hocam 150bin e yakın limit düşürdüm. findeks kredi notuma baktım 1580 filan. hala kredi kartı başvurusunda aynı limit uyarısını veriyordu. bankayı aradım hesaplarımı kapattım. müşteri ilişkimi kesmek istediğimi müşteri olmadan önce bankayla ne ilişkim varsa o hale dönmek istediğimi ilettim. sözde üç beş lira para kredi verecekler diye tonla bilgimizi topluyorlar. toplarken ayrı uğraştırıyorlar. limit verirken ayrı uğraştırıyorlar. aynısını ON burgan bank ta yaptı. onda da aynı şekilde tüm ilişkiyi kestim. düşük faizli krediye karşılık tüm bankacılık bilgilerimizi adamlar satıyoruz resmen büyük bankalar dışında banka ile çalışmamaya karar verdim. uğraştığınıza değmiyor maalesef. bir problem yaşadığınızda çözüme ulaşmak buralarda daha meşakkatli. |
Yeni Müşterilere Özel '0' Faizli Kredi ve Nakit Avans (12. sayfa)
-
-
hayat sigortasını iptal edersek faiz oranı değişir mi?
-
İş bankası nakit avans başvurum kredi kartı vermediği için olumsuz. Attıkları mesajda 95 bin tl'lik limitle kart verilebilecekken diğer kart limitlerini düşürmem hatta borcunu ödeyip kapatmam! gerektiğini ilettiler. Limit düşürmek de yetmiyor diğer kartların iptal edilmesini talep ediyorlar. Uğraşmayacağım. Önünde sonunda kendileri arayıp kart vermek isteyecekler zaten.
Yaptıkları tamamen oltalamak, önceden bu kampanyalar gerçekti çevremde bir çok kişi faydalandı ama artık tamamen yukarda yazılanlar gibi müşteri kapma, sonrasında başvuruya olumsuz yanıt, bahane vs. inandırıcı değiller. Uğraşmaya değmez bence gaza gelip diğer kart limitlerini düşürme ya da kapatma gibi bir hata yapmaya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 27 Temmuz 2024; 10:49:21 > -
Kesinlikle denizbank tam bir hüsran. Ayda 1000 tl ödenecek zaten ona bile red yiyoruz boşu boşuna bir de kredi skorunu düşürüyorlar.
-
Müşteri ilişkisini tamamen kesebilirmiyiz hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X