Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 0 kapalı kutusunda turkcellden alınma distribütör garantili HTC DESİRE 820 940TL Satın Al 28 Ekim 2015 09:40 1 1 0 kapalı kutusunda turkcellden alınma distribütör garantili HTC DESİRE 820 940TL Arkadaşlar merhaba,telefonu turkcellden konratla aldım,nakite çevirmek için aldığımdan satıyorum,açılmamış kutudadır,rengi kutuda dark gray light gray diye geçmekte,istanbul içine elden başakşehirde veya yakın bir noktada teslim edilecektir,TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM,FİYAT 940 tldir ve kesinlikle sondur lütfen indirim talep etmeyiniz,faturasıyla beraber 0 kutuda teslim edilecektir,özel mesajla ulaşabilirsiniz,iyi günler diliyorum,sadece istanbul içine elden nakit teslim edilecektir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 940 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 30 Ekim 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI Google Play Kodu 2 Adet 500'şer TL'lik [SATILDI]Satılık 100 TL'lik Google Play Kodu 75 TL 'SATILDI 'Satılık 100 TL'lik Razer Gold Kodu
Forum dışına satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI Google Play Kodu 2 Adet 500'şer TL'lik [SATILDI]Satılık 100 TL'lik Google Play Kodu 75 TL 'SATILDI 'Satılık 100 TL'lik Razer Gold Kodu