Şimdi Ara

0 Dizel Suzuki Grand Vitara'mı yoksa 0 Dizel Nissan X-Trail'mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
14.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mert107

kaşkaşa var birde secenek olur..

:)
  • bir süredir araştırmış ve vitarayıda özellikle arazi yeteneklerinden dolayı çok beğenen biri olarak önerim yenilenen x-trail.vitaranın en büyük eksikliği otm.vites olmaması.kendi arabam düz vites fakat babamın otm.cady si, kullanırken rahatlığı ile büyük keyif veriyor.sırf bu yuzden bile x-trail alınır bence.ayrıca bagajı ve diz mesafesi daha geniş,motoru daha yeni,bir sürü donanım fazlası var
  • Suzuki yi oldum olası sevemedigim için bende xtrail derim.Nissan bence bu konuda daha basarılı ve kaliteli.
  • vitara kullanıyorum şirketim sağolsun. 1.9 dizel ve 129 hp. sürekli dört çeker olması müthiş güvenli. virajlarda hiç korkutmuyor. işim gereği arazide jimny,nissan country ve navara da kullandım. en az yakan vitara ve sürekli dört çeker.ben sürekli yüksek devirlerde araç kullanıyorum ekonomiyi düşünmeden ona rağmen 19 kuruş yakıyorum şu anki fiyatlarla km'de. ayrıca 4H lock modu var hem süratli hemde kilitte gidebiliosun.yalnız sürekli arazideyim ve içinde tıkırtılar arttı baya araç 80 bine gelmek üzere 2007 hemde.tabi asfaltta tıkırtı yok.
    içi kaliteli..soğuk sabahlarda koltuk ısıtması kaloriferi beklemeye gerek kalmıyor. xtraile sadece bindim kullanmadım ama vitaranın tipi yeter bence vede yılların verdiği bi isim.
  • evet Suzuki vitara iyi güzel bi arac
    en buyuk dezavantajı değindiniz gibi Motoru X-Trail ile arasında fark var gercektenn motor açısından
    iç tasarım ve kalite göze carpıyor

Arazide heyecan veriyor. Asfalltta da ani kalkıslarda en az bi taksi kadar seri.
  • ikiside değil. honda crv
  • Honda Crv yada X-trail
  • Suzuki Grand Vitara

0 Dizel Suzuki Grand Vitara'mı yoksa 0 Dizel Nissan X-Trail'mi?
  • Konu hortlamış.Soran adamda herhangi bir jip alıp keyfine bakıyordur
  • Bütçe Nissan X-Trail için sorun değil ise; tabii ki Nissan X-Trail
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28895659/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_30631080/mpage_1/key_//tm.htm#30653314

forumlarını okumadan bence tercih yapmayın.

Yerden yüksekliği 15 cm olan CRV işinizi görmez.

20 cm olan Forester ve Tiguan da düşünülebilir.
  • Nissan X-trail gerçek bir arazi aracıdır. Deyim yerindeyse tank gibi sağlam ve ağıor, aynı zamanda uçak gibi hızlı ve seridir. Arazi aracı olarak o fiyata teknolojinin doruğunu alıyorsun demektir. Bir çok testte rakiplerinin açık ara önündedir. Suzuki Grand Vitara ile kıyas dahi edilemez. Hani iki sedan aracı karşılatırırken Bmw ile Hyundai i karşılaştırmak gibi bir şey. X-trail i bilenler bilir.
  • Konunun üzerinden çok zaman geçmiş. Bu tip araçlar üç sebepten alınıyor.

1. Şehir içinde yüksek ve heybetli bir aracım olsun. İçi ferah olsun. Bakan hasetinden çatlasın.
    2. Avcılık, dalgıçlık, kampçılık, orman evi gibi faaliyetlerde kullanacağım, arazide beni üzmeyen, içi sağlam ve rahat temizlenen bir araç olsun.
    3. Şantiye ziyareti, orman teftişi veya off-road kulübü gibi işlerde kullanılacak araçlar.

