< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Kasım 2018; 0:28:1 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Kasım 2018; 0:28:1 > |
İşte bu tür mesajlar atarak konuyu kirletmeyelim arkadaşlar,
|
oto alım satımı mı yapıyosun kardeş? Oturduğum yorulmadan para kazanayım derdindesin herhalde
|
Adam millet faydalansın diye fırsat paylaşıyor almak zorunlu değil niye sabote ediyosun "kardeş"?
|
Konu ilk açıldığında içimden şimdi kendi aracını yazmaya gelecekler demiştim öyle de oluyor sanki
|
İlanı veren dolandırıcı arkadaşlar. Aradım görüştüm, kapora istiyor ziraat hesabım var dedi. Finansbank var sabaha ancak geçer hesabınıza dedim; sms ile para gönderin diye karşılık verdi. Bunun üzerine 5664'ten sorgulama yaptım, araç benzinli baz donanım ve 21000 tl kayıt gözüküyor üzerinde :)
Ekleme yapayım, kendisine durumu söyledim; plakayı yeni değiştirdim dedi. İlk sahibi değil misiniz, plaka neden değiştirildi diye sorduğumda da sen başka araca bak dedi ve telefonu kapattı. |
60'ı veren 66'yı da verir gider sıfırını alırım 34 bin km'deki arabayı alacağıma. hoş alırım dediysem lafın gelişi c sınıfı araçta 1.33 atmosferik motor en boş paket allah korusun hayatta almam.
bu mu fırsat ilanı? |
Bu fiyatla daha çok ilanda kalır...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 7 Şubat 2018; 8:39:31 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 8 Şubat 2018; 16:1:23 > |
|
|
|
|
|