=sharing
BİTİRMESİ SADECE 2DK SÜRÜYOR!
Kimsenin troll'lük yapmayacağını umarak, 1997 ve sonrası doğumlu Z kuşağı üyelerinin güncel Türkiye meseleleri hakkında ne düşündüğünü ufak bir ödev için topluyorum, fakat gelen ilginç sonuçlardan sonra bunu herkese açmaya ve daha çok veri toplamaya karar verdim.
gelen bazı ilginç sonuçlar:
Katılımcıların %77'si Türkiye'nin Suriye'deki varlığına karşı
Anketteki Z kuşağı üyelerinin %10.4'ü bir sonraki seçimde oy kullanmayacağını söylüyor
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8KnbkfFilgx3cm1oUYh09pqXO_zcK9d6OWeF9vsrl0t4o_Q/viewform
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 353
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.188 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 343 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar