Bildirim
0 Dizel Suzuki Grand Vitara'mı yoksa 0 Dizel Nissan X-Trail'mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
suzuki grand vitara hem dizayn olarak hemde tecrübe olarak daha iyidir diye düşünüyorum -
Sorento'ya baktınmı hiç? Tercihlerinin arasına onuda katabilirsin. Ama bu iki araçtan hangisi dersen karar vermek zor. Arkadaşın dediği gibi tecrübe olarak daha iyi olacağı için Vitara...quote:
Orijinalden alıntı: forbest
suzuki grand vitara hem dizayn olarak hemde tecrübe olarak daha iyidir diye düşünüyorum -
Değerli arkadaşlar.Yorumlarınız için teşekkür ederim.SUV tarzı araç istememdeki sebep ; altı yüksek,geniş iç alan özellikle bagaj bölümü,bozuk yolda(stabilize köy yolu,dik yokuş /iniş vs) altı sürtmeyecek bir araca ihtiyacımın olması.Özellikle vergiden dolayıda motor hacminin 2000 ccyi aşmayan araclar tercih sebebim olacak.Sorento kesinlikle düşünmüyorum.Tabiki işin finansal tarafıda var.Yeni çıkan CRV bence müthiş ama dediğim gibi işin duygusal tarafıda var.Yukarıdaki iki aracın yanına tuscon"uda eklersem yorumlarınız nasıl olur?quote:
Orijinalden alıntı: Baba Naber
Sorento'ya baktınmı hiç? Tercihlerinin arasına onuda katabilirsin. Ama bu iki araçtan hangisi dersen karar vermek zor. Arkadaşın dediği gibi tecrübe olarak daha iyi olacağı için Vitara...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: intelpentium
Değerli arkadaşlar.Yorumlarınız için teşekkür ederim.SUV tarzı araç istememdeki sebep ; altı yüksek,geniş iç alan özellikle bagaj bölümü,bozuk yolda(stabilize köy yolu,dik yokuş /iniş vs) altı sürtmeyecek bir araca ihtiyacımın olması.Özellikle vergiden dolayıda motor hacminin 2000 ccyi aşmayan araclar tercih sebebim olacak.Sorento kesinlikle düşünmüyorum.Tabiki işin finansal tarafıda var.Yeni çıkan CRV bence müthiş ama dediğim gibi işin duygusal tarafıda var.Yukarıdaki iki aracın yanına tuscon"uda eklersem yorumlarınız nasıl olur?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: intelpentium
Değerli arkadaşlar.Yorumlarınız için teşekkür ederim.SUV tarzı araç istememdeki sebep ; altı yüksek,geniş iç alan özellikle bagaj bölümü,bozuk yolda(stabilize köy yolu,dik yokuş /iniş vs) altı sürtmeyecek bir araca ihtiyacımın olması.Özellikle vergiden dolayıda motor hacminin 2000 ccyi aşmayan araclar tercih sebebim olacak.Sorento kesinlikle düşünmüyorum.Tabiki işin finansal tarafıda var.Yeni çıkan CRV bence müthiş ama dediğim gibi işin duygusal tarafıda var.Yukarıdaki iki aracın yanına tuscon"uda eklersem yorumlarınız nasıl olur?
X-trail'ın dizel motoru bence daha üstün. Zaten suzuki bence dizel motor konusunda nissan kadar tecrübeli değil.
Ayrıca Suzuki sürekli 4 çeker. 3 farklı çekiş modu var. Fakat bunların tamamında araç 4 çeker.
Ama X-trail normal sürüşlerde sadece önden çeker. İstenilirse 4 çeker moda alabiliyor kullanıcı. Ayrıca bana X-trail biraz daha yüksek geldi...
Bence X-trail...
-
evet arkadaşlar , bu konuda yorumu olan yokmu?quote:
Orijinalden alıntı: O.B.Kquote:
X-trail'ın dizel motoru bence daha üstün. Zaten suzuki bence dizel motor konusunda nissan kadar tecrübeli değil.
Ayrıca Suzuki sürekli 4 çeker. 3 farklı çekiş modu var. Fakat bunların tamamında araç 4 çeker.
Ama X-trail normal sürüşlerde sadece önden çeker. İstenilirse 4 çeker moda alabiliyor kullanıcı. Ayrıca bana X-trail biraz daha yüksek geldi...
Bence X-trail...
Alıntıları Göster
-
Ben de x-trail alırdımquote:
evet arkadaşlar , bu konuda yorumu olan yokmu?
Alıntıları Göster
Benzinlisini bayağı beğenmiştim dizelin donanımı hakkında bilgim yok ancak her ne kadar düşünmesen de şu anki sorentoya bir daha gidip bakmanı ve test etmeni tavsiye ederim
Sorento kendini bu alanda kanıtladı ve çok sağlam 2. eli var bunları da göz önünde bulundur
-
ben de aynı konuda araştırma yapmaya çalışıyorum,quote:
Orijinalden alıntı: over and under
Ben de x-trail alırdım
Benzinlisini bayağı beğenmiştim dizelin donanımı hakkında bilgim yok ancak her ne kadar düşünmesen de şu anki sorentoya bir daha gidip bakmanı ve test etmeni tavsiye ederim
Sorento kendini bu alanda kanıtladı ve çok sağlam 2. eli var bunları da göz önünde bulundur
Alıntıları Göster
forumdaki ilgili mesajları da bulup okumaya çalıştım.
x-trail in kalitesi konusunda genelde bir fikir birliği var,
ancak dış görünüşünü kimi beğeniyor kimi beğenmiyor.
şahsen ben beğeniyorum.
sorento 2500cc ve 100.000TL, x-trail ile arasında
20.000 fiyat farkı var ve vergisi fazla
-
Vitara'nın 2 büyük dezavantajı var.quote:
evet arkadaşlar , bu konuda yorumu olan yokmu?
Alıntıları Göster
1.Otomatik vites seçeneği yok
2.Motoru hem eski(129 hp Renault motoru),hemde yetersiz.
X-Trail 'in bence enbüyük eksisi tipi
Aradaki fiyat farkını önemsemezsen X-Trail daha iyi seçim olur -
X-Trail'in benzinli ve dizel olanlarının yakıt harcamaları birbirine çok yakınquote:
Orijinalden alıntı: eczman2000
Vitara'nın 2 büyük dezavantajı var.
1.Otomatik vites seçeneği yok
2.Motoru hem eski(129 hp Renault motoru),hemde yetersiz.
X-Trail 'in bence enbüyük eksisi tipi
Aradaki fiyat farkını önemsemezsen X-Trail daha iyi seçim olur
Alıntıları Göster
bu kadar yakın olması tuhaf değil mi?
benzin - dizel
Şehiriçi 10,5 - 10,8
Şehirdışı 6,7 - 7,2
Birleşik 8,1 - 8,5
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Eger agır araziye girmeyeceksen connect veya partner adventure da işini fazlazıyla görür. Ama imaj dersen baska tabi. Bu aracların da altı gayet yüksek bagaj hacmi cok fazla.
Ayrıca Grand vitaranın bagajı o kadar da büyük değil.
-
Bence kesinlikle x-trail.quote:
Orijinalden alıntı: Hasankaquote:
Eger agır araziye girmeyeceksen connect veya partner adventure da işini fazlazıyla görür. Ama imaj dersen baska tabi. Bu aracların da altı gayet yüksek bagaj hacmi cok fazla.
Ayrıca Grand vitaranın bagajı o kadar da büyük değil.
Alıntıları Göster
Daha yeni makyajlandı ve en çok eleştirilen iç mekanı tamamen değişti artık daha şık ve kaliteli duruyor.
İkinci el ve servis ağı olarak da nissan suzukiden daha avantajlı.
-
ben olsam 2 sinide eler honda crv alirdimquote:
Orijinalden alıntı: il-sam
Bence kesinlikle x-trail.
Daha yeni makyajlandı ve en çok eleştirilen iç mekanı tamamen değişti artık daha şık ve kaliteli duruyor.
İkinci el ve servis ağı olarak da nissan suzukiden daha avantajlı.
