Şimdi Ara

+0 Dolunun çok kıymetli olduğu günler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Routine

Asena Truva olmus. Bizim sari bayrak o zaman da gucsuzdu yine oyle. Yuksek level cok yok. Ama zamaninda beraber oynadiklarimizdan 110,105,104, 99 level olanlar olmus. Nicklerini gorunce bile bi garip oldum.

Benim 90 lv sattigim hesap bayrak degistirmis 92 su an.

Samanim piyasada yok.

Sura da bayrak degistirmis leveli ayni.

Bedenselim de yok. Ne yaptılar lan hesaplarıma

Kilikya da Truva olmuş. Kırmızı bayraktık o zamanlar. Ne dostluklar kazandırmıştı bana oyun. Şimdi iki üç kişi dışında eskilerden eser yok. Oyuna girip kasmak yerine saatlerce sohbet ettiğimizi bilirim ben be.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • metin2 neden zevksiz söyleyeyim size, yeni şeyler geldiği içinmi zevksiz hayır onun için değil.Artık para konuştuğu için zevksiz sizdede para olmadığı için oyunu kötülüyorsunuz, o kadar başlamak istiyosunuz neden başlamıyosunuz çünkü fakirsiniz net!! (Bu arada bende başlamak istiyorum ama param olmadığı için başlamıyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayat Sarhoşu

metin2 neden zevksiz söyleyeyim size, yeni şeyler geldiği içinmi zevksiz hayır onun için değil.Artık para konuştuğu için zevksiz sizdede para olmadığı için oyunu kötülüyorsunuz, o kadar başlamak istiyosunuz neden başlamıyosunuz çünkü fakirsiniz net!! (Bu arada bende başlamak istiyorum ama param olmadığı için başlamıyorum.)

Evet , ben fakirlerin kralıyım. Ki zengin de olsam, oyuna para vermeyi düşünmezdim (Allah korusun) Ama para gerektirmeden oyunda yükselebilseydik, o zaman tadı olurdu zaten. Parayla yaptırabildiğim bir şeyden neden zevk alayım ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok net hatırlıyorum Tramolada 2 tane CH vardı. İlki hep FULL olurdu. Pusuda beklerdik. +0 dolu o zamanlar 700k-800k civarındaydı. Ben de şansa bala düşürmüştüm ne sevinmiştik kardeşimle.

Bazen diyorum ki keşke aylık ücretli olsaydı ama p2w olmayaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kummbara

Çok net hatırlıyorum Tramolada 2 tane CH vardı. İlki hep FULL olurdu. Pusuda beklerdik. +0 dolu o zamanlar 700k-800k civarındaydı. Ben de şansa bala düşürmüştüm ne sevinmiştik kardeşimle.

Bazen diyorum ki keşke aylık ücretli olsaydı ama p2w olmayaydı.

Harbiden he. O Ch1'in Full olduğu zamanları bende hatırlıorm. Devamlı başka servera tıklayıp, tekrar aynı serverıma tıklardım, busy olması için. Eet, dolunaylar kıymetliydi o zamanlar. Bende bi dolu düşürmüştüm, birisi ticaret hilesiyle çalmıştı. Ne koymuştu. Yemek yiyememiştim 3 gün. Hava kılıcı bklar, Güçlü beden bklar 120 m falandı. Suikast bk çıkınca yere atardık. Ruh taşları 700 m idi 1 tanesi.

• 2009 yılı :D
  • Eskiden oyun güzel geliyordu çünkü herkes aynı yerde kasılıyordu 1.köy 2.köy soo belli yerler vardı arkadaşlıklar kuruluyordu günümüzde zevk almak için 4 5 arkadaş oyuna başlayabilirsiniz aşırı zevkli oluyor oyunda acemi silahı diye birşey getirmişler itemleri dizene kadar hesap açın her 10 levelde verilen ortalamalı silahlarla itemlerinizi dizin oyun hala sarıyor

• ramazan bayramında so'ya atılan kırmızı ejderi hatırlayan var mı..
  • Zihinselle oyuna başlayıp bedenselin parlayan hava kılıcına tav olmamla bedensel devam ettiğim oyun .

Bot kurup 3 4 hesapla mistiklerde kasardım ve kdp düşürürdüm. Yeni açılan bi sv de 48 ortalama kdp düşürmüştüm bot hesapla sabah o kdp yi hesapta görünce elimi ayağım titredi o derece bi mutluluk . Sonra onu köy demircisinde +6 ya kadar basmam delilik işte basılırmı sora kutsamayla +9 yapmam sv de tekti uzun süre sonra 51 ortalama +dolu ile takas yaptık güzel günler di

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.