Şimdi Ara

Satılık: iPhone 3G 8GB (Vodafone garantili) 800TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Yaklaşık 1 senedir kullandığım iphone arızalanınca geçtiğimiz gün servisten 1 e 1 değiştirildi.

Yani sattığım cihaz sıfır çiziksizdir.

iPhone 3G 8GB. Kutusunda eksiksiz olarak teslim edilecektir. Güç kaynağı, güç kablosu ve kulaklık kullanılmış telefon ise sıfır çiziksizdir.

Telefonun işletim sistemi v3.1.2'dir.

Takas ancak HTC HD2 ile olur.

Pazarlıksız 900TL

Pazarlık yapana 800TL

Önemli Not:
    Burada yazanları iyice okumadan lütfen PM atmayın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam elimde N95 var. üstüne biraz para eklesem takas olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 6 Ocak 2010; 19:24:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukalaaa

Hocam elimde N95 var. üstüne biraz para eklesem takas olur mu?

biraz derken ne kadar mesela?
  • Saçmalık için Özür Dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 18 Mayıs 2010; 19:38:42 >
  • Nokia N79 Siyah 18 Ay garantisi var (KVK-Genpa) takas düşünürmüsünüz acaba üzerine 270 lira versem sizce uygunmu full kutulu kendi üzerime faturalı çizksiz kesinlikle düşme veya başka bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfturk -- 7 Ocak 2010; 21:50:56 >
  • @ukalaaa

Ne yaptın hacı n95 en fazla 400 tl eder üstünde 350-450 tl arası para vermen gerekiyor 80-90 ile olmaz fiyat iyi öldürmeyin

@wolfturk

N79 la takas düşünse bile en az 300-350 tl vermen gerekirEğer 400 tl verirsen takas olabilir yanılmıyorsam n79 sıfırını 470 e forumda satamıyorlardı
  • e hocam sende n95i oldurdn :D Nyse zaten istanbuldaymssn. hayirli satislar..
  • hocam s.a elımde samsung galaxy vardır icersine alaxyhero v.s kurdum burdada ilanı var daha detaylı ulasabılırsın bılgılerıne

http://www.sahibinden.com/samsung_galaxy_i7500_3_aylik_henuz_full_kutulu_garantili-76WQQaXQQ20234705WQQpXQQdisplayitem

üzerine öderim kalan kısmını
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_E_Y_A_Z

hocam s.a elımde samsung galaxy vardır icersine alaxyhero v.s kurdum burdada ilanı var daha detaylı ulasabılırsın bılgılerıne

http://www.sahibinden.com/samsung_galaxy_i7500_3_aylik_henuz_full_kutulu_garantili-76WQQaXQQ20234705WQQpXQQdisplayitem

üzerine öderim kalan kısmını

Fiyatın yüksek geldi sıfırlarını forumda 600 tl civarı satıyorlar üstüne en az 250 tl vermen lazım bence gereksiz galaxy de güzel

• illaki satan vardır ona bisey dedigim yok o kadar vermiyeceğimde kesindir ;)almışım 1050 lıraya üzerine 250 vermısım gelmıs iphone bana 1.300 lıraya.=) acil ihtiyactan felan satmıyorum o yuzden o kadar fiyatada vermıyecegım kesindir.

hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_E_Y_A_Z

illaki satan vardır ona bisey dedigim yok o kadar vermiyeceğimde kesindir ;)almışım 1050 lıraya üzerine 250 vermısım gelmıs iphone bana 1.300 lıraya.=) acil ihtiyactan felan satmıyorum o yuzden o kadar fiyatada vermıyecegım kesindir.

hayırlı satışlar.

Hocam bu forumda satamazsın ancak gittigidiyor,sahibinden gibi sitelerde satabilirsinİphonede sıfır gibi gerçekden çok temiz ancak dediğin gibi bende olsam 250 tl verip takas yapmam
  • yok hocam satmıyorum zaten ancak ben iphone kullanıcısıydım telimi çok isteyen bir arkaşda sattım cok temiz diye sonra samsung aldım bu telı yanı kullanamadım ve ben oyun hastası biriyim ve bu telınde oyunları henuz cok gelısmemıs. yanı bana az geldi ancak programları v.s cok kelıtelıdır.film izlemek icinde birebir foto cekımı v.s de süperdir benım en cok ıhtıyacım oyun oynamaktır.bana gelmedı arastırmadan almıstım.o yuzden ıhıtacımı karsılamadı.ancak uygulamaları fılm ve muzık ayrıca kamera acısından cok cok kaalıtelı bir üründür.
  • @ oranj001

Yardımın için teşekkürler valla benim yerime cevaplamışsın
  • yav kardesim bende iphone 3 g vardi disimi tirnagimi dökdü olaa en basit cin mali telefonlardaki özellik bile yok
  • Özel ileti gönderildi...
  • Saka gibi ya.satıcı biraz yüz vermiş millette fırsat bu fırsat ölüculuge devam.n95+80-90 YTL.çok güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

@ oranj001

Yardımın için teşekkürler valla benim yerime cevaplamışsın

yorumları okuyunca mesut abi fake hesap açtı içini döküyor zannettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.