SUV genelde bunlar düşünülmeden yorumlanıyor. Ortayada Pasta-elma-pancar gibi üç farklı şeyin kıyaslaması çıkıyor. 2 yıldır x-trail kullanan birisi olarak, forumda hep dikkatimi çeken bu oldu. Ne zaman X-trail ile ilgili bir soru sorulsa hemen CRV ve Tiguan'cılar bişiler yazmaya başlıyor. Pastaya sözüm yok ama ben meyve yiyorum

1. Kategoriye uygun araçlar en heybetlisi Q7'den en küçüğü Kuga'dır. CRV ve QQ bu konuda fiyat performansta bence en başarılı modeller.Bu araçlar konforlu ve gösterişlidir. Pastadırlar yani

2. Kategori Freelander (bence değil ama konumu öyle), Forester, X-Trail, Vitara tarzı araçlar. Asfaltta yeterli, arazide yeterli.Hem biraz daha arazi yeteneği var, hem de içi sert plastikten kolay kırılacak dökülecek parçası olmayan, genelde tam şase (burulmaya dayanıklı) kolay temizlenen araçlar. Elma hem tatlı hem de besleyicidir.

3. Kategori ise tamamen zor koşul araçları. Teknik detaya girmeyeceğim. Bu konuda off-road'cıların tercih ettiği Defender tarzı araçlar, konforsuz, asfaltta lastiklerin farklı dönüş hızı olmadığından viraj kabiliyeti kötü ötesi, ama her türlü arazide yalnız bırakmayan araçlar. Pancar gibi araçlar, yani doğru pişirilirse tadından yenmez, ama alıp hapur hupur yenecek gibi de değil.

X-Trail kendi kategorisinin en başarılı aracı seçildi geçtiğimiz 10 boyunca. Ben çok memnunum. Bagajı basıncı suyla yıkanabiliyor. Kendisinin arka kapağa monte olan çadırı bile var. Fazla yakmıyor, virajı fena değil ama arazide çok başarılı. Nissan bu konuda dünyanın en öndeki firmalarından biri. Patrol ve PathFinder'ın başarıları bilmeyen yok.

• X-TRAİL HARİKA BİR ARAÇ.. D SINIFI BİEK OTO KONFORU VE HAFİF OFF-ROAD PERFRMANSI YANINA NE CRV NEDE RAV4 YAKLAŞIR, ARAZİDE VİTARAYLA KAFAKAFAYA GELSEDE, ASFALTTA VİTARAYADA FARK ATAR
  • HORT a gel
  • Ya bende saf saf yarıya kadar okudum. Bıktım şu hortlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikadam06

çok aradınız mı ? !!!
  • konular 2012 modelmi olması gerekiyor .bu seçim şuanda aktif olabilecek bir konu. araçlar üretimden kalkmış değil .iki aracın artı ve eksilerini tartışmanın nesi eskir.

forumun hiçbiryerinde hortlama yapmayınız yazmıyor .o zaman 1 hafta önceki konuda hort. bende aldıktan sonra araçla ilgili yenii konu açmak yerine bu tür eski konulara yazmayı tercih ederim.

sizin için hangi zaman dilimi hort olmuyor merak ettim.1 gün mü 1 aymı 6 aymı 6 yılmı.

mozel arkadaşa yorumları için teşekkür ederim bana faydası oldu.
  • bU konu hortlatmışsınız geyiği, tadında kaldığı sürece sevimlidir,
    aa konu hortlamış o kadar.. yoksa adam 2oo4te açmıştır konuyu,
    aynı şey senin başına gelir yorum yazarsın 2012 de.. bunda bişey yok,
    takip eden varsa devam eder konu.. burda bilgi ve tecrübe paylaşılır,
    soru sorulur konu hakkında... millet şey sanıyor, anaaaaaaaa
    uefa kupasını aldık diye yazar 2000 yılında.. e sende 2012 yılında aldıkmııı heyyyooo:)))
    dersen olmaz tabi..
    neyse su götürür konu bunlar, herkes kafasına göre takılsın, saygı duymak lazım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikadam06 -- 8 Nisan 2012; 14:42:53 >
  • Bi hort da benden Konu sahibi hangisini aldı acaba merak ettim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.