Alıntıları Göster
ama 2 si arasindan dersen xtrail -
nissan x trail ben de fuarda gördüm beğendim 2.0 dci motor(renaulttan geldi sanırım) 150 hpquote:
Orijinalden alıntı: ceyhunberber
ben olsam 2 sinide eler honda crv alirdim
ama 2 si arasindan dersen xtrail
Alıntıları Göster
honda crv ye de baktım çok güzel
1-xtrail
2-crv -
Bence de X-Trail içine bindim cok guzel geldi gözüme ayrıca autocar daki bi testte 12 13 tane ye yakın arazi aracını geçip birinci olmustu buna freelander 2 de dahil zaten freelander baz donanımında extra çekiş elemanlarından yoksun vitara da da cok gelişmiş bi 4*4 sistemi yok nissana göre fiyat/performans oranı bence çok iyi nissan ınquote:
Orijinalden alıntı: meta80
nissan x trail ben de fuarda gördüm beğendim 2.0 dci motor(renaulttan geldi sanırım) 150 hp
honda crv ye de baktım çok güzel
1-xtrail
2-crv
Alıntıları Göster
-
HONDA CRV 2.2 İ-CTDİquote:
Orijinalden alıntı: bloodomen
Bence de X-Trail içine bindim cok guzel geldi gözüme ayrıca autocar daki bi testte 12 13 tane ye yakın arazi aracını geçip birinci olmustu buna freelander 2 de dahil zaten freelander baz donanımında extra çekiş elemanlarından yoksun vitara da da cok gelişmiş bi 4*4 sistemi yok nissana göre fiyat/performans oranı bence çok iyi nissan ın
Alıntıları Göster
-
x-trail düşünüyoruz. frenleri biraz zayıf diyolar?? bir bilgisi olan varmı?=quote:
Orijinalden alıntı: dr_ozi
HONDA CRV 2.2 İ-CTDİ
Alıntıları Göster
-
discovery channel de en iyi suv nissan x-trail seçilmişti kendi sınıfında...suv dan beklenmeyecek kadar konforlu ve güzel bir araba...ben olsam düşünmeden x-trail alırdım...quote:
Orijinalden alıntı: dikmenibo
x-trail düşünüyoruz. frenleri biraz zayıf diyolar?? bir bilgisi olan varmı?=
Alıntıları Göster -
nissan x-trail donanım yol konforu kalite ergonomi görüş acıları performansı ve de ekonomik oluşu (dizelde)quote:
Orijinalden alıntı: armi
discovery channel de en iyi suv nissan x-trail seçilmişti kendi sınıfında...suv dan beklenmeyecek kadar konforlu ve güzel bir araba...ben olsam düşünmeden x-trail alırdım...
Alıntıları Göster
bence sınıfında en iyisi zaten en yeni arac nissan özellikle dnanımı ve genişliği cok güzel zaten en full olan 80.000 ytl ve deri koltuktan tutta paronamik cam tavan ısıtmalı koltuk vs.vs ne istersen var
şöyle söyleye bilirim ben yeni cıkan bir aracı incelerim merak birazda nissan yenilenmeden önce chevrolet captiva 2.0 dizel hoşuma gidiyordu görüntüsü donanımı içide cok ferah
ama nissanı inceledikten sonra eğerki ilerleyen yıllarda eknomik durumum el verirse tek alıcağım o sınıftaki suv olur derli toplu donanımlı uygun...
birde bir cok insan içinde önemli olabilir ben o sınıftaki araclarda olması gerektiğini düşündüğüm arka klima kanalı var bence cok yararlı ve faydalı bir ayrıntı...
suzuki hoş arac gercekten içide ferahtır sağlam arac ancak motor teknolojisi eski sınıfındaki rakiplerine göre performans ve donanımda zayıflıkları var bir cok insan bu tarzda ve sınıfta arac alırken otm. vites alıyor suzuki de yok en büyük eksik bence...
tabi karar sizin gidin inceleyin test sürüşüne cıkın daha detaaylı bilgiler edinin her insanın zevkleri beklentileri farklıdır ....
-
kaşkaşa var birde secenek olur..quote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666
nissan x-trail donanım yol konforu kalite ergonomi görüş acıları performansı ve de ekonomik oluşu (dizelde)
bence sınıfında en iyisi zaten en yeni arac nissan özellikle dnanımı ve genişliği cok güzel zaten en full olan 80.000 ytl ve deri koltuktan tutta paronamik cam tavan ısıtmalı koltuk vs.vs ne istersen var
şöyle söyleye bilirim ben yeni cıkan bir aracı incelerim merak birazda nissan yenilenmeden önce chevrolet captiva 2.0 dizel hoşuma gidiyordu görüntüsü donanımı içide cok ferah
ama nissanı inceledikten sonra eğerki ilerleyen yıllarda eknomik durumum el verirse tek alıcağım o sınıftaki suv olur derli toplu donanımlı uygun...
birde bir cok insan içinde önemli olabilir ben o sınıftaki araclarda olması gerektiğini düşündüğüm arka klima kanalı var bence cok yararlı ve faydalı bir ayrıntı...
suzuki hoş arac gercekten içide ferahtır sağlam arac ancak motor teknolojisi eski sınıfındaki rakiplerine göre performans ve donanımda zayıflıkları var bir cok insan bu tarzda ve sınıfta arac alırken otm. vites alıyor suzuki de yok en büyük eksik bence...
tabi karar sizin gidin inceleyin test sürüşüne cıkın daha detaaylı bilgiler edinin her insanın zevkleri beklentileri farklıdır ....
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- honda hrv hibrit yorum
- albea 1.6 16 valf yorumları
- en sorunsuz 2. el arabalar
- 1.8 tfsi motor nasıl
- egea"nın en çok tutulan modeli
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X