Şimdi Ara

+0 Dolunun çok kıymetli olduğu günler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +0 Dolunun çok kıymetli olduğu günleri özleyen var mı? Demirci tam terini silerken + basmanin +mizi yukseltecegini düşündüğümüz günler. Şimdi ise bunların hiçbir önemi yok. Yokluk varken Metin2 güzeldi, benimle aynı fikirde olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle katılıyorum önceden ep almadığım halde zevkle oynuyordum. Paradan çok emek konuşuyordu o zamanlar şimdi parası olan düdüğü çalıyor eski tadı olsa keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-Large

Kesinlikle katılıyorum önceden ep almadığım halde zevkle oynuyordum. Paradan çok emek konuşuyordu o zamanlar şimdi parası olan düdüğü çalıyor eski tadı olsa keşke.

+6 syk sersemligin 600 m ettiği günler. Ah ah :D evet haklısınız.

• Eskilermi guzeldi yoksa eskidenmi guzeldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiryel2

Eskilermi guzeldi yoksa eskidenmi guzeldi :)

o günleri güzel yapan kesinlikle eskiler idi. Şimdi nostaji sunucusu açsalar, birebir ilk yıllardaki gibi olsa yine de aynı tadı vereceğini hiç zannetmiyorum. Çünkü eski oyuncularda hiç güç hırsı yoktu, en iyi olma amacı yoktu. İnsanlar sadece eğlenmek için, iyi vakit geçirmek için bu oyunu oynardı. Ben metin2ye sadece sohbet muhabbet için girerdim. O günleri yaşamak için tek yöntem zaman yolculuğu ile geçmişe gitmek olur. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

quote:

o günleri güzel yapan kesinlikle eskiler idi. Şimdi nostaji sunucusu açsalar, birebir ilk yıllardaki gibi olsa yine de aynı tadı vereceğini hiç zannetmiyorum. Çünkü eski oyuncularda hiç güç hırsı yoktu, en iyi olma amacı yoktu. İnsanlar sadece eğlenmek için, iyi vakit geçirmek için bu oyunu oynardı. Ben metin2ye sadece sohbet muhabbet için girerdim. O günleri yaşamak için tek yöntem zaman yolculuğu ile geçmişe gitmek olur. :D

Bunu dedigin nostalji pvp ile test etmis biri olarak katiliyorum. Efsunlar bile market tl ile satiliyordu ama sunucu acilir acilmaz bircok kisi para basip 5 efsun item atti hemen 75lvl e kasti falan. Yapcak bisey yok. 1 veya 2 yilda 1 kere tr yeni server aciyor oserverde ilk 2 ay cok zevkli geciyor. Aldeniz sunucusu acilcak 2017 nin son aylarinda kesin dene baya zevkli olcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kadiryel2 K kullanıcısına yanıt
    Şuan sırf çaresizlikten emek pvp oynuyorum. Ama yinede dediğin serveri aklımda bulunduracağım, teşekkürler.
  • quote:

Şuan sırf çaresizlikten emek pvp oynuyorum. Ama yinede dediğin serveri aklımda bulunduracağım, teşekkürler.

Ben artık hiç oynamıyorum. Kucukken oynadım, Allah'a şükür kurtuldum. Ama liseyi kazanamama sebebim Metin2 yani, o oyun yüzünden hiç ders calismiyordum.

• Dolu için Vahşi uzman keseceğim diye ömrünü bakra bölgesinde geciren adamlar burdami ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StoryBro -- 25 Mart 2017; 7:56:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Dolu için Vahşi uzman keseceğim diye ömrünü bakra bölgesinde geciren adamlar burdami ?

Bir de vahşi okcu Kdp neyden düşüyordu, o da mı vahşi uzman veya vahşi okcudan?

• Benim zamanımda ''Sana item kopyalamayı öğretim mi?'' çalışıyordu hatta ilk +9 itemimi (geniş kılıc) item kopyalama öğrettiğim kişi yere atarak hediye etmişti (pişmanım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

quote:

Dolu için Vahşi uzman keseceğim diye ömrünü bakra bölgesinde geciren adamlar burdami ?

