Şimdi Ara

HYUNDAİ İX35 2.0 CRDİ 4x4 AT ALINABİLİR Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
12.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Butceyi artirma imkani varsa Cherokeelere de bakin derim.
    Bu aractan daha kaliteli daha prestijli buyuk ihtimal satarken daha az zarar ettirir. Bu araci alirsaniz 1.6 lardan bile dusuk fiyata satmak zorunda kalabilirsiniz ileride.

ıfır km Cherokeeler 200.000 Bin'den başlıyor aslında alma imkanım var ama farklı projelerim var onlar bu araca ayırdığım bütçenin 2 katını yutacakBu arac yeterli gelir diye bunu düşünüyorum Cherokee tarzı araç alırsam diğer araçlar'a ayırdığım bütçeden kırpmam gerekecek

Longitude 160 bin TL web sitesinde.
    Tabi donanim istiyorsaniz Limitede gecmek lazim o da 180 bin TL.

Ama guzel bir 4x4 sistemi ve 9 ileri ZF sanziman var 2.0 dizel ile. Ortalama tuketim 5.8 litre. (IX35 7.5litre galiba)
    Yilda kac km yaptiginiza bagli olarak verdiginz paranin bir kismini yakittan cikartirsiniz. Ayrica Cherokee bir ust sinif yani Santa Fe sinifinda bir arac.

Ben eger o 2.0 vergisni veriyorsam en azindan degecek bir sey icin verirdim. IX35 icin degmez bence.

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    Rexton güzel araba incelemiştim ama alırsam pek içime sinerek kullanacağımdan şüpheliyim birde Memleketteki cahiller gelip sayayango 120 Bin gayme'mi verdin diyerek sinirimi bozarlar Hepsini dövmek zorunda kalırımBu arada İX55 İlk çıktığında samsun bayiinde incelemiştim ve kalitesini,işçiliğini çok beğenmiştim gerçekten güzel,kaliteli gerçek bir SUV ama 0 Km olmadığı için pek düşünmüyorum Bu arada Crdi neden soğutuyorCrdi Rakipleri dizel motorlardan 0.5-1 lt felan fazla yakar ama performanslı,sessiz,devirlenmeyi seven bir dizel motordur.100-150.00 Civarı 0 km tavsiyen varsa alayım

• ilhan555 kullanıcısına yanıt
    Vallah Abi ben Kenan Abi'nin Rexton'u böyle inceleyince yetti zaten amcam da Kuga var makyajsız o kadar kaliteli gelmemişti bana.

150.000TL'ye çıkıp illa SUV alacaksan Abi Rexton dışındakiler yalan gibi geliyor bana tabi kişisel fikrim Kenan Abi aracı çok iyi

pazarlıyor.

Benzin üzmezse Turbo Forester zaten bakmışsınızdır.
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Üstat aslını sorarsan Cheeroke pek hoşuma gitmiyor şöyle SRT8 Grand Cheeroke Olacaksa biniceksin amaYinede tavsiyen için teşekkür ederim
  • 2. El kaygısı yoksa crossoverda ilk tercih Subaru XV olmalı bence. Xv'nin 2 eksisi var. İkinci el ve 0-100z bunların haricinde sınıfında açık ara lider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilhan bey kuga dusunmezmiydiniz

• 150.000 verdikten sonra neden suvcuk alıyorsun ilhan hoca?

2.el bile olsa Safkan bir suv al.
    en azından parasinin hakkını verir.

• Arazide patikada felan sık sık kullanmayacaksanız bence almayın.. onun dışında yüksek konumda sürüş keyif verir o kadar..

• Nejoz kullanıcısına yanıt
    DüşünmemmiAma benzinli düşünmüyorum diğer araçlarda benzinli olacağı için benzin yorabilir bu sebeple bu arac'ı dizel düşünüyorum 2.0 Tdci Selective Kuga aklımı epey çeliyor ama fiyat'ı diğerlerine göre biraz kabarık gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

150.000 verdikten sonra neden suvcuk alıyorsun ilhan hoca?

SuvcukUsta alayımmı bende bir tane rexton çeki demirini birde vinç'i yüklerim beraber dere,tepe dolaşırız
  • quote:

Üstat aslını sorarsan Cheeroke pek hoşuma gitmiyor şöyle SRT8 Grand Cheeroke Olacaksa biniceksin amaYinede tavsiyen için teşekkür ederim

Evet Cherokee`nin tasarimi biraz siradisi love or hate tarzi:)

Yalniz bu kadar konu aciyorsunuz fikir soruyorsunuz, sonucu da bilmek isteriz ona gore ne aldiniz memnun musunuz vs.
  • quote:

quote:

SuvcukUsta alayımmı bende bir tane rexton çeki demirini birde vinç'i yüklerim beraber dere,tepe dolaşırız

Rextonda olur hoca.ama daha büyük bi suv dersen daha iyi seçenekler de var.illa sifir olacak dersen Hyundai Kia alınır ama en fazla 100.000tl verilir.
    2.ci el sorunu olmazsa
    150.000 vereceksen land Cruiser.Patrol Mercedes g serisi gibi araçlar bak bence.
    ölümsüz araçlar bunlardır.
    Hele ki daha önce V8 kullanmadıysan mutlaka kullan.

• Hemican kullanıcısına yanıt
    En kısa zamanda arac'ımın ve alacağım arac'ların incelemesini yapacağım
  • quote:

quote:

quote:

Rextonda olur hoca.ama daha büyük bi suv dersen daha iyi seçenekler de var.illa sifir olacak dersen Hyundai Kia alınır ama en fazla 100.000tl verilir.
    2.ci el sorunu olmazsa
    150.000 vereceksen land Cruiser.Patrol Mercedes g serisi gibi araçlar bak bence.
    ölümsüz araçlar bunlardır.
    Hele ki daha önce V8 kullanmadıysan mutlaka kullan.

Rexton bile büyük diye düşünüyorum hocam Mercedes G Felan fazla kaçar bu arda V8 Kullandım Anlatılmaz yaşanır

• Güncel!!!
  • Nissan Qashqai alin. 1.2 Turbo

Artilari

Az yakıyor (Forumda 6-7 litre arası yakanlar var)

Vergisi en düşük dilim

65000TL fiyatı var.

Yeni nesil bir araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 olanını alma da naparsan yap

• Forumdaki yorumları okudumda arabayi kullanmadan bilmeden bos bos bir sürü yorum var. 5 sene kullandığım tecrübeyle diyebilirim ki...
    Piyasadaki fiyat performans olarak: en güzel, en sağlam ve yakıt olarak en dengeli alınabilecek araba budur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.