Şimdi Ara

HYUNDAİ İX35 2.0 CRDİ 4x4 AT ALINABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
12.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar ix35 hoşuma giden güzel bir crossover ama 1.6 ve Otomatik şanzımanlı seçeneği herkezin bildiği gibi benzini içen aynı zamanda gitmeyen ve 4x2 bir araç 2.0 CRDİ'ler tam askine tüketimi çok yüksek olmayan(Benim için ekonomisi yeterli)184 HP,400 Nm tork üreten motoruyla performanslı ve 4 Çeker ile hafif arzidede eğlenebilinecek güzel bir araç bagaj hacmi vs'de düşünüldüğü zaman mantıklı ve güzel bir araç gibi geldi fiyatı'da 2.0 Litre motorlu bir araç için yüksek değil biraz daha pazarlıkla sizce alınıp uzun yıllar kullanılırmı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-aysit-otomotiv-den-0km-ix35-177208940/detay

• Yapay Zekanın Yanıtı

HYUNDAI İX35 2.0 CRDİ 4X4 AT: Kapsamlı Bir İnceleme

Günümüzün rekabetçi SUV pazarında, Hyundai IX35 2.0 CRDi 4x4 AT, dikkate değer bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bu araç, güçlü motoru, gelişmiş özellikleri ve konforlu sürüş deneyimiyle öne çıkıyor.

Hyundai IX35 2.0 CRDi Hakkında

Hyundai IX35, 2010 yılından bu yana üretilen popüler bir kompakt SUV'dur. 2.0 litrelik CRDi dizel motor, 184 beygir gücü ve 400 Nm tork üreterek etkileyici bir performans sunuyor. Bu motor, 6 ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilmiş olup, sorunsuz ve verimli bir sürüş sağlıyor.

IX35 2.0 CRDi Kullanıcı Yorumları

Ix35 2.0 CRDi kullanıcıları, aracın güçlü motoru ve yakıt verimliliği konusunda genel olarak olumlu yorumlar yapmaktadır. Ayrıca, ferah iç mekanı, sezgisel bilgi-eğlence sistemi ve konforlu sürüşü de övülen özellikler arasında yer almaktadır.

Hyundai IX35 2.0 R Style Plus Yorumu

Hyundai IX35 2.0 R Style Plus, en üst düzey donanım seçeneğidir. Bu donanım seviyesi, deri döşeme, panoramik cam tavan ve LED farlar gibi ek özellikler sunar. Kullanıcı yorumları, R Style Plus'ın lüks bir sürüş deneyimi sağladığını ve fiyatına göre iyi bir değer olduğunu göstermektedir.

Hyundai IX35 Dizel Yorumları

Ix35'in dizel motoru, gücü ve yakıt verimliliği nedeniyle kullanıcılar tarafından beğenilmektedir. Ayrıca, dizel motorlar genellikle daha uzun ömürlü olarak bilinir ve bu da onları uzun vadeli bir yatırım haline getirir.

Hyundai IX35 Dizel Otomatik Yorumları

Ix35'in otomatik şanzımanı, sorunsuz ve rahat bir sürüş deneyimi sunarak olumlu yorumlar almaktadır. Özellikle şehir içi trafikte ve uzun yolculuklarda otomatik şanzımanın rahatlığı ön plana çıkmaktadır.

Ix35 2.0 R Nasıl?

Hyundai IX35 2.0 R, güçlü motoru, çevik yol tutuşu ve yüksek konfor seviyesiyle bilinen bir SUV'dur. Uzman incelemeleri, aracın dengeli sürüş dinamiklerini ve yolcularda güvenlik hissi uyandıran sağlam yapısını övmektedir.

Genel olarak, Hyundai IX35 2.0 CRDi 4x4 AT, etkileyici performansı, gelişmiş özellikleri ve konforlu iç mekanıyla dikkate değer bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun olup olmadığını değerlendirmek için daha fazla araştırma yapmanız ve bayi ziyaretleri gerçekleştirmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 126 bini görünce ilanı hemen kapattım
  • O para o arabaya verilirmi cidden iyi düşünmek lazım. Çünkü satarkende çok bekletebilir.
  • Bence bir Hyundai'e o kadar para bağlanması boş.
    Yerine bunu alırdım ben olsam
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-grs-garage-2014-honda-cr-v-1.6-i-dtec-premium-hatasiz-173147420/detay
    Ya da mitsubishi pajero
    Hatta 20bin ekleyip mercedes GLK alabilinir :)
  • Hocam sizde anlam veremediğim bir sorunsuz olsun uzun yıllar dayansın mantığı var. Tabi para ve keyif sizin bu mantıkla avensiside aldınız ama ben o paralara o aracı düşünmezdim bile.