Galiba hocam birde şey var 20 30 levelden sonra düşmez uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Benim zamanımda ''Sana item kopyalamayı öğretim mi?'' çalışıyordu hatta ilk +9 itemimi (geniş kılıc) item kopyalama öğrettiğim kişi yere atarak hediye etmişti (pişmanım.)

Evet, o yöntemle benim +2 dolum calınmıstı.

• quote:

quote:

quote:

Galiba hocam birde şey var 20 30 levelden sonra düşmez uğraşma

Bana 30 levelde dusmustu

• quote:

quote:

Benim zamanımda ''Sana item kopyalamayı öğretim mi?'' çalışıyordu hatta ilk +9 itemimi (geniş kılıc) item kopyalama öğrettiğim kişi yere atarak hediye etmişti (pişmanım.)

İlk +9 dolumu da ki o zamanlar dolu +9 sayılı kişilerde vardı 2. köyde 35 level sura vardı full +9 üstü felan bende ezik +6 aslan plaka askeri tırmık ile geziyorum bununla kanka olduk beraber farm yapıyoruz sonra bu durduk yere ticaret açıp +9 doluyu koydu kabule bastı. Bana da bunu sana verdim şimdi geri ver sana güveneyim dedi bende kardeş zorla mı verdin deyip ch atmıştım

1 hafta sonra aynı kişiyi elinde +9 dolu ile gördüm yan hesaptan kanka olmaya çalıştım bu sefer tanıdı.

Küçüktük o zamanlar sonradan hiç bir oyunda böyle şeyler yapmadım hatta pişman olup oyunda ki fakirlere yaptığım kötülüklerin kefaleti olarak zekat vermişliğim var(1 levellere pot yang dağıtmıştım.) ne günlerdi be

• quote:

quote:

quote:

İlk +9 dolumu da ki o zamanlar dolu +9 sayılı kişilerde vardı 2. köyde 35 level sura vardı full +9 üstü felan bende ezik +6 aslan plaka askeri tırmık ile geziyorum bununla kanka olduk beraber farm yapıyoruz sonra bu durduk yere ticaret açıp +9 doluyu koydu kabule bastı. Bana da bunu sana verdim şimdi geri ver sana güveneyim dedi bende kardeş zorla mı verdin deyip ch atmıştım

1 hafta sonra aynı kişiyi elinde +9 dolu ile gördüm yan hesaptan kanka olmaya çalıştım bu sefer tanıdı.

Küçüktük o zamanlar sonradan hiç bir oyunda böyle şeyler yapmadım hatta pişman olup oyunda ki fakirlere yaptığım kötülüklerin kefaleti olarak zekat vermişliğim var(1 levellere pot yang dağıtmıştım.) ne günlerdi be

Ay cok uzuldum ya. Keske daha sonralardan verseydin dolusunu geri. :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ay cok uzuldum ya. Keske daha sonralardan verseydin dolusunu geri. :(

Hocam zaten yazmıştı benim için +9 dolu önemli değil 2 güne yine +9 dolum olur ayıp ettin diye sonra dediğim gibi yine elinde +9 dolu vardı zengin bir arkadaştı galiba çocukluk işte şimdi olsa ticarette kabule bassa bile gerek yok kardeşim derdim sonradan çok pişman oldum zaten yıllardır da hiç bir oyunda kimseyi kandırmışlığım yoktur hatta sağlam tokatlanmışlığım vardır da tokatlayan arkadaşa da hiç kin duymadım oyunu sildim

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Kdp'de mstik'lardan düşüyordu az kesmedik :))

• Blais B kullanıcısına yanıt
    Hee evet. Hatırladım şimdi. :)

• quote:

quote:

Bence tam tersi hocam o zamanlar leveller düşük olduğu için insanlar zirveye çıkmak için mücadele ediyordu oyunu keşfetmeye çalışıyordu ve bu yüzden zevkliydi ama şimdi herkes oyunu çözdü herkes 105 level full + full itemlere sahip o yüzden oyunun tadı tuzu kalmadı. Birde insan ne yaparsa yapsın ilk heyecanını bulamaz bu oyununda bize bıraktığı heyecanı daha bulamayız işte anca bunun gibi güzel bir oyun çıkarsa onu oynarken buluruz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.