O ne kadar bana göre mantıksız olsada toyota olduğundan ötürü bi nebze kabul edilebilir.
    Ama bu araç 9 litre çok rahat yakar
    Bu paralara madem sorunsuz performanslı diyorsunuz subaru forester alın oda yaksa yaksa 12 litre benzin yakar
    Yada q5 x3 gibi araçların 2. Ellerine bakın
  • Kolay para kazanan alsın
  • Öncelikle bana sormalıydin alındım şimdi

Soruya gelirsek kalitesiz, arazi performansı olmayan, tüketimi makul olmayan bir araba alınmaz kısaca

Sen abi boşver acele etme biz sana daha güzel araçlar alırız
  • Exxplosive E kullanıcısına yanıt
    Şakamı yapıyorsun?Link'ini verdiğin araba 1.600 cc Önden çekişli ve düz vites olmasına rağmen sadece 13.000 tl daha ucuz
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Seni çok meşgul ediyorum diyerek mesaj atmadım enes kusura bakma

Bu arada ben bugün inceledim okadar kötü gibi gelmedi tüketim olarak bana yeterli ama tabi sadece fikir alam açısından açtım yarın koşup almayacağımAma genel olarak hoşuma gitti benim beklentilerimi karşılar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Bu arada ben bugün inceledim okadar kötü gibi gelmedi tüketim olarak bana yeterli ama tabi sadece fikir alam açısından açtım yarın koşup almayacağımAma genel olarak hoşuma gitti benim beklentilerimi karşılar gibi
    Bence yeni ix35'i bekleyin..
  • Hocam o fiyata 0 km BMW 320i ED alirsaniz kiadan daha az yakar, kiadan daha iyi gider, ve bir kia yerine BMW sahibi olursunuz.

Hafif arazi yerine her virajda eglenirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Hocam o fiyata 0 km BMW 320i ED alirsaniz kiadan daha az yakar, kiadan daha iyi gider, ve bir kia yerine BMW sahibi olursunuz.

Hafif arazi yerine her virajda eglenirsiniz.
    O paraya sıfır Forester veriyorlar :) yazık günah
  • Avensis'in tadını çıkardın bitti mi üstad?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

O paraya sıfır Forester veriyorlar :) yazık günah

Alıntıları Göster
    Sıfırını değil de 2011 modelleri felan 65-75 en fazla 80 bin arasında geziyor incelenebilir. 1.6 olsa kesinlikle bakmayın derdim hem yakıyor hem gitmiyor 1 sene kullandık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Yok abi sen mesaj at ben memnun olurum

Neyse anladım bunun alternatifi çok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Sıfırını değil de 2011 modelleri felan 65-75 en fazla 80 bin arasında geziyor incelenebilir. 1.6 olsa kesinlikle bakmayın derdim hem yakıyor hem gitmiyor 1 sene kullandık.

Alıntıları Göster
    Butceyi artirma imkani varsa Cherokeelere de bakin derim.
    Bu aractan daha kaliteli daha prestijli buyuk ihtimal satarken daha az zarar ettirir. Bu araci alirsaniz 1.6 lardan bile dusuk fiyata satmak zorunda kalabilirsiniz ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Bu aractan daha kaliteli daha prestijli buyuk ihtimal satarken daha az zarar ettirir. Bu araci alirsaniz 1.6 lardan bile dusuk fiyata satmak zorunda kalabilirsiniz ileride.

Ayni fikirdetim. İsterse icinde uzay mekigi olsun. Netice olarak bir hyundai ix35tir. Cok zarar ettirir..
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Enes yanıma geldiğinde incelemesini yapıp satacağım
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bir 50.000 daha koyarım imkan varsa Hyundai Santa Fe alırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-2013-model-cok-temiz-garaj-arabasi-157132541/detay

Ya da İX55 ile bir önceki kasa Santa Fe lere de bakarım.

Ama Crdi beni bu araçlardan soğutuyor.

Bir de şu var o paraya mis gibi Rexton'da var.

Hatta forumun gözdelerinden biri Mazda 6 var. (Forumda her 10 kişinden 15'inin kullandığı araba.)

• quote:

ıfır km Cherokeeler 200.000 Bin'den başlıyor aslında alma imkanım var ama farklı projelerim var onlar bu araca ayırdığım bütçenin 2 katını yutacakBu arac yeterli gelir diye bunu düşünüyorum Cherokee tarzı araç alırsam diğer araçlar'a ayırdığım bütçeden kırpmam gerekecek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.